- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.701
canım benimde adet gereken tarihten 2 gün önce pembelik geldi.ay inşallah bebeiş yerleşiyordur annesiiii:teytey:
KIZLAR günaydın hepinize bol hamişli bir ay diliyorum haziran ayı çok güzeldi ben bekleme kısmındayım ama cesaret edip test falan yapamıyorum ne yapacam sadece tek hissettiğim şiddetli batmalar var karnımda ama korkuyorum test yapmaya ya hava değişimi falan da gecikme olduysa diye
tatildeydim yeni döndüm ne yapacammmm:asigim:
AYYY SUDENAZCIMM aslında bende öyle düşünüyorum ama yaaa offf valla aynen gece kalkıp kalkıp bakıyorum varmı bişey diye bu ay hiç ölçmedim ateş bugün sabah aklıma geldi 36,9 çıktı bilmiyorum sanki heran olacakmışım gibi hissediyorum bir yandan sanki hamileymişim gibi doğacak ay hesabı hesabı falan yapıyom birde 30 ytl boşuna gidecekmi diyorum eczaneden bir test mi alsam acaba çıkarmı
kızlar günaydın bişey sorucağım sizlere ben kendimi hep 30 günde 1 adet olurum diye biliyordum ama bi sitede baktım 29 günde 1 miş.ben en son 2 temmuzda adet olduğuma göre 30 haziran da mı olcaktım ya bugün ayın 1 i malum ama bişey yok.biz eşimle adetten temizlendikten 2 gün sonra birlikte olduk korunmadan.bi kere de sanırım ufacık bi kaza oldu(çok aferdersiniz kusura bakmayın ne olur)bebeğimiz var ve düşünmüyoruz şuan ikinciyi.geçen hamileleiğimde göğüslerim sızlıyordu şimdi bişey yok yalnızca 15 gün önce aşırı sol kasık ağrım vardı şimdi ara ara var.normalde yumurtlama zamanı da adet zamanı da ağrım olmaz.bişey var mıdır sizce
kızlar günaydın bişey sorucağım sizlere ben kendimi hep 30 günde 1 adet olurum diye biliyordum ama bi sitede baktım 29 günde 1 miş.ben en son 2 temmuzda adet olduğuma göre 30 haziran da mı olcaktım ya bugün ayın 1 i malum ama bişey yok.biz eşimle adetten temizlendikten 2 gün sonra birlikte olduk korunmadan.bi kere de sanırım ufacık bi kaza oldu(çok aferdersiniz kusura bakmayın ne olur)bebeğimiz var ve düşünmüyoruz şuan ikinciyi.geçen hamileleiğimde göğüslerim sızlıyordu şimdi bişey yok yalnızca 15 gün önce aşırı sol kasık ağrım vardı şimdi ara ara var.normalde yumurtlama zamanı da adet zamanı da ağrım olmaz.bişey var mıdır sizce
ay hadi inşallah.bak hemen haberdar et beni tamam mı canım merak ederim ben yaaaagünaydın canım sabaha kadar bişey gelmedi sabah koyu kahve geldii. Şimdide devam ediyo gibi anlamadım yani ne olduğunu kafam karıştıı:bbo: sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye yarın sonuçları çıkıcakmışş bakalım artık hayırlısı olur inş. Pekde ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama temmuz ayının ilk hamiş haberini ben vermek isterimmm benim için dua edin arkadaşlar lütfennn:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?