- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.981
teşekkür ederim canımmmmmmmmm darısı tüm isteyenlereeee..kan testiydi canım değerim de 102.3 çıktııııı:teytey::teytey:[/QU
tebrikler canımm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza...(amin)
sudenazz canım cok teşekur ederım sana tatlım bilgi için valla hemen kontrol etmeye koştum ama kıvamı krem gibi beyaz :çok üzgünüm: adetımın 11 gunundeyim ve karnım altı cok agrıyor arasıra kasıklarımda agrıyor bu ne şımdı yaa:çok üzgünüm: daha yumurtlamadım yoksa neden agrı var? neden kıvamı krem gibi beyaz kız bişi söyle ne oluyorum ben.....
sudecim rica etsem listeden silermisin beni. baktıkca canım acıyor senağlamasenağlama
duygun cnm senin adına çok sevindim.geçen ay adet olduğunda çok üzülmüştün diye hatırlıyorum.allah gönlüne göre verdi.tebrik ederimmmm.darısı bizlerin başına
duyguncum seni tebrik ederim.kızlar bu arada ben hamileyim.sabah 9 da doktoruma gittim.kan testi yapıldı.doktor hamilesin dedi ama ben pek sevinemedim.kanamamda var ağrılarımda.doktor cuma günü testi yenileceyecek dış gebelik mi yoksa kanamalı başlayan gebelik mi diye.kanamalı başlayan gebelikse onu hallederim ama dış gebelikse birşey yapamam dedi.doktor üstüne görmeye pek ihtimal vermiyor.eşim ve ben çok şaşırdık.eşim biraz üzüldü moralim biraz bozuk kızlar.yinede hayırlısı neyse o olsun diyorum.sudenazcım inşallah hamilesindir.cevaplarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?