- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.101
günaydın kızlar.hayırlısıyla dün aşılama yapıldı.umarım bu kez tutar.sonucum haftaya cuma yani 23 ekimde.bu arada hiç stres olmadım derken bütün vücüdüm kaşıntı ile birlikte şişti.kıpkırmızı elim büyüklüğünde bölgeler halinde.sıkıntı bu şekilde çıktı galiba.
inşallah kudretcim inşallah
iyiyim iyi olmaya çalışıyorum bu gün ilk defa kötü bir mide bulantısıyla uyandım birde bizim işyerinde kahvaltı veriyorlar simit felan ayyy o simit ne kötü kokuyor şu an bana anlatamam midem çok ağrıyorrr ama olsunnn ben razıyımm ya Allah biliyor meleklerimiz iyi olsundaBu arada bılgecım nurtencım ılgınız ıÇın Çok teŞekkÜrler canlarım sızı Çok sevıyorum sen nasılsın bılge mıde bulantıların baŞlamıŞ
bilgecim kudretcim
Allahım bebeğinizi sağlığıyla sıhatiyle kucağınıza almayı nasip etsinde
o mide bulantıları geçici geçer yakında inşallah
bilgecim ve kudretcim eğer mideniz bulanırsa tuzsuz sarı lebledi atın ağzınıza 2-3 tane. leblebi mide suyunu aldığı için bulantınız geçebilir.
İkinizde iisiniz dimi? Kudretcim sen nasılsın? kanaman ii bak gelmiyor artık ne güzel...
nurtencim benim içime seninle ilgili çok güzel şeyler doğuyor
bu ay mı bilmem çok yakında hamileyim kızlar diye bağıracaksın burdan
bilgecim ve kudretcim eğer mideniz bulanırsa tuzsuz sarı lebledi atın ağzınıza 2-3 tane. leblebi mide suyunu aldığı için bulantınız geçebilir.
İkinizde iisiniz dimi? Kudretcim sen nasılsın? kanaman ii bak gelmiyor artık ne güzel...
benimde regl gelmedi kızlar 2 gün geçtii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?