Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:lepi::teytey::teytey:alkisalkisalkis

canım gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
nasıl belirtilerin vardı

Ayyy ne kadar güzellll... Umarım sorunsuz ve rahat bir hamilelik geçirir ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.Tabii darısı bizim başımıza.

valla hiçbir belirtim yoktu arkadaşlar öyle belim ağrımadı gözbebeklerim büyümedi sadece arada kasıklarıma iğne batması oldu o baya yogundu ve sürekli tuvalete gitmek istiyorum

kızlar idrardan test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi kandan baktırmaya gidiyorum nolur dua edin kandada değerlerim yüksek çıksın :Saruboceq:

Bizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruz sonucu.Eğer 2. çizgi silik çıktıysa pozitiftir. Umarım mutlu haberi alırsın canım.Bize haber vermeyi unutma

yanlız kızlar size kuruincir kurunu tavsiye ederim bende de esimde de sorun yoktu ama ben ona kecıboynuzunu bende kuru inciri yaptım

yanlız kızlar size kuruincir kurunu tavsiye ederim bende de esimde de sorun yoktu ama ben ona kecıboynuzunu bende kuru inciri yaptım

çoook sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda kısmet etsin inşallah
derencim bi şey sorucam benimde adet günüm yaklaştı adet belirtilerinnin hepsi oldumu bu ay ?
bir de tedavi oldun mu yoksa sadece kendi çabaların mı kaydirigubbakcemile2

bir tedavi görmedik kendi çabalarımızla oldu adet belirtileri vardi ama bende bıkkınlık ve sinirlilik hat safhadaydı birde ağzımda küçük beyaz yaralar olurya onlardan çıktı ama dediğim gibi kuru inciri ve keçiboynuzunu tavsiye ederim iyi dileklerinin iiçin teşekkür ederim ayrıca allahım tüm isteyenlere en kısa sürede versin insallah.

benim adetim 29unda bakalım eğer hamile değilsem kuru inciri deneyeyim.Nasıl yapılıyor anlatabilir misin? forumda birde çörekotu-tarçın-bal karışımı başlığı vardı onu da deneyip sonuç alan çok olmuş.Kuru incir kürünün amacı ne? yumurta çatlatmayı mı kolaylaştırıyor?

yazıyorum işim vardı da bıraz
bu adnan ibrahim saracoğunda var kolay hamile kalma diye geçiyor 15-16 tane kuru inciri kaynamakta olan klorsuz 500 lt suya atıyorsunuz 20 dk kaynatıyorsunuz daha sonra ılındıktan sonra ıncırlerı cıkartıp suzuyorsunuz yarısını sabah ac karnına 10 -15 dk once diğer yarısını akşam yemeğinden önce içiyorsunuz 21 gün yapıp 7 gün ara veriyorsunuz daha sonra bir 21 günlük daha uyguluyorsunuz o kadar

canım sordum ama görmedin galiba yine sorsyım
benimde regl tarihim yarın
3 4 gündür böyle süt kesiği gibi yoğun beyaz kokusuz bi akıntım oluyor seninde böylemiydi

ya sankı yumurtalama gunundekı gıbı ama o kadar sıvı degıldı bırde ben adet olacagım zaman ayaklarımı bırbırlerınden ayıramazdım sankı bir şey ler akıp gidecek gibi olurdu bu sefer o hiç olmadı

Derencım hayırlı olsun allah saĞlıkla kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallah tez zamanda kalp atıŞlarınıda duyarsınız sızın adınıza Çok sevındım darısı tÜm ısteyenlerın baŞına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…