- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.061
canım şimdi okurken gördüm senağlama ben de ekim annesi olucaktım eger kürtaj olmak zorunda olmasaydım. ekim annelerinden hatırladım seni, demek sen de kaybettin.. geç oldu ama çok çok geçmiş olsun canım :teselli: ben de baktım geçen gün doğum yapanlar var çoğunu hatırlıyorum Allah onların bebeklerine uzun ömür versin. ben korundum kilo verdim 2 aydır da tekrar çalışmalara başladık..
bu arada ukla ya çok sevindim delikafadulden ceylan haber verdi burda görüyodum hep zaten adını.. hayırlı olsun inşallah hiçbir sorun olmadan sürer hamileliği ve hayırlı bir evlat sahibi olurrr
evet ruh halimi değiştirdim ama gevezeliğim bitmedi kaydirigubbakcemile3hehhehe...tedirgin olma babeemm...melek gibi huzurlu ol ....hahahahaha ruh halini değiştir diicektim, değiştirmişsin bilehep oole olursun inş....aaa bi de bol su iç canim
of kıslar bugün pek keyfim yok
arada kasıklarıma batmalar oluyo bacağım ağrıyo
bu ay baya üşütmüşüm ben yaaaaaaaa
adet olunca sancıdan kıvrancam gene
iyiyim tatlım heyecan var tabi oldukca hemdeee:ecrin_bebek:günaydınlar ukla nasılsın canım heycan varmı
Ya kızlar saĞ tarafım Çok aĞrıyo dÜnden berİ ara ara kramp gİbİ aĞrılar oluyo bu gÜnde doktora gİdİyorum
bilgecim kuzucum tekrar tebrik ederim hayatım.......sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah.Allahımmmmm ne gzl yarabbim.....
amanda aman annelerim burdaymış
sütlerinizi içip yumurtalarınızı yediniz mi bilgem kudretcim
GÜnaydın canlar nasılsınız
cnm bnm dikkat et yorulma annesi büyüyo ya şimdiii kuzucukk.....dra sor bakalımmm...[/
SAĞOL CANIM ZATEN BU GÜN DOKTORA GİDİCEM SORARAIM AĞRININ NEDENİNİDE BAKALIM İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY YOKTUR
ne den canım ya kaçıncı günündesin ne zaman reglin??
iyiyim tatlım heyecan var tabi oldukca hemdeee:ecrin_bebek:
Nurtencİm İÇİnemİ ddoĞdu kız sabah sÜtÜmÜ İÇtİm canım bİrde yumurta İstedİ ama tereyaĞında onuda yedİm
Bİlge sÜtÜnÜ İÇmeye baŞladınmı kızzz folİklerİde İÇİyoruz tabİ
Ya kızlar saĞ tarafım Çok aĞrıyo dÜnden berİ ara ara kramp gİbİ aĞrılar oluyo bu gÜnde doktora gİdİyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?