Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canım teşekkür ederim, sanada çok geçmiş olsun. nasıl gidiyor. nasıl kilo verdin canım. bizde buay çaşılmalar başladık bakalım. eğer 4 ay sonuç alamazsak klomene başlıcaz.

hehhehe...tedirgin olma babeemm...melek gibi huzurlu ol ....hahahahaha ruh halini değiştir diicektim, değiştirmişsin bile hep oole olursun inş....aaa bi de bol su iç canim
evet ruh halimi değiştirdim ama gevezeliğim bitmedi kaydirigubbakcemile3
içiyorum tatlım suyu çok içerim normalde de zatenn..

of kıslar bugün pek keyfim yok
arada kasıklarıma batmalar oluyo bacağım ağrıyo
bu ay baya üşütmüşüm ben yaaaaaaaa
adet olunca sancıdan kıvrancam gene

bilgecim kuzucum tekrar tebrik ederim hayatım.......sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah.Allahımmmmm ne gzl yarabbim.....

amanda aman annelerim burdaymış
sütlerinizi içip yumurtalarınızı yediniz mi bilgem kudretcim

of kıslar bugün pek keyfim yok
arada kasıklarıma batmalar oluyo bacağım ağrıyo
bu ay baya üşütmüşüm ben yaaaaaaaa
adet olunca sancıdan kıvrancam gene

ne den canım ya kaçıncı günündesin ne zaman reglin??

günaydınlar ukla nasılsın canım heycan varmı
iyiyim tatlım heyecan var tabi oldukca hemdeee:ecrin_bebek:

Nurtencım ıÇınemı ddoĞdu kız sabah sÜtÜmÜ ıÇtım canım bırde yumurta ıstedı ama tereyaĞında onuda yedım

Ya kızlar saĞ tarafım Çok aĞrıyo dÜnden berı ara ara kramp gıbı aĞrılar oluyo bu gÜnde doktora gıdıyorum

günaydın kızlar,

güzel anne adayları hergüb 2-3 adet baden, ceviz ve fındık yiyin olur mu? bebeğin beyin gelişimi için çok önemli...

bilgecim kuzucum tekrar tebrik ederim hayatım.......sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah.Allahımmmmm ne gzl yarabbim.....

AMİN GÜLÜMMMM AMİNNN İNŞALLAHHHH DARISI EN KISA ZAMANDA SİZLERE

amanda aman annelerim burdaymış
sütlerinizi içip yumurtalarınızı yediniz mi bilgem kudretcim

Ben dün akşam içtim süt valla normalde ağzıma bile sürmem demek bebiş olunca zehir olsa yenecek kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın canlar nasılsınız

canımm sanada günaydın nasılsın?

ne den canım ya kaçıncı günündesin ne zaman reglin??

iyiyim tatlım heyecan var tabi oldukca hemdeee:ecrin_bebek:

daha var 17 ekim beklenen adetim canım
ama bi tuhafım ya bu ay bilmiyorum kasıklarım belim ağrıyo arda ani sancılar oluyo umutlu diilim bu aydan çünkü daha ayın 1 inda küra başladık daha spermlere etkisi olcanı sanmıyorum neyse hrşeyin hayırlısı canım

Nurtencİm İÇİnemİ ddoĞdu kız sabah sÜtÜmÜ İÇtİm canım bİrde yumurta İstedİ ama tereyaĞında onuda yedİm

bana malum oluyo şekercim bilmiyon muuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bilegeyde sende bebek var dedim çıktı :dance:
ben kendimden biliyorum canım ilk gebeliğimde eşim kilo kilo süt ve yumurta depolamıştı canın istesede istemesede bebişimiz için içiceksin demişti. Ondan diyorum canım ya offfffffff offffff nerden hatırladım gene ya mafoldumben Allahım kimseye yaşatmasın kıslar Allahım bebeklerinizi sağlığıyla sıhatiyle kucağınıza almayı nasip etsin inanın sizlere kendim hamile gibi sevindim canlarım benimmmmm

akşam eşimin bi arkadaşına bebek hayırlamaya gittik, 4 aile gittik. hepsinin bebekleri vardı bizim hariç. O kadar özendim ki anlatamam. eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım gene. eşimde bana kızma "yapma böyle " diye..offff.

Bİlge sÜtÜnÜ İÇmeye baŞladınmı kızzz folİklerİde İÇİyoruz tabİ

dün akşam ilk kez içtim valla çalıştığım yer saolsun zaten gıda firması süt ve meyve suyu üretiyoruz ya istemesemde içicem artık..

Ya kızlar saĞ tarafım Çok aĞrıyo dÜnden berİ ara ara kramp gİbİ aĞrılar oluyo bu gÜnde doktora gİdİyorum

canım benimde sağda ve solda kramplarım oluyor ama normal sanırım e anca diyorum bende salı günü gitcem dr çok heycanlıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…