- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.121
ipek çim.....klişeleşmiş bi laf vardır....burası istanbul herşey beklenir diye...kimi yapar,kimi yapmazış...bu nasıl standart böyle...allah yardımcımız olsun....
pardon aradım,saat geçmiş.....yarın sorayım...orada ki tahlil ve muayeneler nasıl ,fiatları nedir?
yok canım ne zahmeti bulgurlu sağlık ocağı canım
canım bulgurludamı oturuyosun ;
aaa..bulgurlu şurası sayılır...çengelköy ile ümraniye giden yol acaba iett ya da minibüs önünden geçer mi?allah izin etse eğer gecikse haftaya da gitsem...şimdiden seni yakalamışken öğreneyim...hem olsun...bilgi bilgidir...bana kısmet olmaz bende bir arkadaşıma yardım eder,dua alırım......
aaa..bulgurlu şurası sayılır...çengelköy ile ümraniye giden yol acaba iett ya da minibüs önünden geçer mi?allah izin etse eğer gecikse haftaya da gitsem...şimdiden seni yakalamışken öğreneyim...hem olsun...bilgi bilgidir...bana kısmet olmaz bende bir arkadaşıma yardım eder,dua alırım......
evet canım sen nerde oturuyosun?
sudecim...vallahi 50 ytl ...fena bedel mi?hele ki bazı arkadaşlarımız nerdeyse her ay yaptırma gereği duyuyorlar bu beta hcg yi.....ben daha nasip olmadı..ama ümit dünyası...öyle düşeneyim ki,öyle olsun...her ay aman tutmamıştır diye diye tutumuyor işte....huuu bu arada okuyan arkadaşlar.bilginiz olsun..........KIZILAY DA MUAYENE 30 YTL...KADIN DOĞUM...FSH DEĞERİ BAKITMA 20 YTL............daha önceden sormuştum da
valla benimde kafama takildi..bende yarin diğer semtlerdeki sağlik ocaklarina soracam...varsa pazartesi ilk oraya giderim..valla orayi bilmem ama burda ücretli olarak 50 ytl ye yapiyolar..verirmiyim hiç o parayi..bi muayene param..dr.uma giderim daha iyi...
evet bana yakınmış canım benimde ablam ünalanda oturuyo.2 sene öncesine kadar ekşioğlu ufuk sitesinde (esat köprüsünün ordaki) oturuyordum. Annem şuan orda
bende ünalan dayim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?