Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tatlım üzülme lütfen yapma bçle dün nilüferde üzdü beni böyle zaten
Rabbim hayırlısından versinn canımm benimmm
inşallah en kısa sürede gelecek meleğin bişey kalmamış regline 10 gün var benimde 10 gün kala kasık ağrlarım başlamıştı göğüslerin acıyormu
canım ayrıca şu varki benim eşimde sperm sayısı ilk teste 14 milyon sonrakinde 7 milyondu hareket azlığı vardı aşılamada daha iyiydi 30 milyon la aşılama oldum ben ama kısmet olmadı eşim 6 aydır kür felan yapmıyor olacaksa onsuz da oluyor ben buna inanıyorumm Rabbim hayırlı sağlıklı versinn...
eşine zinko çinko hapı al evitap diye bi vitamin onuda içir benimkinin bunalrı kullandıktan sonra değerleri arttı

evet canı arada banada böle duygu patlaması oluyo
ağlama krizleri fala çok kötü oluyorum ama eşimden gizli tabi yoksa çok üzülüyo o
napalım canım Allahım geç versin güç vermesin inşallah bide şöle düşünmek lazım tam zamanı bebeklerin şimdi çünkü seneler geçince evliliklerimiz ilişkimiz oturdu tam ebeveyn olmaya hazır durumdayız. düşünsenize evlenir evlenmez hamile kalan bi çok insan geçinemeyip tertışmalar arasında büyütüyo bebeğini İlk yıllarda her evlilik oturana kadar tartışmalar çok oluyo çünkü kıslar. Allahım da bizlere bunu uygun görmüş
kıslar bugün kusuruma bakmayın bende duygu aptlaması yaşıyorum bi tuhafım bugün neşem yok gülmek bile gelmiyo hiç iiçimden mafoldumben

sağol bilgecim ilacı var ama adetimi bekliyoruz tam başlamak için niyeyse bende bilmiyom kaydirigubbakcemile3
siz aldırmayın bana nolur şekerlerim arada bi esiyo uyanamadım daha ondandır. Kendime gelirim birazdan

aa kızlarr yapmayın böleee klava:böle üzülünce inadına gelmiyorlar
bende zamanında çok üzüldüm ağladım zırladımm, ama takılmayın
eşim bana gecen hafta şirketten bi arkadaşımın 7 haftalık hamileliğini öğrenip
ağladımda çok kıskançsın biraz insanlar için mutlu olmayı öğren dedi
nasıl üzüldüm nasıl dokundu anlatamam sanki kıskançlıktan üzülüyordum,
meğersem bende hamileymişimm
ama kısmet o arkadaşım 7 yıl sonra ilk bebeğini doğurmuştu hemde tedavidsen
sonra bu seferki bebeğini eşi istemediği için geçen h.sonu 8 haftalıkken aldır dı
ama çok üzgün ve mutsuz
ama ben şu an hamileyim üzülmesin diye uzunca bir süre söylemiycemmm
başkalarının bebekleri olabilir bizlerinde benimde olacak diyin kafanızda benim bu ay inşallah bebeğim gelecek deyin kendiniz çağırın bebeğinizi eminim en kısa sürede süpriz yapacaklar sizee

kıslar bide çok yorgun hissediyorum kendimi dün çok halay çektim ondan olabilirmiiiii
ama olsun be değer bilgeme kıs kudret sen fazla zıplamadın dimi ay bi gebe karı daha çıksada şimdi az oynayıp neşelensek behh :teytey:

kızlar sizden iyi durumdakileri değil de kötü durumdakileri görmeyi deneyin...hayata başka açıdan bakmayı öğreneceksiniz
herşeyin başı sağlık...üzüntü ve stres hastalıklara sebep oluyor
aman ne olur bu lafımı hafife almayın
ben de zamanında çok ağladım...çok üzüldüm...yolda bile ağlar olmuştum...iş yerinde wc ye girip ağlardım
şimdi nasıl kızıyorum kendime
güçlü olun ne olur

bugün bende böyleyim canım, içimden hep ağlamak geliyor. hiç bişwey yapmak istemiyorum.

çiçeği burnunda annem güzel insan bilgecik nasılsın canım? günaydınnn
günaydın tatlımmmm iyiyimmmm,,
sen nasılsın kızzz şu avatarını görünce hep hamilesin sanıyom yaaaa
inşallah buay gerçek olurrr o göbüşşşşşşşşş

Nurtencım kalbının temızlıĞınden herŞey malum oluyo canım ÜzÜlme allahım yÜzÜnÜ gÜldÜrecek ınŞallah

günaydın tatlımmmm iyiyimmmm,,
sen nasılsın kızzz şu avatarını görünce hep hamilesin sanıyom yaaaa
inşallah buay gerçek olurrr o göbüşşşşşşşşş

ben de iyiyim çok şükür biraz buruğum dün gece çok sinirlerim bozuktu yaa baya ağladım anca duruldum. inş allah söyletiyodur kuşum :Saruboceq: buluşmada da 16 haftalık hamile misin diye sormuştun.. 6 günüm kaldı çatlıycam orta yerimden hee!

Canım haklısın sadece bebek konusnda değil her konuda böyle olmamız lazım
herşeyin başı sağlıkk dediğin gibiii
Rabbim önce sağlık versinnn sağlık olmayınca insanın canı hiçbirşey istemiyor bilee..

ne oldu kuzum üzülme her ne olduysa inşallah düzelmişsindir şimdi
kaydirigubbakcemile3çatlama kısss az kaldııı

Nurtencİm kalbİnİn temİzlİĞİnden herŞey malum oluyo canım ÜzÜlme allahım yÜzÜnÜ gÜldÜrecek İnŞallah

Allah razı olsun kudretim
o senin kendi güselliğin annem
ay dün kocişle eve gidiyos
arabayı sen kullan çok yoruldum dedi ben olmaz ben hamilyim şekerim kullanamam bebeğimizin güvende olması lazım ben trafiğe adapte olamam hamileyken dedim aman be tamam dedi iki dakka sonra da arabayı düzgün kulklan bebişim sarsılıyo dedim
aaaaaaaaaaaaaaaa
yetre nurten gene kaptırıyosun kendini adet oluncada zır zır ağlıcan diyo
bende aman be şakada yapılmıyo sana deim kapadım olayı baktım fırça yicem kaydirigubbakcemile3

ne oldu kuzum üzülme her ne olduysa inşallah düzelmişsindir şimdi
kaydirigubbakcemile3çatlama kısss az kaldııı

dün başka 2 arkadaşımın da hamiş olduğunu öğrendim hatta biri daha 3 aylık evli
diğeri de 14 aylık evli. 14 aylık evli olan bebeği istemiyormuş aldırmayı düşünüyor çok kızdım sinirlerim bozuldu isyan edesim geldi rabbim ben istiyorum bana nasip etmiyorsun nasip ettiğinde bebeğini istemiyor diye. ben de 14 aylık evliyim 5. aydır bekliyorum mafoldumben

adalet mi bu diyorum içimden sonra mevlam neylerse güzel eyler vardır bunda da bi hayır diyorum..

kaydirigubbakcemile3 boşverrr takma bende neler neler diyordummm
dün eşim diye diye getirttin sonunda dedi.

kıslar ben biraz kaçtım
aşşa incem az işlerim var üretimde
ay burda neciyim bilmiyorum yaa üff
neyse öptü kocaman sizleri
kıs koca göbekli karılar yeğenlerimize iyi bakın bak bozuşuruz haaaaaaaaa
öptüm şekerler hepiniziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…