- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.401
olmadım canım ama olcak gibiyim yaaa....sancım ve akıntı bolluğum var...akıntımda renksiz ..su gibi...kafamçokkarıştı
enelcim 3 haftalıkken ultrasyonda göründümü?ben 6 haftalık olsun hemde kalp atışlarını duyarım belki diye bekliyorum.acaba gitsem mi ki bende?
ee test yapmiştin dimi kan tahlilde yaptirmismiydin canim bakilm hayirlsi ya zaten ilk aydan olcakdiyede duşünme iğne vuruldunya onu kastetim canim hairlis ne diyelim
sudecim sen kaç aydır deniyorsun.benim bu 9.ayım mayısta erken bir düşük yaşadım.bende ağustosa kadar deneyip olmazsa bir görünmek istiyorum,hamileliği kolaylaştırıcı hızlandırıcı bir ilaç varmı diye fikrini almak istiyorum doktorun.aşamalar ne ne yapılıyor senin bir fikrin varmı cnım
canım akıntının olması iyiye işaret.. sancıya da bakma. hamişlikdede oluyor.. benim kızızm ahmneileiğimde dedim acayip adet olucam .. acayip adet sancım vardı . ama meğer hamişmişim.. onu hiç unutmuyorumm. hiç aklıma gelmemişti o sancılardan hamile olacağım.. sancıya takılma.. oyyoyy. hadi inş canım.. ben yeni tarih vereyim bu ayzor ama neyse vereyim.. 30 temmuz canımm..öptüm seni. hadi iyi haberlerr:))..
Bneimde ateşim 35.1e düşmüş bugun yumurtlam oldu sanirm dimi sudecim benim 35.5
iin altina pek düşmüyordu hatirlarsan
çok sağol canım bu ilaçların yan etkisi yok değilmi? bir de bizim doktor 1 yıl deneyin sonra bakıcaz dedi ama ben yaz tatilinin sonunda tekrar gitmek istiyorum.doktora ben böyle ilaçlardan istiyorum deyince verirmi.sana kendiliğinden atık bunu deniyelim diyerekmi verdi yoksa senmi istedin.
"canım bu ilaçların yan etkileri yok..herkese verilebilir..ama tabi kesinlikle dr. kontrolünde olmalı..bana kendisi verdi...benim 1 tüpüm biraz tıkalı..bide 7 sene önce geçirdiğim bi rahatsızlık var...oda etkiliyormuşş...o yüzden tedavimi hızlandırmak istedi..çünkü sağlığım açısındanda hamile kalmam iyi olacakmış..bunlar da işe yaramazsa kapalı ameliyatla (laparoskopi) tüpüm açılacak..."
tamam canım çok teşekkür ederim.senin güzel haberlerini bekliyorum.senin haberinle sevinelimki biz de pozitif düşünmeye çalışalım.
canlar,,,,dışarı da olduğunuz vakitlere denk geliyorum bende....bu göğüs ağrılarım beni çok üzmeye başladı...dün uçları normale döndü dedim ama sancı ve ağrı var...azalsa da geçmedi....sağ da daha çok...sema carbonatlı su ile sil demişti canım benim..........inanın evde yok du bana eczaneler çok uzakta...marketlere bi gidip alamadım......ne düşündüm biliyor mususnuz?allah kötü hastalık vermesin.......her şeye üzüle üzüle...o kadar korktum ki kötü birşey olmasın diye...hiç birşeye dert etmiycem...
canlar,,,,dışarı da olduğunuz vakitlere denk geliyorum bende....bu göğüs ağrılarım beni çok üzmeye başladı...dün uçları normale döndü dedim ama sancı ve ağrı var...azalsa da geçmedi....sağ da daha çok...sema carbonatlı su ile sil demişti canım benim..........inanın evde yok du bana eczaneler çok uzakta...marketlere bi gidip alamadım......ne düşündüm biliyor mususnuz?allah kötü hastalık vermesin.......her şeye üzüle üzüle...o kadar korktum ki kötü birşey olmasın diye...hiç birşeye dert etmiycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?