- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.721
canım sen de daha yeni evlisin olur inşallah.
Ya Kizalar Aklima Ne Geldi Biliyomusunuz Ben Bi Ara Kendimi çok Yirtmiştim Ikizde Ikiz Diye Acaba Duam Kabul Olduda Biraz Sapmami Olduki:)))) Soyda Sopta Yok Ikiz E Nasil Olcak Anca Tedavi Ile Tedavi Için Ne Olacak Normal Yollarla Gebe Olunmicak şizofrenmi Oldum Ne
sude Kiz Sana Bişi Sordum Aloooo Kaç Gün Kaldi Varmi Bi Belirti
canim 4 Gün Kaldi..ayin 5 Inde Olmam Lazim...belirtide çok Fazla Var...bulanti,sirt Ve Kasik Ağrisi Adet Sancilari..gögüs Ağrisi..baş Dönme Ve Ağrisi...ne Ararsan Var...ama Ilaçlarin Yan Etkiside Olabilir Bunlar...
Erken Test Yapmicanmi
kızlar Ya Benim Ilaç Almam Lazım Boğazlarım şiş.sizce Ne Yapayım.6 Gün Varken Adetime Yaptım Test Tabiki Negatifti.şimdi 2 Gün Var Ne Yapsam Ki Acaba Içsem Mi Ilacı
kızlar Ateş ölçme Tekniğini Nasıl Uyguluyorsunuz.bilgisi Olan Varsa Bana Yardım Edbilirmi
klopen Mi Kullanmiştin Sudecim Sen
Bence Içme Yani Ben Olsam Içmem Ama Doktorunu Ara Sor
ay hadi inşallah.bak hemen haberdar et beni tamam mı canım merak ederim ben yaaaa
kan Tahlili Yapsam çıkar Mı Acaba Canım Ya.ona Göre Mi Alsam.ilaç Almayınca Da Inmek Bilmiyor Bu Boğazlarımsenağlama
arkadaşlar maalesef yine hüsran beni temmuz listisindende silebilirsiniz umarım size temmuz uğurlu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?