Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

birlikte turşuda kurarıs hem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam iş çıkışı ordayım canım
ama benim kocayı napcez onu da ben pazara gönderiyim dimi

oda gelsin sonra sen nasıl dönücen dimi.. biz gideriz mutfağa.. veririz onun eline kumandayı ..o içerde maç seyretsin naslısa her akşam bi maç var..

kıslarrrrr
ben 6 ya kadar anca toparlanırım
hadi kaçtımben
hepinizi öpüyorum canlarım
kocaman kocamannnnnn opuyorumnanaktan
güler kıs aç kapıyı geliyom

ARKADAŞLAR ıNŞALLAH BU KEZ MESAJIMI GÖRÜRSÜNÜZ ZZ.. ÖZELLıKLE HAMıLE ARKADAŞLAR OKUYUP UYGULARSA ÇOK MUTLU OLUCAM.. VEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÖZELLıKLE SEN CANIM DENE DE BıZE HABER VER OLUR MU .. :) kaydirigubbakcemile3arkadaşlar intenete gezinirken eski bir gebelik test yöntemine rastladım ilgimi çekti. belki biliyorsunuz ama sizinle paylaşmak istedim. eskiden hamilelik testleri falan yokken karbonatla hamilelik testi yaparlarmış.plastik bir kabın içine idrar örneği alınıp içine bir miktar karbonat koyulurmuş.Eğer hamileyseniz idrar kabarıp köpürürmüş, değilseniz hiç bir şey olmazmış.BU YÖNTEMı ÖZELLıKLE HAMıLE OLANLAR UYGULARSA NE KADAR DOĞRU ÖĞRENıRıZ. :) veda mesela sen taze hamile olarak :) denesende bizi haberdar etsen olur mu?

slm kızlar nasılsınız..valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....

29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...

anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s

mhtp canım benmde 29uydu günüm bndede bişii yok daaa
ama senin dr seni kızdırmış gerçekten keşke hemen başka bi dr. a yada hastaneye gidip test yaptırsaydın, ama silik çizgi çıkmış sanki var gibi geldi bana
inş. gönlüne göre olur canım
peki idrar testini nesman yaptın sabah ilk idrarında mı

canım ben yapayım diycem ama evde karbonat varmı bilmiyorumm
vedacım bi denesin bakem köpürüyomu :)
birde adet geçincemi yapılıyo acepp

kıs ialhii sakin ol bi sende bi test daha al yarın sabah yapardın ilk idrarla
2 gün geçmiş o demesede reglin gelmezse git kanda baktırr gülüm benimm

slm kızlar benimde bir günüm geçti ama aceyip karnım ağrıyo ama sürekli değil arada bir saplanıyo adet sancısı gibi bakalım nolucak bakleyip görcez...kafamçokkarıştı

kızlar şu karbonat testini yaptım da içine atınca kabardı bilmiyorum da ben bu teste pek inanmıyorum yarın bir test yaayım bakalım karbonat doğru mu söylüyor:bbo::bbo::bbo:

kızlar bu karbonat testini çok yerde okuduum bnde
hatta bunla ilgili kk da da bi başlık var
ama çoğunluk doğru olmadığından yana
banada doğru gibi gelmiooo

evet canım kızdırdı malisef...
test yapmıcaktım yok gibi hissediyorum çünkü ama sevk alınca dedim dr gitmeden bi bakayım..akşam 6 gibi yaptım dün testi...
bide buradaki pozitif idrar testlerine baktım benim test çok daha belirgin...uzaktan ble farkediliyor sadece diğer çizgiye göre silik...offff kadın bi kan tahlili yapmadı ya iyikötü fikrim olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…