Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kan testi yaptirdim negatif idrar testinde çift çizgi çikti.....................
Delirmek üzereyimmm
ama kan testi kesinmiş.
Adet sökücüye balşlicam napayimmmmmmmmmm

Kan testi yaptirdim negatif idrar testinde çift çizgi çikti.....................
Delirmek üzereyimmm
ama kan testi kesinmiş.

arkadaşım sakın adet söktürücü alma bekle bende senin gibi adetim gecikti kan testim negatif çıktı kendi kafama göre ilaç kullandım bir hafta sonra adet oldum aile hekimimle bu konuyu konuştum bana çok kızdı belkide gizli negatif çıkmıştır neden beklemedin eger gebelik var ise kendin sonlandırmış olabilrsin deyince beynimden vurulmuşa döndüm ama son pişmanlık fayda etmiyor canım umutsuzluga kapılma ve bekle derim benim yaptıgım hatayı sen yapma

Resimde yazılan "Allah'ım isteyen herkese benim gibi tatlı bir bebek ver" diyor. Çok hoşuma gitti ve buraya koymak istedim. Ama resim tam net çıkmamış. Bebişin dediği gibi Bebek bekleyen herkesin duaları kabul olsun.

Son düzenleme:
Delirmek üzereyimmm
ama kan testi kesinmiş.

Canım yumurta uyarıcı hap kullandıysan eğer çatlamayıp kiste dönüşmüştür.O zamanda adet görmeni engelliyomuş..CADIARZU

beyaz melek bence de eğer idrarda çift çizgi çıktıysa bugün yine bir idrar testi al başka marka yine yap tekrar çift çizgiyse,pazartesi kan testini tekrarla ama başka bir yerde.ne olur ne olmaz bukdar bekledin biraz daha bekle canım.belki bebiştir ve biraz inatçıdır.

BEYAZ MELEK......idrar testiyle vakit kaybetmeyin lütfen.ona vereceğiniz bedel yerine KAN TESTİ en güveniliri,,,,,,,,,,hemen adet söktürücüye başlamayın.her zaman gebelik riskini düşünün
lütfen kan testi,bugün ya da yarın.ilkinden bir gün sonrası olacak

kadriye şimdi eski listeye dönemem.unuttum.şimdi senin için ayın kaçını bekliyeceğiz..............yaz canım hemen.çıkıcam

kızlar bu ay bende gormek ıstıyorum ı çıft çızgıyı.ayın 24 de kan testı yapıcaz....

umarım canım rüyada görülenler gerçek olur.tabi sadece güzel rüyalar.enfeksiyn için de geçmiş olsun,adet olunca bakarsın çaresine.benimde adet tarihim 21i ama 25i yazdırmıştım,düşükten sonra gecikme oldu yine olur diye.ama ayın başında çok umutluydum.ama bu umut söndü gitti içimden,hatta kendimi okadar kötü hissettimki ağladım biraz.içim bi sıkkın bilmiyorum.eşim rahatsızdı 16-17-18.günleri kaçırdım.sadece 11-12-13-14-15.günler ilişki oldu.ogünlerde akıntım fazlaydı.sanki ozamanlar çatlamış gibi geliyo,çünkü şuan hiç doğru düzgün akıntım yok.yine de içimdeki umut gitti.ve hiç olmıcak gibi geliyo.sıkıldım artık gün saymaktan.bacaklar havada beklemekten.çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmm.:1no2:senağlama

Slm kızlar beni listeden maaaaaalesef yine silin adet oldum gibi dün bugünde aynı şekilde oluyorum.Yarın tatile gidiyoruz klomen kullanmıcam bu ay ara veririm belki bilmiyorum uzun süre giremeyebilirim beni özleyin emi döndüğümde herkesi hamiş görmek istiyorum ha

iyi tatiller.umarım geldiğinde herkes hamile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…