Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızla bat dan bahsetmişsizniz burda da yapıyorlar batı biz sivaslı değiliz ilk defa burda yedim ben asma yaprağıyla yeniyor burdaki mercimekli filan güzel birşeydi arkadaşlar yapmıştı yedik gönlünüze gelmesin

güzel olacak tabe zemuszemus mimleketimizin yemeği
şaka bi yana eğer bat lafı duyarsanız çökün hemen masaya...cevizli ohhh ...hele acı seviyorsanız acılı olsun
süperr

hahhahaha bilge bu laflardan sonra senin göğüsler roket misali fırlamıştır yerinden
ayyy monitör de ağız şaplağından çıkan tükürükle dolmuştur pehhh
kızıımmm valla canımı isttettin cazuuu
annemi aradım akşam bana gelcekti turşu yapmaya akşama bat yap dedim tamam dedi ohhhhhhhhhhh köy ekmeğide varrrr

ühüüüü
ama benim aney mimlekette...bana kim yapcek batııı... açık adresini vir de gelem akşama

dimes temisin lem...ne bilim ben...kaç sene oldu çıkalı oralardan...beynimi yorrmaa -tatlicadiarzu-
hahahah cazuuu lafını da uzuuuuuun uzuuun zamandır duymamıştım sağol bacım

hımm ne güzel bak tatmışsın tadını biliyosun içine ekmek doğruycan suyuyla ıslanxak şöyle yaprağa sarcan ohh mis gibi vallaa:1rolleyes:

heheh tam üstüne bastınnnnnnnnnnnnnnşakkıdı

ay ben denesem mi batı
hiç yapmadım
anam doca da yer mi bilmem
dadu da çıkmas kalabalık olcek ki yensin

ohh bee Allah tan fazla seçenek yok da anlıyosun hemen
buyrunnnnnnnnn yok aslında seçenek çok, mütevazi oldum...geri alıyorum...zekamı kullanarakten buldum ben senin çalıştıın yiri -tatlicadiarzu-

ay ben denesem mi batı
hiç yapmadım
anam doca da yer mi bilmem
dadu da çıkmas kalabalık olcek ki yensin

dene tabe kısss mercimeği haşlaaa sonra cevizi azcık döve içine ikisini iyicene karıştır salcasını bağaratını kat suyunu katt ohhh yeşilliğini katt daha ne olsuunnn mis gibi
gerçi bende heç yapmadım ama biliyomm yaparız kıs ne olcekk bi gün bana gel oyurmaya yiyek beraberrr :hulya:

ohh bee Allah tan fazla seçenek yok da anlıyosun hemen
buyrunnnnnnnnn yok aslında seçenek çok, mütevazi oldum...geri alıyorum...zekamı kullanarakten buldum ben senin çalıştıın yiri -tatlicadiarzu-

:roflol:zeki arkadaşım benimmmmmmmmm

selam kızlarr nasılsınız bilgem olcayyy neler yapıyorsunuz bilge bebiş nabıyooo veda sende canımm 5 haftada bebişin kaderi yazılıyormuşş bol boll dua edin ve ceviz yiyin ceviz bebişlerin zekasını geliştiriyormuşş kızlarrr FOLıKLERRRR içildimiii bakimmmm bu arada

bugün saat 1 de randevum var size haber vercem ben de meraktan çatlıyorum ya bugün adetimi 5 gün geçmiş oluyo bana dua edin inş. hamileyimdir

hahahah...sana şimdiden afiyet olsun...annen yapınca batın resmini ko yawriiii
kıs dimes e satınalmacı, ithalatçı falan ararlarsa beni ara zemuszemus ben de oranı yükselteyim %93 olsun...göt tokuşturur akraba oluruz hehhehehe....malum işsizim artıkın mafoldumben

efet canım ben sabah içtim folikimi
dün gece koçiş dayadı zaten hemen iç diyee sabah bi baktım atmış çantama kutusunu yerimseniben

bmen canım Allah tan hayırlısı
inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün
aman stres yapma şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…