Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

duygucum canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inş sorunsuz bir hamişlik olur sudenaz bilgiler için tşk ederim harikasın.

sudenazz canım cok teşekur ederım sana tatlım bilgi için valla hemen kontrol etmeye koştum ama kıvamı krem gibi beyaz :çok üzgünüm: adetımın 11 gunundeyim ve karnım altı cok agrıyor arasıra kasıklarımda agrıyor bu ne şımdı yaa:çok üzgünüm: daha yumurtlamadım yoksa neden agrı var? neden kıvamı krem gibi beyaz kız bişi söyle ne oluyorum ben.....

biraz daha var ozaman canım yumurtamana hergün bak benim adet bitince krem gibi gelir bikaçgün onra sugibi geliyo oda bikaçgün sürüuo bugün 13. günüm ve yumurta akı kıvamında ya yumurtladım yada yumurlıcam dua edin kızlarr lütfennn bu ay olsun

nasılsın muzurperi?ben burdayım ama misafirim var terastalar eve indikçe bakıyorum ben kk ya.nedir gelişmeler??

duygun cnm senin adına çok sevindim.geçen ay adet olduğunda çok üzülmüştün diye hatırlıyorum.allah gönlüne göre verdi.tebrik ederimmmm.darısı bizlerin başına

sudenazcım bizim adet tarihlerimiz yakın tarihler.bende 1 haftadır pembemsi akıntı geliyor?sendede var mı böle bişey?merak ettim de

mrblar ben daha bugün üye oldum.benim gibi hamile kalmak isteyenleri görünce duygularımı paylaşayım dedim.1 yıl 10 aydır evliyim.ilk 1 yıl hiç bebek düşünmedim.bu ay 9.ay henüz hamile kalamadım.4.ayda ben ve eşim gerekli kontrollerden geçtik herşey çok normal dedi doktor.ama geçen ay erken bir düşük yaşadım.test sonucum 146 çıktığında çok heveslenmiştim.ama 1 hafta sonra keseyi göremedi doktor.ve 2 gün içinde düşük oldu zaten.temmuzda hamile kalmayı çok istiyorum tabi hayırlısı ve sağlıklısı.bir sorunumuz olmadığı söylenmişti ama yine de sıkıntı yapıyorum bazen.strese girmemek elimde olmuyor.umarım bu ay hamile kalırım .tarihim temmuz 25.beklicem.herkese sevgiler...

duyguncum seni tebrik ederim.kızlar bu arada ben hamileyim.sabah 9 da doktoruma gittim.kan testi yapıldı.doktor hamilesin dedi ama ben pek sevinemedim.kanamamda var ağrılarımda.doktor cuma günü testi yenileceyecek dış gebelik mi yoksa kanamalı başlayan gebelik mi diye.kanamalı başlayan gebelikse onu hallederim ama dış gebelikse birşey yapamam dedi.doktor üstüne görmeye pek ihtimal vermiyor.eşim ve ben çok şaşırdık.eşim biraz üzüldü moralim biraz bozuk kızlar.yinede hayırlısı neyse o olsun diyorum.sudenazcım inşallah hamilesindir.cevaplarınızı bekliyorum.

canım ya hamile olmana çok sevindim .inş bi sorun çıkmaz yarın kandil allah hepimizin dualarını kabul etsin.şuan daha belirlenmiş bişey yok bebişin senle kalsın sizden ayrılmasın.allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…