Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

amin canımm
hamişlerin dualrı kabul olurmuş kimbilir belkide sizin dualrınızın hatrına rabbim banada meleğimi gönderir:Saruboceq:

tebrikler kızlar allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:ecrin_bebek: darısı benim gibi olmayanların başına

bende seni seviyorum esraamopuyorumnanaktan inşlh yarınki kan testin tavan yapar:Saruboceq::lepi:

süpersin canım ya sizlerle konuştukça moralim çok düzeliyor gerçekten iyi ki bu topiğe rastlamışım hepiniz çok iyisiniz.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben biraz üzgünüm bugün aslında...
gerçi sizinde mutlu anlarınızda canınızı sıkmak istemezdim ama anlatmazsam rahatlayamam..

az önce 1saat kadar oldu gerçi.. kocişle tartıştık ve dışarı çıktı şimdi.. mesele bizim tüp meselesi.. ben herzamanki gibi onun benim kadar bu konularla ilgilenmediğinden yakındım.. oda herzamanki gibi gayet sakin ve rahat görünmesi beni çıldırttı.. ama biliyorum o benden çok hasass bu konuda.. aslında o benden çok üzülüyo.. bana belli etmesede...
çünkü kız kardeşi evleneli 1yıl olmasına rahmen hemen hamiş kalabildi. bizimse 4bitti artık.. vede sürekli drlardayız..

o yüzden biraz negatifim eğer (-) bişey yazarsam beni önemsemeyin bugün

üzgünde değilim biz buna biraz karışığım diyelim evet tam anlamıyla karma karışığım

sağol kuşuum:1hug: eşim aradı şimdi annesine gitmişklava: şimdi çok kızdım işte..
kayınvalidem aşılama yaptırmamıza bile karşı çıkmıştı.. o bu işleri para tuzağı olarak görüyo.. sözde kültürlü insanlar..

Teşekür ederim canım ama dediğim gibi kan testini bekliyorum sevinmek için inşallah hepimize nasip eder kucağımıza almayı :Saruboceq:darısı topikteki diğer arkadaşlarımıza inşallah

ya bana beliritilerini yazarmısın son adetim 15 eylül ve acaip garipilklerim var ksıklrım ağrıyor özellikle sağ kasığım bulantım ve anormal iştahım idrara çok çıkıyorum ve idrarımda koku ve knedimi hamile hissediyorum ama göğüslerim acımıyo

sağolun canlarım.. neyse boş verelim beni... ben alıştım bu durumlara 4 yıldır..:hulya:

ee söyle bakiiim esracıım çift çizgiyi gördüğünü eşine nasıl söyledin anlat bakeem

sağolun canlarım.. neyse boş verelim beni... ben alıştım bu durumlara 4 yıldır..:hulya:

ee söyle bakiiim esracıım çift çizgiyi gördüğünü eşine nasıl söyledin anlat bakeem

Ben ikinci çizgiyi görünce gözüme inanamadım ve eşime dedim çift çizgi gibi gördüm ama bir de sen bak dedim baktı ve o da gördü çok heyecanlandık şaşırdım kan testi için hastaneyi aradık hemen ama bu gün test yapılmıyormuş yarın için bekliyoruz bakalım

ya ne güzel o çizgiyi inşallah bende görürüm ben neler belirti verdi esracım sana bana biraz anlatırmısın lütfen 2 aylık evliyim ama bu ay bir garibim son adetim 15 eylül ondan sonra 29 una kadar çalışdık ve eşim yurtdışına gitti ama bende birsürü gariplikler var gerçi adetime 109 gün kadar var ama?yardım neler belirti verdi

canım test yapmadın mı benim karnımda ve belimde ağrı var da sürekli değil ara ara oluyor ben de sık idrara çıkıyorum hafifte bulantım var bence sen hemen bir test yap son adetin nasıldı az mıydı hani şu üstüne görme gibi birşey olmasın

10 gün diyecekdim

son adetimde 15 eylülde 2 gün oldum ama garipdi az sonra durdu bayramın 1 günü gene az az oldu gerçi adet olmadan bir gün önce kanda baktırmışdım o gece öle garip bir adet oldum ya sağ kasığım çok ağrıyor akıntım vaar ve idrara çok çıkıyorum özellikle gece ve anormal yemek yiyorum.ateşimde çıkıyor ve kendimi hamile hissediyorum.bilmiyorum 2 gün evvel test yaptım kaset açık pembe oldu ve ne 2 nede 2 nci çızgi çıkdı sadece ilk çizgi yeri beyaz gibiydi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…