Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım birer gün arayla en garantisi..2 günde bir geç olabilir...benim fikrim bu..dr.umada herzaman gün aşırı ilişki öneriyor...yerimseniben

teşekkür ederim ilgine;
ben ifademi yanliş kullandim herhalde;
dün birlikte oldum.yarin da birlikte olmayi düşünüyorum.
Yani gün aşiri oluyor dimi şeker ?

teşekkür ederim ilgine;
ben ifademi yanliş kullandim herhalde;
dün birlikte oldum.yarin da birlikte olmayi düşünüyorum.
Yani gün aşiri oluyor dimi şeker ?

evet canım şimdi söylediğin gün aşırı oluyor..1 gün boş geçmiş oluyosun...böyle devam et yerimseniben

canım hangi dr a gıdıyorsun ankara da

slm arkadaşlar benim adetim bugünde gecikdi :teytey:30 haziranda olmam gerekiyodu hala tık yok:dance: bu ay kararlıyım ama test yapmıycamyasakkelime bi kaç gün daha bekliycem bu bi kaç gün nasıl geçicek bilmiyorum:1no2: sanki adet olmıycakmışım gibi geliyo ama bellide olmaz:sm_confused:

hadi hayirlisi arkadaşim.
Allah gönlüne göre verir inşallah.

Hamiş haberlerinide alir, göbişler atariz birlikte

canım ben şuana kadar hep adetimin 3, günü gittim.zaten ilk randevu alırken merkezden onlarda söylüyo kaçıncı günü geleceğini.adetliyken gitmen daha iyi olur çünkü sanada aynı gün vajinal ultrasonla bakacak..gerekirse eşinden de sperm tahlili isteyecekler.merak etme arkadaşım herşey iyi olacak.dualarım seninle

saol canım şu malum akıntı geldi sonundaaaaa.. belimde ağrımaya başladı hafiftenn....sanırım yumurtladım ama adet ollursamki inşallah olmam hemen gidicem bu sefer doktora sözzzz......

bi araştırma yaptım arkadaşlar ben doğum evlerinde doğum yapmak istiyorum özele gitmek istemiyorum...etlik doğum evinde sedar oral varmış çok ilgiliymişş 130 ytl muayene ücreti varmış kesinlşikle ona gidicem denemekte yarar var

kızlar merhabalar.nasılsınız ?ben temizlik yaptım halılarımı sildim yaz sonu yıkıcamda.öldüm valla yorgunluktan.muzurperi canım bende adetimin 3.günü gidiyorum.ama sen bi git şimdi olmadı o seni çağırır adetinin 3günü.ya da tel aç özelse!!! olmazmı?

saol canım şimdi tatil filan var aten tatil dönüşüde adet olma tarihim ama bu sefer kein kararlıyım sağolun gidicem korkunun ecele faydası yok

EĞER HER ZAMAN DÜZENLİ OLUYODUYSAN..TEST YAP DERİM...İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM..yerimseniben

gülen yüz evet çok düzenliyse adetin testte çıkabilir.ama çok etkilenceksen bekle yapma tatlım.ayyy hadi hayırlısı inşallah hamişsindir.sudenaz sende durumlar nedir bacım.az kaldı.?

inşallah hamilesindir canım allah gönlüne göre versin... ama benim gecikse hemen test yapardım dayanamam bennnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM.
BENİM EKRAN DEVAMLI AÇIK , FAKAT SAYFA KENDİNİ OTOMOTİK ATMIYOR. (GERÇİ ATIYORMU ONUDA BİLMİYORUM AMA) ŞUAN 542 SAYFADAYIM.
541 YAPIP TEKRAR 542 YAPTIĞIMDA YENİ YAZILANLARI OKUYORUM.

SİZLERDE DE Mİ BÖYLE ;
YOKSA BENİM BİLMEDİĞİM BİRŞEYMİ VAR ACEP? :uhm:

gülen yüz ben geçen ay adetimin ilk günü sökülemedim.böle leke gibi geldi.hemen eczaneden 2 test aldım ama testleri yaptıktan sonra hastalandım yani adetken bile test yaptım çok takılmıcaksan teste ki çok zor biliyorum yap.ama moralin bozulucaksa yapma cicim ya...

canım çok ilgili olması senin için tek tercih sebebi olmasın benim gittiğim doktorda öyleydi ama neler yaşadım bizim okulda bi arkadaş var o zekai tahirin baş hekimine gitmiş hamileliğinde onunda özeli o civardaymış hatta kadın geçen gün tv ye çıktı arkadaşım çok memnundu ondan iyi bir doktormuş aklında bulunsun

sıksık yenile sayfayı talım F5 tuşuyla.o xzaman görürsün yni mesjları:teytey:

hamişler gittikçe çoğalıyor tüm hamişleri tebrik ediyorum allahım sağ salim bebişlerini kucakların almayı nasip etsin bebişisteyenlerede bir an önce nasip kısmet etsin.
ya ben bişey sorucam bu mukus salgısıyla ilgili detaylı biligi verebilirmisiniz bana

canım ben sürekli yenile diyorum öle çıkıyo

saol canım olabilir aslında aklımda bulunsun ama nedendir bilmiyorum zekai tahir diyince içim sıkılıyoo ben o hastaneyi hiç sevmiyorum etlik doğumevinin çok değitiğini duydummm çok güsel bi hastane olduğunu duydum bakalım hayırlısı

çok teşekkür ederim canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…