- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.161
CANIM DAHA GÜNÜNE VAR.BAK BENİM 2 GÜN KALDI..5 TEMMUZ TARİHİM..SABAH YAPTIM..İKİNCİ ÇİZGİ KISMINDA GÖLGE GİBİ BELİRDİ AMA RENKSİZ..EE ŞİMDİ İÇİME KURT DÜŞTÜ NE ACABA DİYE..BOŞUNA KENDİNİ STRESE SOKMA BİKAÇGÜN DAHA BEKLE yerimseniben
nehırcım senınde gecen mubarek olsunamin cnm allah bütün dualarımızı kabul etsin kandiliniz mubarek olsun hepinizin...
ipekkk cnm allah razı olsun daha çok duaya ihtiyacım var ve heyacanlıyım dün 2 ci tüp bebek tedavim başladı inşallah çift çizgiyi görürüm tüp görmek istenlerde allahım ne olur bu sefer olsun kendine iyi bak allaha emanet ol ....
enelim izmiirn neresindesin
ipekkcim çok üzüldüm geçmişi okuyamadım allah sabır versin cnm umudunu yitirme sorun neydi acaba birde normal yollamı hamile kaldın yoksa tedavimi bende 4 yıllık eyliyim ama ilk zamanlar biz istemedik ama daha sonra istedik olmadı sonra eşimde varikosel çift tarahlı bende sorun yok demişlerdi
ama eşim de sorun kalmadı sonra bende sorun çıktı sorun yumurtalık yavaş çalışıyor 1 kez aşılama 1 kez tüp tutunamadı sonuç alamadık 2 tüp denedik tedavi yarıda iptal oldu ve vakit kaybetmemem gerekiyor dün fsh değerim iyi çıktı inşallah bu sefer sonuç alırım yani tedavim hayırlı olur inşallah
dualarınıza ihtiyacım var cnm inşallah bundan sonraki hamileliklerin sorunsuz geçer rabbim hayırlısını
versin üzülme cnm kendine dikkat et görüşürüz...
esmacım sen ne sormustun bulamadım canım ya
slm canım nbr ya diyodum tupbbekmerkezine gitcez diye ya taaa hftaya carşambaya aldım randevuyu bide 135ytl dedielr ya sıgortanın karsılamadıgı haldemı acaba bu.kafayada koydumya gitcem diye eşimde tuzlu olcak diyo napayım kafam karıştı ya
menenmendeyim canım ben
umarım bir gün görüşürüz yolun bu taraflara düşerse canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?