- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.121
:roflol::roflol:bizim şirketin %90 ı tokatlı nanaaa senin mdr de mi tokatlııı
wışşş iki toğaattlı bir şirkete sığar mı bre
kızıımmm valla canımı isttettin cazuuuhahhahaha bilge bu laflardan sonra senin göğüsler roket misali fırlamıştır yerinden
ayyy monitör de ağız şaplağından çıkan tükürükle dolmuştur pehhh
yok kıss o değellll başka 1 dene daha var niksarda değil merkeze git kaydirigubbakcemile3hahaha hadi yaa
hangi şirket ne bilim
niksar su mu
hımm ne güzel bak tatmışsın tadını biliyosun içine ekmek doğruycan suyuyla ıslanxak şöyle yaprağa sarcan ohh mis gibi vallaa:1rolleyes:kızla bat dan bahsetmişsizniz burda da yapıyorlar batı biz sivaslı değiliz ilk defa burda yedim ben asma yaprağıyla yeniyor burdaki mercimekli filan güzel birşeydi arkadaşlar yapmıştı yedik gönlünüze gelmesin
ühüüüü
ama benim aney mimlekette...bana kim yapcek batııı...açık adresini vir de gelem akşama
dimes temisin lem...ne bilim ben...kaç sene oldu çıkalı oralardan...beynimi yorrmaa -tatlicadiarzu-
hahahah cazuuu lafını da uzuuuuuun uzuuun zamandır duymamıştım sağol bacım
ay ben denesem mi batı
hiç yapmadım
anam doca da yer mi bilmem
dadu da çıkmas kalabalık olcek ki yensin
ohh bee Allah tan fazla seçenek yok da anlıyosun hemen
buyrunnnnnnnnn yok aslında seçenek çok, mütevazi oldum...geri alıyorum...zekamı kullanarakten buldum ben senin çalıştıın yiri -tatlicadiarzu-
aa dimi ne oldu canım yaptınmı bmen cimmBmen canım test yaptınmı kız meraktan ÖlÜcez valla
selam kızlarr nasılsınız bilgem olcayyy neler yapıyorsunuz bilge bebiş nabıyooo veda sende canımm 5 haftada bebişin kaderi yazılıyormuşş bol boll dua edin ve ceviz yiyin ceviz bebişlerin zekasını geliştiriyormuşş kızlarrr FOLİKLERRRR içildimiii bakimmmm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?