Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar nasılsınız benimde regli günüm bugün gelen giden yok ama hiç sanmıyorum umutlanmakta istemiyorum allah hepimiz için hayırlı olanı versin

inşallah bebeğin seninledirde bi halay daha kurarız olcay kıs :teytey: :teytey:

canım aynısı benimde başıma geldi ben iki ayda attım kisti ama bana dr um yasmin vermişti tez zamanda sağlığına kuvuşursun inşallah canım

selam kızlar
ara ara kaybolcam iş ler var kafamı hala toparlayamadım
inşallah hamileyimdir Allahımmmm

ya kudret nerde acaba bi sorum olcekti onaa

kıs bilgeee hamilesinde bizden mi saklıyon yoksa klava:
bişey mi oldu gebelik belirtin mi var ay çatlıyciiimmmm :uhm: laelaelaelaelae

Ay çiğdemim Allah korusun
sağlığın için uzak dur canım bebişine zarar gelmesin sakın

kıs bilgeee hamilesinde bizden mi saklıyon yoksa klava:
bişey mi oldu gebelik belirtin mi var ay çatlıyciiimmmm :uhm: laelaelaelaelae
valla bilmiyom kıs deli olsa söylemem mi hiç duramam çatlarım zatiii
kudreti sordum çünkü hamile kaldığında hiç öyle yerleşme kanaması oldumu
onu sorcam bende gelen giden yok... illa yerleşme kanaması oluyormu acep
benim hem sağda hem solda ara ara kasıklarda bi ağrı oluyo göğüslerim docaman oldu karnım ağrıyo acayip bi ağrı Allahımm inşallah hamileyimdirrrrrrrrrr

inşallahhhh canımmmm :CüvCüv:

canım inşallahhh yaaaa
bu arada yerleşme kanamasının olması şart diil o kişiden kişiye değişiyo
bende olmamıştı hadi yap bi testte halayını çekelim artık yaaaa :teytey:

sağol canımmcımm ahh takla atan poposunu ısırırım onunn ah bi olsalar bu bekletmelerinin acısını çıkarcaz bebişlerden :1hug:

Amin Amin inşallah yaaaaaaaaa

kızlar aklıma ne geldi dikkat ettimde bu topikteki demirbaşlar olarak (kendimide katıyomm) hamile kalamadık ama arada sonradan gelen arkadaşlar listeye yazıldığı gibi hamiş kalıp gidiyorlar bizde başka bir çakma topik açalım yazılalım oraya hamiş kalıp topikimize geri dönemimmm kafamçokkarıştı

amin inşallahhh nurtenimmmm AYYY hamiş olayımda peşimden hemen gelin

inşallah kudretim peşine takmıştır hepimiziiii

çitosummm veda da demirbaş sayılırdı oda bayadır bekliyodu sanırım ama bak şeytanın bacağını kırdı valla yolu açtı peşinden gidiyoruz bizde inşallahhh
Allahım hepimize versinnnn inşallah ekimde burdaki herkes hamiş kalsın KADRıŞıM ve GÜLERıM en başta onlar da bayadır bekliyorrrr

evet canımm inşallah kıdem sırasına göre bebişlerimiz olsunn valla kadrişş bi tanede kıdem listesi hazırlasana bakalımm

yok canım herkesete karşılaşılan bidurum değilmiş.. kimisinde hiç belirti bile olmuyormuş..
gerçi ben hiç yaşamadım ama hemişlik belirtisiyle adet belirtiside aynı oluyomuş..
inşlh bebişin göbüşündedir.. inan bunu can-ı gönülden dua ediyorum:Saruboceq:

sağol canımmcımm ahh takla atan poposunu ısırırım onunn ah bi olsalar bu bekletmelerinin acısını çıkarcaz bebişlerden :1hug:
hee valla.. bende poposuna iki şaplak atıcam.. neden bizi bukadar bekletti diye

evet canımm inşallah kıdem sırasına göre bebişlerimiz olsunn valla kadrişş bi tanede kıdem listesi hazırlasana bakalımm

eevvvvt demirbaş listesinin başında bende varııımzemuszemus
ama sıra önemli değil yeterki burdaki tüm arkadaşlar hamiş kalsın..:Saruboceq: tabi kankilerimin hamişliğine kendiminki kadar seviniyorum bunuda itiraf etmeliyim.. çünkü sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan
helebi gelsin o yaramazlar lmaz: bak gör nasıl fırtınalar estiririm burda:dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…