- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.121
mhtp kız hamilesin sankim, silikte olsa çıkmış çızık
slm kızlar nasılsınız..valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....
29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...
anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s
ayyy canım inşlh sonuçların süper çıkar:Saruboceq:almadım canım dra gittim tahlil sonuçlarını bekliyorum bakalım bişey yok derse alıcam o na göre çalışıcazz
ARKADAŞLAR İNŞALLAH BU KEZ MESAJIMI GÖRÜRSÜNÜZ ZZ.. ÖZELLİKLE HAMİLE ARKADAŞLAR OKUYUP UYGULARSA ÇOK MUTLU OLUCAM.. VEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÖZELLİKLE SEN CANIM DENE DE BİZE HABER VER OLUR MU .. :) kaydirigubbakcemile3arkadaşlar intenete gezinirken eski bir gebelik test yöntemine rastladım ilgimi çekti. belki biliyorsunuz ama sizinle paylaşmak istedim. eskiden hamilelik testleri falan yokken karbonatla hamilelik testi yaparlarmış.plastik bir kabın içine idrar örneği alınıp içine bir miktar karbonat koyulurmuş.Eğer hamileyseniz idrar kabarıp köpürürmüş, değilseniz hiç bir şey olmazmış.BU YÖNTEMİ ÖZELLİKLE HAMİLE OLANLAR UYGULARSA NE KADAR DOĞRU ÖĞRENİRİZ. :) veda mesela sen taze hamile olarak :) denesende bizi haberdar etsen olur mu?[/QUO
CANIM ŞİMDİ OKUDUM MESAJINI SENİN O DEDİĞİN TEST YÖNTEMİNİ BEN BİLİYORUM AMA GÜVENİLİR DEĞİL ÇÜNKÜ BEN 3 AY ÖNCE FELAN YAPTIM ÇOK KÖPÜRDÜ AMA HAMİLE DEĞİLDİM SEN İSTİYOSAN YİNE YAPARIM EVE GİDİNCE AMA GÜVENİLİR DEĞİL SÖYLİYİM SEN BİLDİĞİNDEN ŞAŞMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?