Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yolladım canımm

çok sağol canımm aldımm yarın teslim yazıyoo inşllah gelir işi yazdım çünkü cmtsi kapalıyızz hayırlısı olsunn msjları okurken farkettim en bu konuyuu 15,09 da yazışmışızz sen yeni kullanıcam demişsinn bugün 15.10 hamilesinn süperr ya inşallah bendede işe yarar Aminnnnnnnnnnnturkbayragi

canımmmmmmmmmmm
Allahım senide kavuştursun bebeğine inşallah bidenem benim
çok ama çok seviyom ben sizleri yaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan Şeniz

kıslar bana doktor hamileyken bütün ağrılarında iç diye parol vermişti
gebelikte rahatlıkla kullan en zararsız ağrı kesici dedi
sizde şüpheye düştüğünüzde parol kullanabilirsiniz kızlar

Günaydın kızlarrr

günaydın bilgecim
herkse günaydın hayırlı cumalar
kızlar neden bilmiyorum ben ümidimi kestim bebiş filan yok bu ay sanki
ümidi kesince belirti sandığım şeylerde uçtu gitti zaten neden böyle oldum bilmiyorum aslında her ay çok umutlanırdım kan testine bile güvenmezdim bu ay böyle ne oldu bana bilmem

yarın ayşecim ama ben deha iyileşemedim
bugün işteyim ama kafamı masadan kaldıramıyorum

günaydın kızlar.hayırlısıyla dün aşılama yapıldı.umarım bu kez tutar.sonucum haftaya cuma yani 23 ekimde.bu arada hiç stres olmadım derken bütün vücüdüm kaşıntı ile birlikte şişti.kıpkırmızı elim büyüklüğünde bölgeler halinde.sıkıntı bu şekilde çıktı galiba.

canım hayırlı olsunnnn aşılaman inşallah 23 ünde güzel haberler alırsın...sıkıntıdan olmuıştur dikkat et kendine tatlım..

hadi hayırlısı canım
inşallah aşılaman tutar bebişin gelir Allahız izniyle
rahat olmaya çalış sen genede

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrr

hayırlı cumalar kızlarrrr
ümidinizi kesmeyin kırmızıları görmeden, Rabbim inşallah nasip etmiştir bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…