- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.961
canım üzülme gün doğmadan neler doğar
inşallah tez zamanda Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek
inşallah canım isteyen herkese sağlıklısını ve hayırlısını tez vakitte göndersin yüce rabbim.. :Saruboceq: inşallah..
mrb arkadaşlar naber
ben ölüyorum ya çok hastayım dünden beri rapor yazdı doktor evde yatıyorum
kıslar ben az bi kaçtım
kendime gelmişken az evleri temizliyim
sonrada eczaneye bi iniyim
heç ümidim yok ya
hayırlısı artık
İnŞallah esracım senİn dedİĞİn gİbİdİr 2 hafta sonra tekrar ÇaĞırdı o zaman bakıcaz gerÇİ o zamana kadar doktorumda dÖner rahat rahat bakrız İnŞallah duyarım kalbİnİ gÜzel atıŞlarını yoksa dÜnyam yıkılır ben ne yaparım
canımm çok geçmişş olsunn ayy inşallah bebiş vardırrr inşallah eşine malum olmuşturr gelince seslen sana rüyamı anlatıyımm eşini gördümm hayır olsunn inşallah hamişsindir canımm:CüvCüv:
nurtencim geçmiş olsun
bebişmi var kız yoksa belki babası hissetmiştir inşallah en kısa zamanda gelecek bebişin bence
hatta belkide gelmiş
bi kan testi yaptır ya çok merak etim bende
Nurtencim daha erken ümidini kaybetme biraz bekle tekrar yaparsın
ohoooooooo
kıslar bu kadar topiği neden boş bırakıyosunuz
niye yasmıyonuz lennn
canım ya yapma böyle şimdi minicik ama bak bir hafta içinde neler değişecek çok çabuk büyümeye başlıyacak sen merak etme 8.ci hafta da bile kalbi atmaya başlıyabiliyor üzme canını :teselli:kızlar çok mutsuzum ne olur yardım edin normalde doktorum geçen hafta için gelin rutin testleri yapalım demişti onun sonrasında 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız demişti bende doktorum olmayınca bu hafta yerine bakan doktora gittim baktı kesenin içinde çok ufak bişey görebildi sonra vajinal ultrasona bakalım dedi ordada aynısı ama biraz daha netti kalp atışlarını duymadık ama biliyorum halen 15 gün dolmadı ben belki duyarım diye ümit etmiştim şimdi eşimde bende çok üzgünüz ne olur allahım meleğimi benden alma diye dua ediyor ağlıyorum geç buldum erken kaybetmek istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayyy kız bende heyecanlandım senin adına pkolu biri olargünaydın kızlar nasılsınız
son 6 gün bakalım ne olacak
canım çok geçmiş olsun:gitme:mrb arkadaşlar naber
ben ölüyorum ya çok hastayım dünden beri rapor yazdı doktor evde yatıyorum
iyiyim kadrişim sen nasılsın bilgeyi merak ettim gelmemiş bugün hiç topike:gitme:nıluferım nasılsın.
fıstıklar geldim bennnnnnn
test negetif zaten 3 günüm var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?