- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.581
cana daha ümidini kesme. ben kan tahlili yaptırdım kesin negatif. ama yinede acaba olurmu diye düşünüyorum. adetin nezaman
bilge naptı acaba bgn regll günüydü bnmde yarın kızlarr salgın vr çk dkkate din kendinize bn çk kötüyüm grip,,,,boğaz ağrısı dudağımda uçukladı...aman aman dikkat edin ha...
bilge şuan patronuyla cebelleşiyo canım çok sinirliydi hk etmediği halde fırça yemiş
inş regl olmamıştır bebişi gelir. ben de sabırsızlıkla haber bekliyorum ondan.
ne ekim ne kasım ne aralık ne ocak ..beklediğim mucize olmayacakkk
ALLAHIM
GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE:Saruboceq:
canım benim sağlık olsun zaten pek ümitli değilim diyordun bu ay çok sıkı çalışgünaydın kızlar, elimde fortel test vardı sabahtan yaptım negatif...bu ayda fos çıktı yaneee........
canımmm hala regli olmadım bu gün günüm kasık ağrılarım var regli olcakmışım gibibilge naptı acaba bgn regll günüydü bnmde yarın kızlarr salgın vr çk dkkate din kendinize bn çk kötüyüm grip,,,,boğaz ağrısı dudağımda uçukladı...aman aman dikkat edin ha...
evet canım cebelleştim geldim bi sürü şey konuyştum ettim offfbilge şuan patronuyla cebelleşiyo canım çok sinirliydi hk etmediği halde fırça yemiş
inş regl olmamıştır bebişi gelir. ben de sabırsızlıkla haber bekliyorum ondan.
canımm günde alınması gereken mg ı tamsa 1 adet yeterli her folikin mg mı farklıarkadaşlar folik asidi günde kaç tane almalıyız
ben 3 diye okudum biyerde 2 alıyorum ama.
bana dr yazdı 1 tane alıyorum
muadili adı birazcık daha farklı olan günde 1 tane kullanılıyormuş bilgisi olan varmı?
aminnnnnne ekim ne kasım ne aralık ne ocak ..beklediğim mucize olmayacakkk
böyle söyleme canımm vardır vakti saati onu bekliyor hepimiz o saati bekliyoruz
ALLAHIM
GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE:Saruboceq:
canım ya çok üzüldüm bende işyerinde stresle çalışıyorum ama bu bebişlerimize engel aslında takma üzülme gelecek bebişini düşünnadamla anlaşamadığımı felan söyledim bi türlü yıldızımızın barışmadığına söledim
müdürüm istifamı kabul etmedi 7 yıldır nerdeyse burada çalışıyorsun kabul edemem
dedi öff vi ton konuştuk işte sen istifa etsende ben eşinle konuşmadan seni işten
çıkarmam haberin olsun diyorr ayyy valla
Allahımmmm inşallahhh hamileyimdir kızlarr nolur dua edin bana çok ihtiyacım varrr
eşimin durumu olmasa yüz kere çıkardımmm ama mecbur kalmak zorundayım gözümü
kararttım istifa ettim ama onu bile kabul etmedii... e deli gibi çalışıyorum tabe nerden
bulcaklar benim gibi enayi gece 4 lere 5 lere kadar mesai yapıyorum ev de çalışıyorum h.sonu ,
ne gündüzüm var ne gecem bu bile benim bebişime stres ondan da belki böyle uzun sürdü hamişlik olayım... Allahım inşallahhh hamileyimdir...buarada hala regli olmadım
bu akşam da olmazsam yarın yapcam testi
canımmm hala regli olmadım bu gün günüm kasık ağrılarım var regli olcakmışım gibi
geliyor bu gün moralimde bozuk aslında pek bebişide düşünemedim inşallah hamileyimdir... benimde sabah ki olaydan şu an dudağım uçukladı yemin ederim
bu hayatım boyunca çıkan ikinci uçuğum onuda bu günkü üzüntüden çıkardım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?