Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadrıyecım kanama zorlanmadan olabılır canım ama yenı evlıde degılsınkı hanı
cıddı bı kontrolden gec bencede o zman bulunur herhalde hayatım

canım tebrik ederim seni tekrardan nasıl bebişimizz bi problem yoktur inş.. dinleniyosun dimiii

evet canım sağol.yarını bekliyorum değerimin iki katına çıkması için dua ediyorum.çarşamba günü 448 çıktı yarın 896 yada 900 olması gerekiyor.bakalım hayırlısı.canımsın sağol.

tabiki kadriyecim sen hiç merak etme her zaman sizlere dua ediyorum.bu ortam girdiğimden beri bana uğur ve mutluluk getirdi.sizler için de ben bu şekilde olsun diye dua ediyorum.
bu arada kanamalar için görüş ben hiç duymamıştım sana bi zarar gelmesin.kanama olayı hassas bir durum canım.

inş. canım hayırlısıyla çıkar bu geceyi boş geçirmeyelim dualarımızla allahın izniyle olur canım.Sende hamiş hamiş bize dua edersin...Canım ya sen normal adet olduğun zamanda kanaman oldu dimi yani üzerine görme olayımı oldu sende ne kadar sürdü?

sanırım üzerine görme oldu.doktorlar tıpta buna pek önem vermiyorlar hemen dış gebelik yada düşük diye şüpheleniyorlar.ama normal bi kanama olmadı.çok farklıydı.6 gün sürdü.kıpkırmızıydı kanım.ben bile şaşırdım.acaba düşük mü diye son gününde kendim test yaptım inanamadım doktora gittim sonuç bu canım.tabii bugünü asla boş geçiremeyiz bol bol dua edeceğiz.

ya bendede bu ay farklı oldu canım bi kere 5 gün önceden hasta oldum canım ve önce pembe geldi akşam sabaha kadar bişey gelmedi sonrada kahverengi geldi ondan sonrada kırmızılar bugün 3. günüm ve çok yoğun değill bende anladım bu sefer.Pembelerin geldiği zamanın ertesi günü kan tahlili yaptım ve sonuç 1,20 çıktı yani negatiff hayırlısı artıkk ama insanın yinede içi rahat etmiyo yaaa

kadriyecim merhaba,bende tüp bebek merkezine gidiyorum 4 aydır.adetlerim düzensizdi yumurtlamam olmuyordu çok şükür ikiside düzeldi.açıkçası çok memnunum ben ama maddi açıdan da kolay değil.cnm soruna gelince burda ilk önce eşin ve senle uzun uzun konuşulup sorular soruluyor.varsa elinde tahlil ve filmlere bakıyorlar eksik bi tahlil varsa eşinde ve sende onları tamamlayıp hemen tedaviye geçiliyor.sadece tüp ve aşılama yok yardımcı tedavi merkezide olduklarından tedavine durumuna göre karar veriyorlar.ben yumurta takibindeyim drum bunun en basit tedavi yöntemi olduğunu söylemişti.umarım yardımcı olabilmişimdir

canım bitmesine yakın yada bittikten sonra yap.ben ilk ilişkiyi baz alarak 21 gün dolduktan sonra test yaptım.çünkü kanda 15 günde idrarda 21 günde belli oluyor.ben kendim idrarda görünce kan testine gittim.hayırlısı bekle bakalım biraz daha.sonuçta er yada geç anne olacaksın.hepimiz olacağız.

arkadaşlar ben çıkıyorum dinleneceğim biraz.hepinizin kandili mübarek olsun diyorum tekrar.yarın hepimiz için yeni ve bambaşka bir güneş doğsun.amin.hoşçakalın.

beni tebrik eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.a.s.
kandiliniz mübarek olsun. inşallah allah bu mübarek günün hürmetine bütün dualarınızı kabul eder.

kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz, bir süredir sizi okuyordum hepiniz çok şeker kızlarsınız vallahi, benim hikayeme gelince.....
6 yıllık evliyim ben, ama bebek düşünmemiştik hiç taaaki geçen yıla kadar temmuzda hamile kaldım.... bizden mutlusu yoktu.... hamileliğim sorunsuz gidiyordu.... kızımız olacaktı, ismi bile hazırdı..... zeynep naz.......derken 21+3 olmuştum ama o gün yataktan kalkarken garip bir duygu vardı kalbimde, korkunçtu.... ve o gün bebeğimi hiç hissetmemiştim,moralim sıfırdı, o gece sabaha kadar uyumadım ertesi gün sabah yalvardım eşime doktora gidelim diye, tamam dedi ve gittik.............. o anları hiç unutamıyorum, meleğimin kalbi durmuştu çünkü, melek olmuştu benim güzel kızım........ ardından hemen hastane, suni sancı ve doğum........sonrasında göğüsümden günlerce gelen sütler, sağıp döküyordum lavoboya onun kalp acısını hiç unutamam....... şimdi aradan 7 ay geçti ama gözyaşı dökmediğim bir gün bile yok arkadaşlar.........
dokror 3 ay sonra izin vermişti ve bizde denedik ve o ayda kimyasal gebelik geçirdim kızlar....... artık dayanacak gücüm kalmadı biliyormusunuz, kimyasal gebelikten sonra hormonlarımda bu üzüntülere dayanamadı fsh biraz yükselmiş.... 3 aydır da hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor çok üzülüyorum...
sizleri okuyordum günlerdir, herkes çok candan ve içten, allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre verir inşallah arkadaşlar
benide listeye ekleyebilir misin sudecim tarihim 23 temmuz.
umarım burası bana da uğurlu gelir herkasi öpüyorum kızlar, inşallah güzel allahım hepimize anne olmayı nasip eder en kısa zamanda,
kandiliniz kutlu olsun.....

mimoza77 cnm gerçekten çok zor günler geçirmişsin.allah yardımcın olsun bu mübarek günde hayırlısını versin sana allahım.her gün bizler içinde umut umutlarımız bitmediği inancımız kaybolmadı sürece bu iş olacak.biraz önce tüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ettim allah hepimizin dualarını kabul etsin.

mimozacım gerçekten zor günler geçirmişsin.kıyamam sana.inşallah burası bana uğurlu geldiği gibi sanada uğurlu gelecek.hoşgeldin aramıza.kandilin mübarek olsun.ahiretin için bi meleğin var seni beklecek.bu çok güzel ve acı bir duygu olsada canım.ama bundada bir hayır vardır allahtan umut kesilmez.hoşçakal.

merhabalar
öncelikle kandiliniz mubarek olsun bayanlara.s.
mimozacığım sanada büyük geçmiş olsun hayatım bende senin gibi 23 haftalıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim çünkü bende rahim yetersizliği vardı ki benim bebeğim canlı doğmasına rağmen kalbi dayanamadı allahın takdiri diyerek kendimi hep avuttum ama seni çok iyi anlıyorum bu yüzden arkadaşım kendini üzmemeye ve allahın takdiridir diye avutmaya çalış çü,nkü ben böyle atlattıma.s.

merabalar arkadaşlar.hepinizin kandili mübarek olsun.hepimize dua edicem sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimizi bir an önce kucağımıza alabilelim diye.

mimoza sen de hoşgeldin.evet zor günler geçirmişsin ama Allah kimseye kaldıramıyacağı sıkıntıyı,yükü vermezmiş.demekki sen güçlüsün.üzüntü olduğu kadar sevinç de var bu dünyada.umarım Allah en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürür.

arkadaşlar hepinizin kandili mubarek olsun rabbim bu gecenin hürmetine inşallah bizlere bebek nasip eder..............

tebrikler güzelim allah tamamınada erdirir inşalllah:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…