- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.181
canım tebrik ederim seni tekrardannasıl bebişimizz bi problem yoktur inş.. dinleniyosun dimiii
evet canım sağol.yarını bekliyorum değerimin iki katına çıkması için dua ediyorum.çarşamba günü 448 çıktı yarın 896 yada 900 olması gerekiyor.bakalım hayırlısı.canımsın sağol.
inş. canım hayırlısıyla çıkar bu geceyi boş geçirmeyelim dualarımızla allahın izniyle olur canım.Sende hamiş hamiş bize dua edersin...Canım ya sen normal adet olduğun zamanda kanaman oldu dimi yani üzerine görme olayımı oldu sendene kadar sürdü?
sanırım üzerine görme oldu.doktorlar tıpta buna pek önem vermiyorlar hemen dış gebelik yada düşük diye şüpheleniyorlar.ama normal bi kanama olmadı.çok farklıydı.6 gün sürdü.kıpkırmızıydı kanım.ben bile şaşırdım.acaba düşük mü diye son gününde kendim test yaptım inanamadım doktora gittim sonuç bu canım.tabii bugünü asla boş geçiremeyiz bol bol dua edeceğiz.
ya bişi daha sorcam kızlar tupbbekmerkezlerinde dırek tupbbek yada aşılam yapıyoalrmu oncesinden tedavı yapıyorlamıyanı ben bu durum konusnda yardım albilcekmiiy acab ya burda yazdımama aslıamaolnalr nasıl oluyor paylşaaiblirmi diye KIZLAR YINE SESLENİYORUMM NASILBİ YOL İZLENİYOR CVP YAZINNNNNNNN
ya bendede bu ay farklı oldu canım bi kere 5 gün önceden hasta oldum canım ve önce pembe geldi akşam sabaha kadar bişey gelmedi sonrada kahverengi geldi ondan sonrada kırmızılar bugün 3. günüm ve çok yoğun değill bende anladım bu sefer.Pembelerin geldiği zamanın ertesi günü kan tahlili yaptım ve sonuç 1,20 çıktı yani negatiff hayırlısı artıkk ama insanın yinede içi rahat etmiyo yaaa
günaydın kızlarrrrrr:sm_cool: sabahın 5 30unda test yaptım o saatte ne işin vardı diceniz sıkışdım ne yapıyım neyse sonuççççç POZİTİFFFFFFFFFFFFFF:hooray::teytey:
öyle mutluyum ki daha eşimin bile haberi yok akşam yap şu testi diye diye uyudu garibim:1hug:. sakın sizde umudunuzu kaybetmeyin pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese bu duyguyu tattırsın.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?