- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.121
kıslar galiba ben hamileyim yaaa ufffffff
ama test yapmaya korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kan testi yaptirdim negatif idrar testinde çift çizgi çikti.....................
Delirmek üzereyimmm
ama kan testi kesinmiş.
Adet sökücüye balşlicam napayimmmmmmmmmm
kıslar galiba ben hamileyim yaaa ufffffff
ama test yapmaya korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kan testi yaptirdim negatif idrar testinde çift çizgi çikti.....................
Delirmek üzereyimmm
ama kan testi kesinmiş.
Adet sökücüye balşlicam napayimmmmmmmmmm
gitim canim sğl enfekiyon olmuş diyo sanirim kurtajdan kaynaklana bi duurm cünkü ben bunu gecen yildan beri cekiyorum bu olayi. Yara olmuş rahmin basinda dedi donduralim dedi.sonra adetin nezman dedi newzan ilşşki oldu faaln diye sordu bakti catlama olmuş belki hamileik vardir diyo otuzden adetim inş olmzada olsun bitisin gitcem dondurcak canim ilaç falan vermiyorum simdilik sende bisi gözükmüyor dedi biarkadaş yumurtayaci olac verdimi diye sormuştu.eşiminde benim tahlileirmede bakti bii yok hersey güzel dedi bakailmbzi kanamanin gebeliğe engel olacagini duşunmuştuj engel değil ddi rahataldik canim ya bakalimhissetmek değilde gögüzlerimde sizi var.ama benim diğer hamileiğimde hiç bi beliritm omadi zatn oay adetim gecikince deim atmm buay oldu hamişleyimeşim derdi niye bukadr kesin konuşuyon testmiyaptin derdi şimdi heray umitliyimolcak diyorum.önceden derdik hep hamilleğimde yani göbeki bbekmi diye inşallah bebktir bide eşimde ruyasinda bekimiz görmüş benim kucagimdaymiş eşimde diyoki öle bi gülümsüyoduki bana diyor bende ilk hamileilğmde kendim bbek görmüştüm emziiryodum ve diyodumki allahim emzirmek negüzel bişimiş diyodum
Slm kızlar beni listeden maaaaaalesef yine silin adet oldum gibi dün bugünde aynı şekilde oluyorum.Yarın tatile gidiyoruz klomen kullanmıcam bu ay ara veririm belki bilmiyorum uzun süre giremeyebilirim beni özleyin emi döndüğümde herkesi hamiş görmek istiyorum ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?