Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ipek çim.....klişeleşmiş bi laf vardır....burası istanbul herşey beklenir diye...kimi yapar,kimi yapmazış...bu nasıl standart böyle...allah yardımcımız olsun....

kızlar valla bilmiyorum ama ben hiç sorun yaşamadım bana yakın olan bi sağlık ocağını aradım gebelik için kan testinin yapıldığını söyledi ama sonuçlar bi gün sonra çıkıyomuşş dedi sabah 8:30 da alınıyo dedi tamam dedim ertesi gün gittim kan verdim sonrada sonucumu aldım parada ödemedim...Bundan öncede başka bi sağlık ocağında yine vermeye gitmiştim ama öğlen saatinde gittiğim için almamışlardı sabahdan alıyolarmış Hiç sorun yaşamadım yani

pardon aradım,saat geçmiş.....yarın sorayım...orada ki tahlil ve muayeneler nasıl ,fiatları nedir?

aaaa..esma cım...sayfa yenilenmeden görmedin yazını,,hangi sağlık ocağı hayatım...hangi semt?zahmet veriyorum sana

pardon aradım,saat geçmiş.....yarın sorayım...orada ki tahlil ve muayeneler nasıl ,fiatları nedir?

valla benimde kafama takildi..bende yarin diğer semtlerdeki sağlik ocaklarina soracam...varsa pazartesi ilk oraya giderim..valla orayi bilmem ama burda ücretli olarak 50 ytl ye yapiyolar..verirmiyim hiç o parayi..bi muayene param..dr.uma giderim daha iyi...

aaa..bulgurlu şurası sayılır...çengelköy ile ümraniye giden yol acaba iett ya da minibüs önünden geçer mi?allah izin etse eğer gecikse haftaya da gitsem...şimdiden seni yakalamışken öğreneyim...hem olsun...bilgi bilgidir...bana kısmet olmaz bende bir arkadaşıma yardım eder,dua alırım......

bulgurlu libadiyeye bağlı anadolu yakası canım bu saatde kapalıdır sağlık ocakları isterseniz yarına size yakın çevrelerdeki sağlık ocaklarını araştırırz yapan vardır belkii

üsküdardan 11 L - bulgurlu - üsküdar otobüsü
kadıköyden : 20 E / 10 E - esatpaşa otobüsü
kadıköyden esatpaşa münibüsüne
binildiğinde çok yakınında iniyorsunuz.

sudecim...vallahi 50 ytl ...fena bedel mi?hele ki bazı arkadaşlarımız nerdeyse her ay yaptırma gereği duyuyorlar bu beta hcg yi.....ben daha nasip olmadı..ama ümit dünyası...öyle düşeneyim ki,öyle olsun...her ay aman tutmamıştır diye diye tutumuyor işte....huuu bu arada okuyan arkadaşlar.bilginiz olsun..........KIZILAY DA MUAYENE 30 YTL...KADIN DOĞUM...FSH DEĞERİ BAKITMA 20 YTL............daha önceden sormuştum da

horman testi ve sperm analizi fiyatını bilen varmıdır.
şayet bu ay hamiş olmazsan ; bunları yaptırtacağım.

sigortan yok mu canım senin? burda sigortalı 20 ytl ye yapıyolar kan tahlilini

maaşşallah arkadaşlar,,,,,,,,öyle bilgilisiniz ki 118 sorma,ve muhtar afedersiniz halt etmiş yanınızda...çok iyisiniz.....

arkadaşlar sanırım sosyal güvenceniz yok nacishane sahip olduğum bilgilere göre sağlık ocaklarının para alması usulsüz ana çocuk sağlığı ile ilgili sağlık ocakları vardır heleki onlar hiç almaz para vermeniz isteniyosa karşılığında alacağınız makbuzu kontrol edin zoraki bağışlardan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…