Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Gebelikle ilgili;

- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar.
- karnın sol yada sağ tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek
- döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra, gece uykularında düzensizlik. gece uyanmalar falan.... ayakta yanma olması.
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz)
- sık idrara çıkma

alıntıdırrr...

Son düzenleme:
kadrişim naber canımm
1 iğnen kaldı dimi bu gece sonmuuuu????
evet canım 1iğnem kaldı buakşam sonyarında kontrolum var
tesekkurler paylaşımın için

teşekkürler canım
bunlardan hangileri oldu adetin gelmeden sende ???

-döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
-döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz
-döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar (bu benim döllenmeden sonramı tam bilmiyorum ama adetime yakın 3-4 gün kala kasıklarımda ağrı oluyordu ve halada inanılmaz derecede var döllenmeden itibaren 1 hafta sayın 6-7 gün sonrası zaten adete yakın oluyor)

ağrının şekli içerde sanki birşeyi sıkıyorlarmış gibi acayip bir sızlama şeklinde oluyor kuru kasık sancısı değil yani..

kadrişim naber canımm
1 iğnen kaldı dimi bu gece sonmuuuu????

ay benimde ilk gebeliğim öyleydi
daha hamileliğimi bilmeden 10 gün önce mide ağrım başlamıştı
gebeliğim sonlanana kadar sürdü yani 9 haftanın 2 haftası olmadı yaklaşık 7 haftası boyunca ne yediysem midemi mahvetmişti
Allahım yardım etsin kuşum

ay bilecim ya 2 günüm var adete o kasık sancısı aynısı 1 haftadır öldürdü beni
üşüttüm heralde ondan belim kasığım hala daha aniden giriyo sancı

oho seninki gene iyi kıs biz 4 yıl 2 aydır bekliyoruz
yani o da 50 ay mı yapıyo yaniii akannehir
ayyy canım ya 50 tane umut ve hüsran Allah bu 50 nin karşılıpında seni çokk mutlu etsin hepsini unutt
merhaba kızlar
bende sızdenım ekımın sonlarına dogru allah nasıp ederse cıft cızgıyı gormek ısstıyorum aama pkoluyum bakalım ne olcak
hayırlısı olsun canım bende ekim sonlarını bekliyorum bakalımm
afiyet olsun bilgecim.. kızlar bugün şu saate kadar reglim gelmediiii.. üzülsem mi sevinsem miii?
sevin sevin inşallah Allah hepimizi tez vakitte sevindirsin
ayy canım çok sağol süper bilgilerr
ay bilecim ya 2 günüm var adete o kasık sancısı aynısı 1 haftadır öldürdü beni
üşüttüm heralde ondan belim kasığım hala daha aniden giriyo sancı

inşallah bebiştirr tabi annesi gibi üşütük olcak dedikya yaramaz oğlann arıza çıkarıyoo annecinee

ben yazdım kadrişim bakabilirsin..

annesiiii nabıyonnn ya bilge varya inanamıyorum hamilesin seninle burada neler paylaştıkk daha geçen hastalandın diye üzüldünn ovulasyon testlerini konuştukk opuyorumnanaktanşimdi bebişin geldi öyle mutlu oldum kii

a.s. evet canım benim, hala şaka gibi geliyor valla, testlerden aldınmı sen?

a.s. evet canım benim, hala şaka gibi geliyor valla, testlerden aldınmı sen?

almadım canımm dr a gittik biliyorsun şimdi bana hormon eşimede sperm testi istedi dr bi diyorum onları yapalım bişey yoksa alırım bide demin sana yazınca dedim alıyımm yoksa bişey vakit kaybetmiyim karışığımm son kullanma tarihi falan varmı onlarda

bilgecin işin yorucumu? nasıl yoruluyor musun?

canım ben bütçe ve raporlama departmanında çalışıyorum mali işlerde zaman zaman çok yorucu oluyor özellikle yeni seneye girerken daha da yorucu olacak maalesef
ozaman ne yapcam hiç düşünmek bile istemiyorum sabahlara kadar çalışıyoruz çünkü bir sonraki senenin bütçesini çıkarmak için..:bbo:

ya bence vakit kaybetme tatlım al
sonuçta dr un dediği testleri öyle yada böyle yaptıracaksın zaten pahalıde değil çıbıklar valla ben reglim biter bitmez başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…