- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.621
selam kızlar nasılsınız benimde regli günüm bugün gelen giden yok ama hiç sanmıyorum umutlanmakta istemiyorum allah hepimiz için hayırlı olanı versin
slm kızlar
bugün 7.dün hala regl olmadım
dün dr.uma gittim bi kist oluşmuş muhtemelen yumurt içine çatlamştr dedi
ya reglle birlikte atarsın yada bi hapla yok ederis korkma ondan dedi
nolur nolmas die tekrar kan testi istedi
negatif çıktı tabiii
farlutl verdi kullanıcam bakalım
selam kızlar
ara ara kaybolcam iş ler var kafamı hala toparlayamadım
inşallah hamileyimdir Allahımmmm
ya kudret nerde acaba bi sorum olcekti onaa
sağol hayatım iyiyim çok şükür
yok kıs alamadım eşim vazgeçirdi o paraya evimizim bi taksidini öderiz dedi bende peki dedim hem bebeişimiz yakın zamanda gelicek Allahın izniyle ona gerek kalmadı.
canım iyi yapmışsın valla bende kan tahlili yaptırmıştım ya dr a gösterdim ben toksoplazma geçirmemişim kadilerden gelen bir parazitmiş her insana gelir bağışıklık olurmuş bana gelmememişş aman dedi değil kedi köpek kıymayı bile çıplak elle ellemee dedi hamilelikte çok tehlikeliymişş Allah korusun eşiminde iş yerinde köpekleri var her gittiğimde mıncıklıyordum şimdi bakmıyom bile hayvancaza akannehir
ben FOLIC plus folic acid içiyorum ama galiba biraz abartmışım
valla bilmiyom kıs deli olsa söylemem mi hiç duramam çatlarım zatiiikıs bilgeee hamilesinde bizden mi saklıyon yoksaklava:
bişey mi oldu gebelik belirtin mi var ay çatlıyciiimmmm :uhm: laelaelaelaelae
Ay çiğdemim Allah korusun
sağlığın için uzak dur canım bebişine zarar gelmesin sakın
valla bilmiyom kıs deli olsa söylemem mi hiç duramam çatlarım zatiii
kudreti sordum çünkü hamile kaldığında hiç öyle yerleşme kanaması oldumu
onu sorcam bende gelen giden yok... illa yerleşme kanaması oluyormu acep
benim hem sağda hem solda ara ara kasıklarda bi ağrı oluyo göğüslerim docaman oldu karnım ağrıyo acayip bi ağrı Allahımm inşallah hamileyimdirrrrrrrrrr
valla bilmiyom kıs deli olsa söylemem mi hiç duramam çatlarım zatiii
benim hem sağda hem solda ara ara kasıklarda bi ağrı oluyo göğüslerim docaman oldu karnım ağrıyo acayip bi ağrı Allahımm inşallah hamileyimdirrrrrrrrrr
sağol canımmcımmahh takla atan poposunu ısırırım onunn ah bi olsalar bu bekletmelerinin acısını çıkarcaz bebişlerden :1hug:
çitosummm veda da demirbaş sayılırdı oda bayadır bekliyodu sanırım ama bak şeytanın bacağını kırdı valla yolu açtı peşinden gidiyoruz bizde inşallahhh
Allahım hepimize versinnnn inşallah ekimde burdaki herkes hamiş kalsın KADRİŞİM ve GÜLERİM en başta onlar da bayadır bekliyorrrr
yok canım herkesete karşılaşılan bidurum değilmiş.. kimisinde hiç belirti bile olmuyormuş..valla bilmiyom kıs deli olsa söylemem mi hiç duramam çatlarım zatiii
hee valla.. bende poposuna iki şaplak atıcam.. neden bizi bukadar bekletti diyesağol canımmcımmahh takla atan poposunu ısırırım onunn ah bi olsalar bu bekletmelerinin acısını çıkarcaz bebişlerden :1hug:
çitosummm veda da demirbaş sayılırdı oda bayadır bekliyodu sanırım ama bak şeytanın bacağını kırdı valla yolu açtı peşinden gidiyoruz bizde inşallahhh
Allahım hepimize versinnnn inşallah ekimde burdaki herkes hamiş kalsın KADRİŞİM ve GÜLERİM en başta onlar da bayadır bekliyorrrr
evet canımm inşallah kıdem sırasına göre bebişlerimiz olsunn valla kadrişş bi tanede kıdem listesi hazırlasana bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?