- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.361
amin canım ama benim hiç umudum yok.. sanki benim hiç olamayakmış gibi geliyo oyüzden saldım koyverdim herşeyi:hulya:
canım bende senin gibi inanmamıştım ama çıktı sonunda kesin hamilesin eminim buna
amin canım ama benim hiç umudum yok.. sanki benim hiç olamayakmış gibi geliyo oyüzden saldım koyverdim herşeyi:hulya:
bende seni seviyorum esraamopuyorumnanaktan inşlh yarınki kan testin tavan yapar:Saruboceq::lepi:
tebrikler kızlar allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:ecrin_bebek: darısı benim gibi olmayanların başına
Teşekür ederim canım ama dediğim gibi kan testini bekliyorum sevinmek için inşallah hepimize nasip eder kucağımıza almayı :Saruboceq:darısı topikteki diğer arkadaşlarımıza inşallah
sağolun canlarım.. neyse boş verelim beni... ben alıştım bu durumlara 4 yıldır..:hulya:
ee söyle bakiiim esracıım çift çizgiyi gördüğünü eşine nasıl söyledin anlat bakeem
Ben ikinci çizgiyi görünce gözüme inanamadım ve eşime dedim çift çizgi gibi gördüm ama bir de sen bak dedim baktı ve o da gördü çok heyecanlandık şaşırdım kan testi için hastaneyi aradık hemen ama bu gün test yapılmıyormuş yarın için bekliyoruz bakalım
ya bana beliritilerini yazarmısın son adetim 15 eylül ve acaip garipilklerim var ksıklrım ağrıyor özellikle sağ kasığım bulantım ve anormal iştahım idrara çok çıkıyorum ve idrarımda koku ve knedimi hamile hissediyorum ama göğüslerim acımıyo
ya ne güzel o çizgiyi inşallah bende görürüm ben neler belirti verdi esracım sana bana biraz anlatırmısın lütfen 2 aylık evliyim ama bu ay bir garibim son adetim 15 eylül ondan sonra 29 una kadar çalışdık ve eşim yurtdışına gitti ama bende birsürü gariplikler var gerçi adetime 10 gün kadar var ama?yardım neler belirti verdi
canım test yapmadın mı benim karnımda ve belimde ağrı var da sürekli değil ara ara oluyor ben de sık idrara çıkıyorum hafifte bulantım var bence sen hemen bir test yap son adetin nasıldı az mıydı hani şu üstüne görme gibi birşey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?