Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

saol canım aminnnnnnnnnnnn görüşürüz

bana dua edin kızlar birazdan çıkarım

hadi canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah senin de bebişin vardır sırasıyla burdak herkesten bu haberi duyacaz inşallah ben buna çok inanıyorum bu topik çok uğurlu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar cnm çok sıkkın tam hazırlandım evden çıkıyordum ki eşim dedi bi hastaneyi arayalım öyle git belki makina yapılmamıştır dedi ve aradı gerçekten de yapılmamış yarına kaldı yaaaa

neyse inşallah hayırlı sonuç çıksın da bir gün geç öğren geç olsun da güç olmasın derler ya hayırlısı olsun inşallah

canım senin reglin geçmedimi ? neden evde 1 tane idrar da bakmıyorsun da kendine sıkıntı ediyorsun??

evet bence de bir evde test yap sonuç çıkıyor belli olur bu kadar sıkıntı etme meraktan kurtulursun hem

benim günüm 2 gün geçmişti canım ve yaptım pozitif çıktı dün de kan testi yaptırdım sonuç doğru bence bekleme yap hemen belli olur

Bmen ıdrar testı yapsana canım ya bılgenın daha 1 gÜn geÇmıŞken ıdrarda Çıktı senın haylı haylı Çıkar bence meraklanacaĞına bı denesen ıyı olur hem bızde merak edıyoruz

5 gün geçti cnm ama bana arkadaşlarım idrarda hemen çıkmaz dedi ondan kandan yaptırmak istiyorum

tatlım olurmu 6 sında regli günümdü 7 sinde yaptım çıktı yani dün çıktı akşamda kanda baktırdım doğruydu bence idrarda yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…