Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kudretcim canım nasıl oldun? geçtimi kanaman??? inşallah geçmiştir tatlım yaa..

Bu gÜn daha ıyıyım elma yıyorum Şu anda kocıŞ getırdı bız aynı yerde ÇalıŞıyoruz odalarımız yan yana sÜreklı yanımda zaten kanamam bı daha olmadı Çok ŞÜkÜr progestan kullanıyorum Şımdılık ıyıyım ınŞallah bıŞey olmaz

Bu arada bılgecım nurtencım ılgınız ıÇın Çok teŞekkÜrler canlarım sızı Çok sevıyorum sen nasılsın bılge mıde bulantıların baŞlamıŞ

Benım oda arkadaŞımın mıdesı Çok bulanıyodu benımde baŞta hıÇ bulantım yoktu maŞallah herŞey yıyodum Şımdı bulantılarım baŞladı ıŞtahsızlıkta Çok kÖtÜ ya yemek yemeyı ÖzlÜyo ınsan

yok bilgecim ya ben o kadar hastayoım ki
hiç aklımda yok hamilemiyim diilmiyim diye
ümit desen yoktu zaten kırılsın
yarın adet günüm ama ağrıkesici kullandım geciktirir büyük ihtimal

bilgecim kudretcim
Allahım bebeğinizi sağlığıyla sıhatiyle kucağınıza almayı nasip etsinde
o mide bulantıları geçici geçer yakında inşallah

canım hadi inşallah tutar canım... bu ilk aşılamamı?

bilgecim ve kudretcim eğer mideniz bulanırsa tuzsuz sarı lebledi atın ağzınıza 2-3 tane. leblebi mide suyunu aldığı için bulantınız geçebilir.
ıkinizde iisiniz dimi? Kudretcim sen nasılsın? kanaman ii bak gelmiyor artık ne güzel...

Bu arada bılgecım nurtencım ılgınız ıÇın Çok teŞekkÜrler canlarım sızı Çok sevıyorum sen nasılsın bılge mıde bulantıların baŞlamıŞ
iyiyim iyi olmaya çalışıyorum bu gün ilk defa kötü bir mide bulantısıyla uyandım birde bizim işyerinde kahvaltı veriyorlar simit felan ayyy o simit ne kötü kokuyor şu an bana anlatamam midem çok ağrıyorrr ama olsunnn ben razıyımm ya Allah biliyor meleklerimiz iyi olsunda
bilgecim kudretcim
Allahım bebeğinizi sağlığıyla sıhatiyle kucağınıza almayı nasip etsinde
o mide bulantıları geçici geçer yakında inşallah

evet canım Allah razı olsunnnn aminnn diyorumm inşallahhhh darısı başınıza (bulantı felan ama sonunu düşününce değer) Şeniz

vedacım geçmiş olsun
Allah bide yaşatmasın eşinin yanında olması çok güzel sürekli bi destek
inşallah kalan zamanını sorunusuz geçirirsin

ben yiyorumz zaten tatlım leblebi olmazsa duramıyorum zaten..

nurtencim benim içime seninle ilgili çok güzel şeyler doğuyor
bu ay mı bilmem çok yakında hamileyim kızlar diye bağıracaksın burdan

ayyyyyy hadi hepimiz bağırırız inşallah canım benim
inan ki bende sizler için aynı şeyleri istiyorum
dua ederken önce burdaki arkadaşlarım ve tüm isteynlere nasip et diyorum Rabbime

iyiym canım çok sağol düşündüğün için leblebi yiyemiyorum beni rahatsız ediyo ayrıca kabızda oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…