Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudem sana yanlıs yazdırmısım kusura bakma benımde 5 ı sonra hesapladımda
aslında hıc acelecı bı yapım yoktur hanı mubarek gece ya o yuzden o haberı bugun almak ıstedım Rabbım ne zaman verırse canım

merhaba armağanım inşallah hamilesindir.bende çok heyacanlıyım dün 2 ci tüp bebek için tedavim başladı dualarınıza ihtiyacım var kandiliniz mubarek olsun...allaha emanet olun

ipekkk cnm allah razı olsun daha çok duaya ihtiyacım var ve heyacanlıyım dün 2 ci tüp bebek tedavim başladı inşallah çift çizgiyi görürüm tüp görmek istenlerde allahım ne olur bu sefer olsun kendine iyi bak allaha emanet ol ....

canım ınsallah bu sefer saglıkla olur umudunu yıtırme bakma heyecanlı falan degılım bır tarafım kırık hep ıkı bebegımıde kaybettım dusuk yasadık yanı ama hayata tutunmak lazım yınede Veren de O alan da O...

sudenaz benide eklermisin bekleyenler arasına temmuz ayı dün 2 ci tüp tedavim başladı inşallah 28 - 29 çift çizgi olur iyiki varsınız kendinize iyi bakın ve dikkat edin görüşürüz...

ipekkcim çok üzüldüm geçmişi okuyamadım allah sabır versin cnm umudunu yitirme sorun neydi acaba birde normal yollamı hamile kaldın yoksa tedavimi bende 4 yıllık eyliyim ama ilk zamanlar biz istemedik ama daha sonra istedik olmadı sonra eşimde varikosel çift tarahlı bende sorun yok demişlerdi
ama eşim de sorun kalmadı sonra bende sorun çıktı sorun yumurtalık yavaş çalışıyor 1 kez aşılama 1 kez tüp tutunamadı sonuç alamadık 2 tüp denedik tedavi yarıda iptal oldu ve vakit kaybetmemem gerekiyor dün fsh değerim iyi çıktı inşallah bu sefer sonuç alırım yani tedavim hayırlı olur inşallah
dualarınıza ihtiyacım var cnm inşallah bundan sonraki hamileliklerin sorunsuz geçer rabbim hayırlısını
versin üzülme cnm kendine dikkat et görüşürüz...

ipekkcim ayın 8 den sonra senelik izine çıkıyorum 11 gün ve evde olucam inşallah yumurtlamamda bi sorun olmazsa ayın 16 gibi transferim olur evde olucam ve sizinle ve tüm arkadaşlarımla bol bol yazışıcam malüm iş yerinde zor oluyor kimse yokken ara sıra yazıyorum ve takipte edemiyorum burdan sizi iyiki sizler varsınız iyiki kk kulübü var görüşürüz...

merhaba kadriye24 cnm hayırlı olur inşallah hangi hastane acaba gideceğin yer birde ist.oturuyosun sorun olmazsa yazabilirmisin...

canım test sonucunda kan pıhtılasması ıle ılgılı bır sorunum varmıs yanı bebege gıden damarlarda pıhtılasma oluyor ve bebek beslenemıyor.
normal kalabılıyorum canım ama bebeklerımız yaamıyor ıste sımdı hamıle kalınca kan sulandırıcı ıgnneler var ınsulın gıbı onlardan kullanacagım ıns.
ıste hepımızın ımtıhanı farklı nehırcım ama bıze dusen sabrtmek herseyde bır hayır vardır canım Allah daha beterınden korusun sende cok sıkıntı cekmıssın ıns bu son olur canımm

kolay mı kadriye cim...135 ytl...benim de sosyal hakkım yok...hadi arkadaşım çok methetti hayırlı uğurlu gelsin dedim de gittim 3 defadır...166 ytl....sadece bu tüpbebek merkezleri iyi güzel de BAZILARININ sosyal güvenlik lerle anlaşmaları yok canım....herkes bütçesine göre....vallahi ekonomi de berbat....istanbul da arkadaşlarımın hepsi zprlukyan bahsediyor...evi ve işi olanlar bile...hiç kolay değil......YAHU KADRİŞ.....canım bu resmi çok mu aradın yok sa senin net e beyaz ve okunaklı çıkıyorda benim ki mi siyah çıkarıyor.....kız büyütüp anlayayım dedim gene olmadı...bi hafif bi beyazlık seçtim...ayıptır o sen misin?

beni tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun.allahım dualarımızı kabul etsin.hepinize duacıyım her zaman yanınızdayım.darısı tüm bayan arkadaşlarıma inşallah.bu arada sudenazcım beni hamiş listesine yazdığın için çok teşekkür ederim.dualarım kabul olmaya başladı sanırım inşallah hamilesindir.diğer arkadaşlarda inşallah dualardan nasibini alacak.yarın bende tekrar teste gidiyorum.düşük yada normal mı ona bakılacak değer yükselirse.bu gün doktorum aradı nasılsın diye.bugün harikayım dedim.kanamam ve ağrım olmadı.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada ailemede söyledim.herşey hepimiz için güzel olacak ben bu ay bunu hissediyorum.hamile olduğumuda rüyamda görmüştüm zaten.hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgiler...

kadriye.bu kanamalar nerden çıktı böyle sık sık...a a aaaaaaa......önemli bence....kadriş cim bana dediğsen ben değil düşük........... hiç hamile kalmadım ki...............sen önce bu kanamaları bi öğren canım.....yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar?hep kanaması oluyor...ilişki ile herhal..............ama baktır

aman be kadriye.şimdi gö dük kısss...bu şenmişin?ah canım benim............ayol ne güzel mişsin....allah mutluluğumuzu daim etsin...en köyü günlerimiz böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…