Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm kızlar nasılsınız bugün hastanedeydim ve değerlerim çok normal prolaktin de sıfır a düşmüş ve dr tekrardan gebe kalabilirsin dedi çok mutluyum

sevindim senin adına canım bir ara benim prolaktin de yükselmişti ilaç kullandım geçti pko lu olunca prolaktinde yükseliyo heralde şükür tedavinin sonucunu aldım darısı sizlere inşallah

inşallah esracım
rahat olmadığımda elime hiç bişi geçmedi aksine bol bol üzüldüm
rahatlığım birazda inancımdan
Allahım o kadar büyük ki
beni duyup gönderceğine inanıyorum bebeğimi
ve burdaki herkese de öyle
ben tüm kalbimle Rabbime sığındım hepsi bu rahatlığı veren kalbime Rabbim şükürler olsun

canım benim geçmişi okuyorum
çok üzüldümmm inan okurken ağladım hislerini anlayabiliyorummm
canım benim üzme bebiş küçüktür de ondan görememiiştir kalp atışı için
7.hafta en ideali sabret dsün bende gittim dr a çok şükür kesemizi gördükk
kalp atışı için 2 hafta dedi nerdeyse 8. haftam olcak ozamana kadar sabretcez
Rabbim korusun meleklerimizi dualarım seninleee canım benim bol bol yasin oku dua
oku üzülme bebişide üzme yumrta ye folik plus iç, süt iç bol bol kalsiyum al
günde 2 litre su iç, dinlen kendini yorma sakın

iyi geceler kızlarr
yazamadım dün akşam gittim dr a gördük kesemizi bu gün izinliydim evdeydim
anneme gittim geldim az sonra yatıcam dr bilgisayar başında vakit geçirme
dedi bende dedim işim bu olsun akşam yat dinlen diyor eşimde kızıyor
yarn işten konuşuruz öptüm hepinizi

canım benim..üzülme sakın..ben 7. haftadayım dr hala göremedi kalp atışını telaşlanma geç döllenme büyük ihtimalle dedi..bende bekliyorum...belki seninde öyledir..birde ultrasonlarda farklı olabiliyor uyduruksa gözükmez ...
içimiz ferah tutalım inşallah en kısa zmanda duyarız pıt pıtları...:Saruboceq:

ayşe kızz belirtiler varmış...hadi hayırlısı bekliyorum müjdeyi...inşallahhh..benim içime doğuyor bu ay haber geliyor...

kudretcimm senin bebişin doğumu hangi aya geliyor tatlım

benim mayıs sonu oluyo bende 29 mayıs doğumluyum inşallah bebişimde sağlıcakla o zamana doğar bilgecim biliytomusun benim annenimde 3 yıl bebişi olmamış ilk çocuğu benim bende aynı annem gibi 3. yılınmda eylülde hamile kaldım ve mayısta olucak

günaydın kızlar ben çok hastayımm :gitme:

hayırdır kuzum neyin var grip felanmı oldun ?? dikkat et kendine bol bol sıvı tüket mutlaka...

kısmet Rabbim doğru zamanı biliyor tatlımmm bak inşallah sağlıcakla alıcaksın meleğini kucağına stres yapma benide annem 30 yaşında doğurmuş bende 30 yaşımdayım inşallah meleklerimize Rabbim sağlık sıhhat versin..

kudretcim çok geçmiş olsun hayatım
2 gündür bendeçok kötüydüm
bugün daha iyiyim şükür
bilgecim iyiyim kuşum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…