- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.941
canım birer gün arayla en garantisi..2 günde bir geç olabilir...benim fikrim bu..dr.umada herzaman gün aşırı ilişki öneriyor...yerimseniben
teşekkür ederim ilgine;
ben ifademi yanliş kullandim herhalde;
dün birlikte oldum.yarin da birlikte olmayi düşünüyorum.
Yani gün aşiri oluyor dimi şeker ?
muzurperi seni çok iyi anlıyorum ama dr agitmeden bu endişelerden kurtulamazsın.bende geçen yıl gittim ilk dr.a yolunda gitmeyen bişeyler vardı bu belliydi.pko çıktı 4 aydır da tedavi görüyorum eşimde de problem yok çok şükür.dr a gitmeden önce çok kararmsardım.kafamda kurar kurar ağlardım. özelliklede tedavi olduğumdan beri daha umutluyum çünkü dr um bana umut veriyo inanç veriyo sen bu şekilde hamile kalacaksın dio.gerisi allahtan.
slm arkadaşlar benim adetim bugünde gecikdi :teytey:30 haziranda olmam gerekiyodu hala tık yok:dance: Bu ay kararlıyım ama test yapmıycamyasakkelime bi kaç gün daha bekliycem bu bi kaç gün nasıl geçicek bilmiyorum:1no2: Sanki adet olmıycakmışım gibi geliyo ama bellide olmaz:sm_confused:
saol arkadaşım bişey sormak istiyorum... ben şimdimi gidiyim doktora adetimin 13. günündeyim yoksa adetliykenmi gitmem gerekiyo.. offff daha önce bu soruyu sormuştum ama cevabı bile hatırlamıyorum kafam karmakarışık...:1hug:
slm arkadaşlar benim adetim bugünde gecikdi :teytey:30 haziranda olmam gerekiyodu hala tık yok:dance: bu ay kararlıyım ama test yapmıycamyasakkelime bi kaç gün daha bekliycem bu bi kaç gün nasıl geçicek bilmiyorum:1no2: sanki adet olmıycakmışım gibi geliyo ama bellide olmaz:sm_confused:
slm arkadaşlar benim adetim bugünde gecikdi :teytey:30 haziranda olmam gerekiyodu hala tık yok:dance: bu ay kararlıyım ama test yapmıycamyasakkelime bi kaç gün daha bekliycem bu bi kaç gün nasıl geçicek bilmiyorum:1no2: sanki adet olmıycakmışım gibi geliyo ama bellide olmaz:sm_confused:
saol canım şu malum akıntı geldi sonundaaaaa.. belimde ağrımaya başladı hafiftenn....sanırım yumurtladım ama adet ollursamki inşallah olmam hemen gidicem bu sefer doktora sözzzz......
bi araştırma yaptım arkadaşlar ben doğum evlerinde doğum yapmak istiyorum özele gitmek istemiyorum...etlik doğum evinde sedar oral varmış çok ilgiliymişş 130 ytl muayene ücreti varmış kesinlşikle ona gidicem denemekte yarar var
KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM.
BENİM EKRAN DEVAMLI AÇIK , FAKAT SAYFA KENDİNİ OTOMOTİK ATMIYOR. (GERÇİ ATIYORMU ONUDA BİLMİYORUM AMA) ŞUAN 542 SAYFADAYIM.
541 YAPIP TEKRAR 542 YAPTIĞIMDA YENİ YAZILANLARI OKUYORUM.
SİZLERDE DE Mİ BÖYLE ;
YOKSA BENİM BİLMEDİĞİM BİRŞEYMİ VAR ACEP? :uhm:
KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM.
BENİM EKRAN DEVAMLI AÇIK , FAKAT SAYFA KENDİNİ OTOMOTİK ATMIYOR. (GERÇİ ATIYORMU ONUDA BİLMİYORUM AMA) ŞUAN 542 SAYFADAYIM.
541 YAPIP TEKRAR 542 YAPTIĞIMDA YENİ YAZILANLARI OKUYORUM.
SİZLERDE DE Mİ BÖYLE ;
YOKSA BENİM BİLMEDİĞİM BİRŞEYMİ VAR ACEP? :uhm:
canım çok ilgili olması senin için tek tercih sebebi olmasın benim gittiğim doktorda öyleydi ama neler yaşadım bizim okulda bi arkadaş var o zekai tahirin baş hekimine gitmiş hamileliğinde onunda özeli o civardaymış hatta kadın geçen gün tv ye çıktı arkadaşım çok memnundu ondan iyi bir doktormuş aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?