- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.601
günaydın kızlar, elimde fortel test vardı sabahtan yaptım negatif...bu ayda fos çıktı yaneee........
günaydın arkadaşlar. ben de ekim ayına hmile girmek isteyenlerdenim eylül gitti artıkkan testi yaptırdım daha adetime 1 hafta var ama değer 0,01.
Hayırlısı olsun canım ama 1 hafta kala geç döllenme olmadıysa eğer çıkardı pozitif
inşallah geç döllenmedir canım
beni de listeye eklermisiniz?
birlikte beklemek daha kolay
iyiyim canım şimdilik bişey yok allaha şükür halsizlik ve uyku hali var sadece
kızlar mrb,
Bi haftadır izindeydim yoktum kızlar. yeni başladım kızlar. tatilde denedik, bakalım buayın 15 inde kırmızılar gelcek mi gelmicek mi? inşallah buay olur kızlar...
arkadaşlar folik asidi günde kaç tane almalıyız
ben 3 diye okudum biyerde 2 alıyorum ama.
muadili adı birazcık daha farklı olan günde 1 tane kullanılıyormuş bilgisi olan varmı?
ne ekim ne kasım ne aralık ne ocak ..beklediğim mucize olmayacakkk
kıs dayak mı istiyon sen neeeeeeklava:
kıslar topiğimizde ümitsizliğe yer yokkkkk Allahım O kadar büyük ki en umulmadık zamanda en ümitsiz kaldığımız zamanda bile yardımını esirgemez benim hep dualarım sizlerle kızlar dua edelim bol bol Allahım Kucaklarımızı Boş bırakmasın İnşallah ( Amin )
ALLAHIM
GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE:Saruboceq:
adamla anlaşamadığımı felan söyledim bi türlü yıldızımızın barışmadığına söledim
müdürüm istifamı kabul etmedi 7 yıldır nerdeyse burada çalışıyorsun kabul edemem
dedi öff vi ton konuştuk işte sen istifa etsende ben eşinle konuşmadan seni işten
çıkarmam haberin olsun diyorr ayyy valla
Allahımmmm inşallahhh hamileyimdir kızlarr nolur dua edin bana çok ihtiyacım varrr
eşimin durumu olmasa yüz kere çıkardımmm ama mecbur kalmak zorundayım gözümü
kararttım istifa ettim ama onu bile kabul etmedii... e deli gibi çalışıyorum tabe nerden
bulcaklar benim gibi enayi gece 4 lere 5 lere kadar mesai yapıyorum ev de çalışıyorum h.sonu ,
ne gündüzüm var ne gecem bu bile benim bebişime stres ondan da belki böyle uzun sürdü hamişlik olayım... Allahım inşallahhh hamileyimdir...buarada hala regli olmadım
bu akşam da olmazsam yarın yapcam testi
canımmm hala regli olmadım bu gün günüm kasık ağrılarım var regli olcakmışım gibi
geliyor bu gün moralimde bozuk aslında pek bebişide düşünemedim inşallah hamileyimdir... benimde sabah ki olaydan şu an dudağım uçukladı yemin ederim
bu hayatım boyunca çıkan ikinci uçuğum onuda bu günkü üzüntüden çıkardım :sinifsinif:
çiğdemcim nasılsın kuşum
cnm sen nasısın iyisin dimikaydirigubbakcemile2[/QUO
iyiyim esracın sağol bacağim çok ağrıyo oda yumurtlama zamanım ondan heralde
cnm sen nasısın iyisin dimikaydirigubbakcemile2[/QUO
iyiyim esracın sağol bacağim çok ağrıyo oda yumurtlama zamanım ondan heralde
olabilir cnm dikkat et havaalr bi tuhaf üşütme sakın...
çiğdemcim nasılsın kuşum
saolun kızlar takmayayım diyorum ama ortam dan dolayı maalesef takılıyo kafaya
canımlarım nasılsınızz gelemdım kac gundur aranızaa işlerden pazarteside çokk hastacık oldumm o yüzden yoktumm ama şimdi aranızdayımm
iyiiyim canımcımm sen nasılsınnn görüşemiyoz valla yaa mürvet yokk gözükmüyoo merak ettimm kısss nurtişş senin kedi işi ne oldu aldın mııı
canımlarım nasılsınızz gelemdım kac gundur aranızaa işlerden pazarteside çokk hastacık oldumm o yüzden yoktumm ama şimdi aranızdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?