- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #42.061
evet canım 1iğnem kaldı buakşam sonyarında kontrolum varkadrişim naber canımm
1 iğnen kaldı dimi bu gece sonmuuuu????
tesekkurler paylaşımın içinGebelikle ilgili;
- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar.
- karnın sol yada sağ tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek
- döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra, gece uykularında düzensizlik. gece uyanmalar falan.... ayakta yanma olması.
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz)
- sık idrara çıkma
alıntıdırrr...
Gebelikle ilgili;
- döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar.
- döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra, gece uykularında düzensizlik. gece uyanmalar falan.... ayakta yanma olması.
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz)
- sık idrara çıkma
alıntıdırrr...
kadrişim naber canımm
1 iğnen kaldı dimi bu gece sonmuuuu????
ayyy canım ya 50 tane umut ve hüsran Allah bu 50 nin karşılıpında seni çokk mutlu etsin hepsini unuttoho seninki gene iyi kıs biz 4 yıl 2 aydır bekliyoruz
yani o da 50 ay mı yapıyo yaniii akannehir
hayırlısı olsun canım bende ekim sonlarını bekliyorum bakalımmmerhaba kızlar
bende sızdenım ekımın sonlarına dogru allah nasıp ederse cıft cızgıyı gormek ısstıyorum aama pkoluyum bakalım ne olcak
sevin sevin inşallah Allah hepimizi tez vakitte sevindirsinafiyet olsun bilgecim.. kızlar bugün şu saate kadar reglim gelmediiii.. üzülsem mi sevinsem miii?
ayy canım çok sağol süper bilgilerrGebelikle ilgili;
- sık idrara çıkma
alıntıdırrr...
ay bilecim ya 2 günüm var adete o kasık sancısı aynısı 1 haftadır öldürdü beni
üşüttüm heralde ondan belim kasığım hala daha aniden giriyo sancı
ben yazdım kadrişim bakabilirsin..
a.s. evet canım benim, hala şaka gibi geliyor valla, testlerden aldınmı sen?annesiiii nabıyonnn ya bilge varya inanamıyorum hamilesin seninle burada neler paylaştıkk daha geçen hastalandın diye üzüldünn ovulasyon testlerini konuştukk opuyorumnanaktanşimdi bebişin geldi öyle mutlu oldum kii
a.s. evet canım benim, hala şaka gibi geliyor valla, testlerden aldınmı sen?
bilgecin işin yorucumu? nasıl yoruluyor musun?
almadım canımm dr a gittik biliyorsun şimdi bana hormon eşimede sperm testi istedi dr bi diyorum onları yapalım bişey yoksa alırım bide demin sana yazınca dedim alıyımm yoksa bişey vakit kaybetmiyim karışığımm son kullanma tarihi falan varmı onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?