Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım hatırlamammı ya evini taşıdığını bile hatırlıyorum:hulya:
ama neden çalışmayacağını bilmiyorum:kedi:

canım hatırlamammı ya evini taşıdığını bile hatırlıyorum:hulya:
ama neden çalışmayacağını bilmiyorum:kedi:

doğru valla.. harikasın... taşındık, yerleştik, alıştım bile eve.. canım, eşim rahatsız antibiyotik kullanıyor. o yüzden ara verdik çalışmaya off off... haftaya 31 olacağım ben... a.s.

kızlar günaydın kimsecikler yok bugünün sabahçısı benim demekki
güzel annelerimiz esra ve bilge nasılsınız canlar

günaydııınnn kızlarrr
bu günn kim hamiş bakalım.. eee alıştım valla sabahları hamiş haberi almaya.. bakalım bugün kim hamiş olacak..

bu arada bilgecim kudretçim ve diğer hamişler leylekleri kovaladınızmı bizlere doğru bakiiiim....lmaz:
kızlaaar sizde açın bakiiim kapıları camları...zemuszemus

günaydınnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm
akşam nasıl uyuduğumu bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
heyecandannnnnnnnnnnnn
Allahımmmm benim güzel arkadaşlarımada nasip et inşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

açın açınnnn melekleriniz gelsinnnnnnnnnnnnnnn

bilgeeee...hemşom dün seni kutladım ama offline idin...tebrik ederim canım...allah tamamına erdirsin...kucağına sağ salim almayı nasip etsin...ayyy yakında bebişinin kalp seslerini duyacaksın, sonra tekmeciklerini ve en sonunda da kucağına alacaksın o mis kokulunu....darısı hepimizin basına

ebrucumm saol canımmmm benimmmm
Allahımmmm sanada nasip etsin inşallahh en kısa sürede tatlım
rüyada gibiyim hala inanamıyorum vallaaa

bilgeciğim sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle tatlım hiç üzmesin annesini bu arada bende hala adet olmadım salı olmam gerekiyodu ama yok hala test te yapmaya korkuyorum

minnoş canım benim Allah razi olsun inşallahhhh öyle olur
kıss niye yapmadın??? senle günümüz aynıymış ozaman
neden bekliyorsunnn??? gecikirmiydi hep??? bi şey hissediyormusun??

ay bilgecim bugün uyanmak ne güzel olmuştur...gözünü açtığında hamile olduğunu hatırlıyorsun ve bu rüya değil...
aman en kısa sürede olmasın...ben şimdi hamiş olacam diye stres yaptım...benim accık bi zaman sonra olsun ...hayırlısıyla inşallah
kıs iş yerine fındık, badem falan götür ye onları...folik asit içeren sebzeleri tesbit et...bol bol balık
hadi miden bulanmaya başlamadan ye bunlarrrıııı

yok gecikmezdi bilmiyorum neden beklediğimi 2 senedir hüsran olunca yapmaya korkuyorum göğüslerim bile acımıyodu bugün başladı acımaya ama karnımda felaket gaz oluyo başkada bişey yok regli ağrımda yok eğer akşama kadar olmazsam iş çıkışı bi test alacağım tabi olmazsam(((((

evet ama tedirgin uyudum gece acayip bi duygu yaaa ani hareket yapınca canım yanıyodu öğrenmesem bu kadar dikkat etmezdim sanırım :)
evet benimde aklıma geldi akşam markete gidip bişeyler almayı planlıyorum bende canım. ayy inşallah mide bulantım olmazzz gerçi olsada razıyımmm bu kadar bekleyince Rabbime çok şükürrr
hayırlısı olsun tatlım istediğin vakitte gelir inşallah bebişinnnn

biliyorum o korku bende de vardı ama artık salmıştım ne yapayım varsa var yoksa yok dedim sabah yaptım dün çıkınca inanamadım hatta ilk başta inanmadım şaka gibi geldi daha önceden bir testimde daha açık bi silik görüp regli olmuştum bi kaç gün sonra ama baktım bu seferki daha koyu umutlanmıştım dün açıkcası birde çoğu arkadaş bizimki gibi deyince dayanamadım kanda baktırdımm...
bende de gaz vardı canım öyle pek belirti olmuyor sadece akıntı oluyor, benim adete yakın akıntım olmazdı şeffaf akıntım oldu beyaz zar gibi o çok garibime gitmişti..
ama onun dışında göğüs ağrım kasık ağrım reglimde de oluyoru..
ayyy yap canım yaa inşallahhhh gelmiştir bebişinnnnnnnn

hehhehe...tedirgin olma babeemm...melek gibi huzurlu ol ....hahahahaha ruh halini değiştir diicektim, değiştirmişsin bile hep oole olursun inş....aaa bi de bol su iç canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…