- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.081
cnm bnm dikkat et yorulma annesi büyüyo ya şimdiii kuzucukk.....dra sor bakalımmm...[/
SAĞOL CANIM ZATEN BU GÜN DOKTORA GİDİCEM SORARAIM AĞRININ NEDENİNİDE BAKALIM İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY YOKTUR
inşallah yoktur yoktur içini ferah tut cnmcm:1hug:
günaydın kızlar,
güzel anne adayları hergüb 2-3 adet baden, ceviz ve fındık yiyin olur mu? bebeğin beyin gelişimi için çok önemli...
daha var 17 ekim beklenen adetim canım
ama bi tuhafım ya bu ay bilmiyorum kasıklarım belim ağrıyo arda ani sancılar oluyo umutlu diilim bu aydan çünkü daha ayın 1 inda küra başladık daha spermlere etkisi olcanı sanmıyorum neyse hrşeyin hayırlısı canım
bana malum oluyo şekercim bilmiyon muuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bilegeyde sende bebek var dedim çıktı :dance:
ben kendimden biliyorum canım ilk gebeliğimde eşim kilo kilo süt ve yumurta depolamıştı canın istesede istemesede bebişimiz için içiceksin demişti. Ondan diyorum canım ya offfffffff offffff nerden hatırladım gene ya mafoldumben Allahım kimseye yaşatmasın kıslar Allahım bebeklerinizi sağlığıyla sıhatiyle kucağınıza almayı nasip etsin inanın sizlere kendim hamile gibi sevindim canlarım benimmmmm
akşam eşimin bi arkadaşına bebek hayırlamaya gittik, 4 aile gittik. hepsinin bebekleri vardı bizim hariç. O kadar özendim ki anlatamam. eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım gene. eşimde bana kızma "yapma böyle " diye..offff.
akşam eşimin bi arkadaşına bebek hayırlamaya gittik, 4 aile gittik. hepsinin bebekleri vardı bizim hariç. O kadar özendim ki anlatamam. eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım gene. eşimde bana kızma "yapma böyle " diye..offff.
evet canı arada banada böle duygu patlaması oluyo
ağlama krizleri fala çok kötü oluyorum ama eşimden gizli tabi yoksa çok üzülüyo o
napalım canım Allahım geç versin güç vermesin inşallah bide şöle düşünmek lazım tam zamanı bebeklerin şimdi çünkü seneler geçince evliliklerimiz ilişkimiz oturdu tam ebeveyn olmaya hazır durumdayız. düşünsenize evlenir evlenmez hamile kalan bi çok insan geçinemeyip tertışmalar arasında büyütüyo bebeğini İlk yıllarda her evlilik oturana kadar tartışmalar çok oluyo çünkü kıslar. Allahım da bizlere bunu uygun görmüş
kıslar bugün kusuruma bakmayın bende duygu aptlaması yaşıyorum bi tuhafım bugün neşem yok gülmek bile gelmiyo hiç iiçimden mafoldumben
günaydın tatlımmmm iyiyimmmm,,çiçeği burnunda annem güzel insan bilgecik nasılsın canım? günaydınnn
günaydın tatlımmmm iyiyimmmm,,
sen nasılsın kızzz şu avatarını görünce hep hamilesin sanıyom yaaaa
inşallah buay gerçek olurrr o göbüşşşşşşşşş
kızlar sizden iyi durumdakileri değil de kötü durumdakileri görmeyi deneyin...hayata başka açıdan bakmayı öğreneceksiniz
herşeyin başı sağlık...üzüntü ve stres hastalıklara sebep oluyor
aman ne olur bu lafımı hafife almayın
ben de zamanında çok ağladım...çok üzüldüm...yolda bile ağlar olmuştum...iş yerinde wc ye girip ağlardım
şimdi nasıl kızıyorum kendime
güçlü olun ne olur
ben de iyiyim çok şükür biraz buruğum dün gece çok sinirlerim bozuktu yaa baya ağladım anca duruldum. inş allah söyletiyodur kuşum :Saruboceq: buluşmada da 16 haftalık hamile misin diye sormuştun.. 6 günüm kaldı çatlıycam orta yerimden hee!
Nurtencİm kalbİnİn temİzlİĞİnden herŞey malum oluyo canım ÜzÜlme allahım yÜzÜnÜ gÜldÜrecek İnŞallah
ne oldu kuzum üzülme her ne olduysa inşallah düzelmişsindir şimdi
kaydirigubbakcemile3çatlama kısss az kaldııı
Allah razı olsun kudretim
o senin kendi güselliğin annem
ay dün kocişle eve gidiyos
arabayı sen kullan çok yoruldum dedi ben olmaz ben hamilyim şekerim kullanamam bebeğimizin güvende olması lazım ben trafiğe adapte olamam hamileyken dedim aman be tamam dedi iki dakka sonra da arabayı düzgün kulklan bebişim sarsılıyo dedim
aaaaaaaaaaaaaaaa
yetre nurten gene kaptırıyosun kendini adet oluncada zır zır ağlıcan diyo
bende aman be şakada yapılmıyo sana deim kapadım olayı baktım fırça yicem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?