- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.741
BENİM SAĞIM SOLUM BELLİ OLMAZ AMA..ŞAUNKİ PSİKOLOJİM GÜNÜMÜ BEKLEMEK...a.s
hadi bakalım hayırlısı canım. inşallah aynı zaman hamişileri oluruz bu seferde şöle oldu böle oldu diye anlatırız birbirinize.erkenden test falan yapma bence şimdilik tadını çıkar belirtilerinincanim 4 Gün Kaldi..ayin 5 Inde Olmam Lazim...belirtide çok Fazla Var...bulanti,sirt Ve Kasik Ağrisi Adet Sancilari..gögüs Ağrisi..baş Dönme Ve Ağrisi...ne Ararsan Var...ama Ilaçlarin Yan Etkiside Olabilir Bunlar...
Acibiberin öle çikmişti Sanirim Günü Gelmeden Kan Yapmişti Galiba çikmişti
herkeese selmalar.. sudenazcım bu ay ben nedense senden çok umutluyum.. benimde reglim sanırsam 4 temmuz.. olucamda eminim:))önümüdeki aya dr a gitmek farz oldu gene.. takibe gidiicem inş. hatta klomen isticem veririse.. birde onu deniyim ya. sıkıldım valla iyice. birde onla şansımı deniyim.. kısmet neyse o.. ateşde ölçücem..bakalım.. inş ramazana kadar olur artık yaa..yoksa ümidim tükeniyor..
merhaba sudenazcımm nbrr? Dün denizin tadını çıkarmışsındıryerimseniben ya bizim senle adet günlerimiz aynıyı ya bu sefer erken geldiler dün kırmızılar değlde pembeler geldi sabaha kadar bişey gelmedi şimdide pembe kahve karışımı bişeyler geliyoo belimde felaket ağrıyoo kafam çok karıştı en iyi sonucu kan testi verir dedim ve sabah kan verdim bakalım yarın sonucu alıcamm.Bi yandan hastalandım herhalde diyorum. bi yandanda acaba ya bu belirsizlik adamı deli eder valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
HADİ BAKALIM İNŞALLAH GEREK KALMAZDA BU AY HAMİŞ OLURSUN..EĞER OLMAZSANDA DR.A GİTMEN ENİYİSİ CANIM a.s.
ARKADAŞLAR YA SİZE BİŞİ SORMAK DAHA DOĞRUSU DANIŞMAK İSTİYORUM...BENDE YENİ EVLİYİM VE BEBEK İSTİYORUM 2 AY HAP KULLANDIM HAZİRANIN 11 İNDE ADET OLDUM SONRA HAPI BIRAKTIM VE 25 HAZİRANDA YİNE ADET OLDUMBU NE ŞİMDİ...BUNA GÖRE NASIL Bİ YOL İZLEMEM LAZIM SİZCE HAMİLE KALMAK İÇİNNN BENİDE LİSTEYE EKLEYİN DİCEM AMA ADETİM Bİ TERS Bİ DÜZ OLDU... :çok üzgünüm:
herkeese selmalar.. sudenazcım bu ay ben nedense senden çok umutluyum.. benimde reglim sanırsam 4 temmuz.. olucamda eminim:))önümüdeki aya dr a gitmek farz oldu gene.. takibe gidiicem inş. hatta klomen isticem veririse.. birde onu deniyim ya. sıkıldım valla iyice. birde onla şansımı deniyim.. kısmet neyse o.. ateşde ölçücem..bakalım.. inş ramazana kadar olur artık yaa..yoksa ümidim tükeniyor..
CANIM BU TİP KANAMALAR YERLEŞME KANAMASIDA OLABİLİR..KIRMIZILAR TAM ANLAMIYLA GELMEDEN ADET OLDUM DEME..İNŞALLAH BİDAHADA GELMEZ :dance:
canim 4 Gün Kaldi..ayin 5 Inde Olmam Lazim...belirtide çok Fazla Var...bulanti,sirt Ve Kasik Ağrisi Adet Sancilari..gögüs Ağrisi..baş Dönme Ve Ağrisi...ne Ararsan Var...ama Ilaçlarin Yan Etkiside Olabilir Bunlar...
janım ben de bu ay çok ümitliyim senden,inanmayacaksın seni hiç görmediğim halde geçen rüyamda gördüm...çokta içime doğuyo, inşallah yanılmayız,inşallah umutların boşa çıkmaz,inşallah bize müjdeyi verirsin...
evett benim adetime 2 gün vardı.şimdi düşünüyorumda yaptırmasaydım acaba acaba deyip suracaktımcoksekeriremsu
kızlar yaaaaa saat 2 de dişimi çektirmeye gidicemmsenağlamasenağlama
bu diş işleri beni çok geriyooo noluuuuuuuuuuurrrrr bana dua edin çok korkuyorummmm.... nevarki bunda demeyin o koltuğa oturunca kendimden geçiyorumm:a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?