Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

regli oldunmu ??? günün ne zaman test yaptınmı????

daha 2 günüm var canım ya
dün eşim bu ay sende bişi var hissediyorum diye diye test yaptırdı bana
hiç demiyodu bunu
bende yaptım test dün negatif ama pek belirtim yok ümitli diilim yani bilgecim

nurtencim belli olmuyor
bende 4 gün öncesinden yapmıştım testi çıkmamıştı
bir gün geçince yaptım çıktııı inşallahhh geç döllenme felan vardırrr
tabi sen kendini daha iyi bilirsin tatlım dualarım seninlee

iyiyim fıstıklar, bilgecim sen naptın dün kontrolün vardı,,
nurcumm sen nasılsın, belki daha testte çıkmaz, regl belirtilerin var mı?

Bende bugün regl olmam lazım ama bakalım bi 3-5 gün beklicem.

günaydın herkese
gönlüm istiyorduki size burdan güzel haberler vereyim ama malesef(
dün kan testi yaptırdım negatif çıktı
kistim tekrarlamış bu sefer 2 tarafta..5 cm den büyük

doktor yasmin veriyor ben istemiyorum doğum kontrol hapından başka bi çaresi yok mu kistin? bitkisel bi kür mesela??

sağol canım benim hayırlısı olsun
eşim çok üzüldü dün
ben hiç üzülmedim ama eşim testi görcem inamıyorum ddedi
bende çöpe attım bakarsan orda dedim
çok tuhaf ama negatif ve sen çok neşelisin kandırıyon beni diyo kaydirigubbakcemile3

AkŞam kanamam oldu bıraz Çok korktum kasıĞım ve belım Çok aĞrıyo doktoru aradım progestan ıÇ dedı aŞıırı kanaman olursa gelırsın dedı akŞamdan berı ÖlÜyorum psıkolojım bozuldu korkudaan

Ne yapacaĞımı bılemıyorum yemekte yıyemıyorum dÜn sadece sabah 1 bardak sÜt ıÇtım ÖĞlen bır domates ekmeksız yedım akŞamda 1 kase yoĞurt onuda zor bela bebek ıÇın yıyebıldım

ahhh canım benimya bende senden bu ay çok ümitliydimmm
kısmet böyleymiş üzülme canım benim bir an önce kistlerden kurtulmaya bak
soğan kürüne başla hemen iyice söktürür o mutlaka
ama dr verdiyse kullan derim ben...

kızım adamın belki bir bildiği vardır kimbilir..yerimseniben

Ne yapacaĞımı bİlemİyorum yemekte yİyemİyorum dÜn sadece sabah 1 bardak sÜt İÇtİm ÖĞlen bİr domates ekmeksİz yedİm akŞamda 1 kase yoĞurt onuda zor bela bebek İÇİn yİyebİldİm

canımmm yazmıştımmm sana dünde inan çok üzüldümmmm
ama sıkma canını inşallahhh çabucak gecerrr
progesteronu kullan ve kendini de fazla yorma bebişide kendinide ümitsizliğe
kapılıp üzmeee herşey çok ii olacak gıda dikkat ettt üzüntüden yememek de nedemekk yaalmaz: nasıl tutunacak ozaman nasıl yerleşecekk lmaz: lütfennn
yapma böyleee

canım psikolojin çok önemli, üzme kendini. dinlen. yat. yorma kendini. Ama en önemlisi üzülme canım. moralin yüksek olsun....

bilmiyorum ki artık nolcak
bekliyip görcez
kasıklarıma ani sancılar giriyo belim ağrıyo ve midem bulanıyo
ama göğüslerde ufacık büyüme ve ya acı yok onun için ihtimal veremiyom kiiiiiiiii

Ne yapacaĞımı bİlemİyorum yemekte yİyemİyorum dÜn sadece sabah 1 bardak sÜt İÇtİm ÖĞlen bİr domates ekmeksİz yedİm akŞamda 1 kase yoĞurt onuda zor bela bebek İÇİn yİyebİldİm

canım senın bebiş ne kadarlık ben sımdılık yemek yıyebılıyorum bulantım olmadıgında tabi,eger 3 aydan kucukse korkmana gerek yok cunku bebek 3.aydan sonra annenın yedıklerınden beslenıomuş

selam kızlar nasılsınız vedacıgım rahat tt ıcını bol bol dua et allahım yardımcın olsun saglıkla bebısını kucagına almayı nasıp etsın

ben kırmızı kartı gördüm bir sonraki beklenmeyen adet tarihim 10 kasım ekler misin bumuyani.. mafoldumben :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…