- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.021
regli oldunmu ??? günün ne zaman test yaptınmı????
iyiyim fıstıklar, bilgecim sen naptın dün kontrolün vardı,,
nurcumm sen nasılsın, belki daha testte çıkmaz, regl belirtilerin var mı?
iyiyim tatlım salı akşamı çok şükür kesemizi gördük
2 hafta sonra kalp atışları için geleceksin dedi bakalımmmmmm Rabbimmmm inşallahhh duymamızıda nasip eder...
Bende bugün regl olmam lazım ama bakalım bi 3-5 gün beklicem.
günaydın herkese
gönlüm istiyorduki size burdan güzel haberler vereyim ama malesef(
dün kan testi yaptırdım negatif çıktı
kistim tekrarlamış bu sefer 2 tarafta..5 cm den büyük
doktor yasmin veriyor ben istemiyorum doğum kontrol hapından başka bi çaresi yok mu kistin? bitkisel bi kür mesela??
sağol canım benim hayırlısı olsun
eşim çok üzüldü dün
ben hiç üzülmedim ama eşim testi görcem inamıyorum ddedi
bende çöpe attım bakarsan orda dedim
çok tuhaf ama negatif ve sen çok neşelisin kandırıyon beni diyo kaydirigubbakcemile3
AkŞam kanamam oldu bİraz Çok korktum kasıĞım ve belİm Çok aĞrıyo doktoru aradım progestan İÇ dedİ aŞıırı kanaman olursa gelİrsİn dedİ akŞamdan berİ ÖlÜyorum psİkolojİm bozuldu korkudaan
Ne yapacaĞımı bİlemİyorum yemekte yİyemİyorum dÜn sadece sabah 1 bardak sÜt İÇtİm ÖĞlen bİr domates ekmeksİz yedİm akŞamda 1 kase yoĞurt onuda zor bela bebek İÇİn yİyebİldİm
AkŞam kanamam oldu bİraz Çok korktum kasıĞım ve belİm Çok aĞrıyo doktoru aradım progestan İÇ dedİ aŞıırı kanaman olursa gelİrsİn dedİ akŞamdan berİ ÖlÜyorum psİkolojİm bozuldu korkudaan
bilmiyorum ki artık nolcak
bekliyip görcez
kasıklarıma ani sancılar giriyo belim ağrıyo ve midem bulanıyo
ama göğüslerde ufacık büyüme ve ya acı yok onun için ihtimal veremiyom kiiiiiiiii
Ne yapacaĞımı bİlemİyorum yemekte yİyemİyorum dÜn sadece sabah 1 bardak sÜt İÇtİm ÖĞlen bİr domates ekmeksİz yedİm akŞamda 1 kase yoĞurt onuda zor bela bebek İÇİn yİyebİldİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?