Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın kızlar, elimde fortel test vardı sabahtan yaptım negatif...bu ayda fos çıktı yaneee........

cananım kırmısıyı beklle canım
inşallah gelmez gelsede üzülme Allahım Büyük elbet bizimde kucaklarımız dolcak

Hoşgeldin aramısa canımmmmm

iyiyim canım şimdilik bişey yok allaha şükür halsizlik ve uyku hali var sadece

annem nasılsın kendine çok iyi bak bol bol dinlen canım yeğenimöize çok iyi bak

kızlar mrb,
Bi haftadır izindeydim yoktum kızlar. yeni başladım kızlar. tatilde denedik, bakalım buayın 15 inde kırmızılar gelcek mi gelmicek mi? inşallah buay olur kızlar...

hoşgeldin o zaman kız
inşallah gelmezler ay bıktık valla her ay her ay bu kırmızıdan az rahat etsek hamile olup yaw kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar folik asidi günde kaç tane almalıyız
ben 3 diye okudum biyerde 2 alıyorum ama.

muadili adı birazcık daha farklı olan günde 1 tane kullanılıyormuş bilgisi olan varmı?

canım o içtiğin markaya ve mg göre değişiyo doktorun bana verdiğ günde 1 tanetydi

AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNN

Bilgemmmm geçmiş olsun canım üzülme bak stres de etkiler bütün dengeleri Allaha havale et canım O herşeyi görüyo biliyo Allahım Onları bildiği gibi yapsın
tam dayaklık bu herifler yaaaaaw
üf bende sinirlendim şimdiiiiiii klava: klava: klava:

bilgecim üzülme varya özel değilmi işte her yer aynı iş konusunda canını sıkma hayatım....inş.gelmez kırmıızlar.......ya......bayram yaaprız burda dualarımız seninle cnmcm....

slm kızlar bugün adetimi 3 gün geçti ve test yapamıyorum ama hamileymişim gibi geliyor yarın dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet

saolun kızlar takmayayım diyorum ama ortam dan dolayı maalesef takılıyo kafaya

canımlarım nasılsınızz gelemdım kac gundur aranızaa işlerden pazarteside çokk hastacık oldumm o yüzden yoktumm ama şimdi aranızdayımm

canımlarım nasılsınızz gelemdım kac gundur aranızaa işlerden pazarteside çokk hastacık oldumm o yüzden yoktumm ama şimdi aranızdayımm

canımm nabıyonn çok geçmişş olsunn merak ettim valla msn de arıza var açamıyorum sinir oldumm nasılsın iyimisin şimdi

selam kızlar nasılsınız benimde regli günüm bugün gelen giden yok ama hiç sanmıyorum umutlanmakta istemiyorum allah hepimiz için hayırlı olanı versin

slm kızlar
bugün 7.dün hala regl olmadım
dün dr.uma gittim bi kist oluşmuş muhtemelen yumurt içine çatlamştr dedi
ya reglle birlikte atarsın yada bi hapla yok ederis korkma ondan dedi
nolur nolmas die tekrar kan testi istedi
negatif çıktı tabiii
farlutl verdi kullanıcam bakalım

iyiiyim canımcımm sen nasılsınnn görüşemiyoz valla yaa mürvet yokk gözükmüyoo merak ettimm kısss nurtişş senin kedi işi ne oldu aldın mııı

sağol hayatım iyiyim çok şükür
yok kıs alamadım eşim vazgeçirdi o paraya evimizim bi taksidini öderiz dedi bende peki dedim hem bebeişimiz yakın zamanda gelicek Allahın izniyle ona gerek kalmadı.

Hoşgeldin kuşummmmmmmmm özledim valla kıs Şeniz

selam kızlar
ara ara kaybolcam iş ler var kafamı hala toparlayamadım
inşallah hamileyimdir Allahımmmm

ya kudret nerde acaba bi sorum olcekti onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…