- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.041
ay ismimi bile hatırladın.. tşk ederim.. mutlu oldum... canım inş. vedadan sonra sıra sende, selected da ve adaşımdadır... benim için bu ay çalışma olmayacak.. ama inş sizin haberlerini kutlarız.... :Saruboceq:
adaşımmm, nasılsın?
canım hatırlamammı ya evini taşıdığını bile hatırlıyorum:hulya:
ama neden çalışmayacağını bilmiyorum:kedi:
canım hatırlamammı ya evini taşıdığını bile hatırlıyorum:hulya:
ama neden çalışmayacağını bilmiyorum:kedi:
açın açınnnn melekleriniz gelsinnnnnnnnnnnnnnngünaydııınnn kızlarrr
bu günn kim hamiş bakalım.. eee alıştım valla sabahları hamiş haberi almaya.. bakalım bugün kim hamiş olacak..
bu arada bilgecim kudretçim ve diğer hamişler leylekleri kovaladınızmı bizlere doğru bakiiiim....lmaz:
kızlaaar sizde açın bakiiim kapıları camları...zemuszemus
evet ama tedirgin uyudum gece acayip bi duygu yaaa ani hareket yapınca canım yanıyodu öğrenmesem bu kadar dikkat etmezdim sanırım :)ay bilgecim bugün uyanmak ne güzel olmuştur...gözünü açtığında hamile olduğunu hatırlıyorsun ve bu rüya değil...
aman en kısa sürede olmasın...ben şimdi hamiş olacam diye stres yaptım...benim accık bi zaman sonra olsun...hayırlısıyla inşallah
kıs iş yerine fındık, badem falan götür ye onları...folik asit içeren sebzeleri tesbit et...bol bol balık
hadi miden bulanmaya başlamadan ye bunlarrrıııı
biliyorum o korku bende de vardı ama artık salmıştım ne yapayım varsa var yoksa yok dedim sabah yaptım dün çıkınca inanamadım hatta ilk başta inanmadım şaka gibi geldi daha önceden bir testimde daha açık bi silik görüp regli olmuştum bi kaç gün sonra ama baktım bu seferki daha koyu umutlanmıştım dün açıkcası birde çoğu arkadaş bizimki gibi deyince dayanamadım kanda baktırdımm...yok gecikmezdi bilmiyorum neden beklediğimi 2 senedir hüsran olunca yapmaya korkuyorum göğüslerim bile acımıyodu bugün başladı acımaya ama karnımda felaket gaz oluyo başkada bişey yok regli ağrımda yok eğer akşama kadar olmazsam iş çıkışı bi test alacağım tabi olmazsam(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?