- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.081
ayy benımde naiım agrıyor boynum agrıyor grip imama aşıalma yuuzndne ilaçta alamıyorum bıtkı cayı yaptım kendımı onunla avutuyorumbilgecim beim başım çatlıyor
ilaçta alamıyorum n e oldu bilmem çok halsizin ve üşüyorum
yolladım canımm
ayyy canım ya 50 tane umut ve hüsran Allah bu 50 nin karşılıpında seni çokk mutlu etsin hepsini unutt
hayırlısı olsun canım bende ekim sonlarını bekliyorum bakalımm
sevin sevin inşallah Allah hepimizi tez vakitte sevindirsin
ayy canım çok sağol süper bilgilerr
inşallah bebiştirr tabi annesi gibi üşütük olcak dedikya yaramaz oğlann arıza çıkarıyoo annecinee
Günaydın kızlarrr
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrr
günaydın kızlar.hayırlısıyla dün aşılama yapıldı.umarım bu kez tutar.sonucum haftaya cuma yani 23 ekimde.bu arada hiç stres olmadım derken bütün vücüdüm kaşıntı ile birlikte şişti.kıpkırmızı elim büyüklüğünde bölgeler halinde.sıkıntı bu şekilde çıktı galiba.
günaydın kızlar.hayırlısıyla dün aşılama yapıldı.umarım bu kez tutar.sonucum haftaya cuma yani 23 ekimde.bu arada hiç stres olmadım derken bütün vücüdüm kaşıntı ile birlikte şişti.kıpkırmızı elim büyüklüğünde bölgeler halinde.sıkıntı bu şekilde çıktı galiba.
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrr
günaydın bilgecim
herkse günaydın hayırlı cumalar
kızlar neden bilmiyorum ben ümidimi kestim bebiş filan yok bu ay sanki
ümidi kesince belirti sandığım şeylerde uçtu gitti zaten neden böyle oldum bilmiyorum aslında her ay çok umutlanırdım kan testine bile güvenmezdim bu ay böyle ne oldu bana bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?