- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.001
slm kızlar nasılsınız bugün hastanedeydim ve değerlerim çok normal prolaktin de sıfır a düşmüş ve dr tekrardan gebe kalabilirsin dedi çok mutluyum
kızlar çok mutsuzum ne olur yardım edin normalde doktorum geçen hafta için gelin rutin testleri yapalım demişti onun sonrasında 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız demişti bende doktorum olmayınca bu hafta yerine bakan doktora gittim baktı kesenin içinde çok ufak bişey görebildi sonra vajinal ultrasona bakalım dedi ordada aynısı ama biraz daha netti kalp atışlarını duymadık ama biliyorum halen 15 gün dolmadı ben belki duyarım diye ümit etmiştim şimdi eşimde bende çok üzgünüz ne olur allahım meleğimi benden alma diye dua ediyor ağlıyorum geç buldum erken kaybetmek istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar çok mutsuzum ne olur yardım edin normalde doktorum geçen hafta için gelin rutin testleri yapalım demişti onun sonrasında 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız demişti bende doktorum olmayınca bu hafta yerine bakan doktora gittim baktı kesenin içinde çok ufak bişey görebildi sonra vajinal ultrasona bakalım dedi ordada aynısı ama biraz daha netti kalp atışlarını duymadık ama biliyorum halen 15 gün dolmadı ben belki duyarım diye ümit etmiştim şimdi eşimde bende çok üzgünüz ne olur allahım meleğimi benden alma diye dua ediyor ağlıyorum geç buldum erken kaybetmek istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kudretcimm senin bebişin doğumu hangi aya geliyor tatlım
günaydın kızlar ben çok hastayımm :gitme:
benim mayıs sonu oluyo bende 29 mayıs doğumluyum inşallah bebişimde sağlıcakla o zamana doğar bilgecim biliytomusun benim annenimde 3 yıl bebişi olmamış ilk çocuğu benim bende aynı annem gibi 3. yılınmda eylülde hamile kaldım ve mayısta olucak
günaydın tatlımgünaydın kızlar,,,
regli oldunmu ??? günün ne zaman test yaptınmı????nasılsınız kıslar
benim çok midem bulanıyo
kansızlığım arttı gene galibaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?