Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

KIZ DUR KAFAYIMI YEDİN....OLSUNDA TEK OLSUN YETERKİ...İKİZ DURAKOYSUN ......SEN BUNLARI DÜŞÜNME...ALLAH NE NASİB EDERSE O OLUR..BENİM SÜLALEMDE İKİZ ÇOKKK..HATTA BENDE İKİZ DOĞDUM AMA İKİZİM DOĞDUKTAN 1 HAFTA SONRA ÖLMÜŞ....HERKES BANA İKİZİN OLUR DİYOR AMA BENİM İÇİN HİÇ FARKETMEZZZZZZ...HERŞEYE RAZIYIM YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN...yerimseniben

sude Kiz Sana Bişi Sordum Aloooo Kaç Gün Kaldi Varmi Bi Belirti

canim 4 Gün Kaldi..ayin 5 Inde Olmam Lazim...belirtide çok Fazla Var...bulanti,sirt Ve Kasik Ağrisi Adet Sancilari..gögüs Ağrisi..baş Dönme Ve Ağrisi...ne Ararsan Var...ama Ilaçlarin Yan Etkiside Olabilir Bunlar...

kızlar ya benim ilaç almam lazım boğazlarım şiş.sizce ne yapayım.6 gün varken adetime yaptım test tabiki negatifti.şimdi 2 gün var ne yapsam ki acaba içsem mi ilacı

kızlar Ateş ölçme Tekniğini Nasıl Uyguluyorsunuz.bilgisi Olan Varsa Bana Yardım Edbilirmi

ben Bu Ateş ölçme Yöntemini Anlat Anlat Bi Hal Oldum..neyse Canim Bidaha Anlatiyorum

Digital Dil Alti ölçeklerinden Aliyorsunuz..her Sabah Ayni Saatte (en Verimli Saat Dilimi Sabah Saat 7-8 Arasi) Yataktn Kalkmadan ölçülür Ve Not Edilir...yumurtlama Gününnüzde Isinizda Farkedilir Bi Düşme Olur Ertesindede Yine Farkedilir Bi Artiş Olur..isinizin Düşük Olduğu Gün Ilişiki Tavsiye Edilir..isi çiktiğinda Yumurtlama Sona Ermiş Demektir

Adet Gününüze Yakin Dönemde Isinizda Düşüşler Söz Konusuysa Yakinda Adet Olacağinizi Gösterir..fakat Sabitlik Ve Aryiş Sözkonusuysa Gebelikten şüphelenebilirsiniz.....

arkadaşlar maalesef yine hüsran beni temmuz listisindende silebilirsiniz umarım size temmuz uğurlu gelir.

KıZLARRRRRR BAŞLIĞIMIZI DEĞİŞTİRTİM..ARTIK HAZİRAN GERİDE KALDIIIIIIIIIII :teytey: YENİ BİR AY YENİ BİR UMUT :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…