Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Selam kizlar simdi okudum yazilarinizi.Ben indirmeye basladim tabi buyuk olduklari icin zaman alicak.
Bakalim sorunsuz inicek ve acilicakmi cok tesekkurler bu arada bunu tv izlemistim bir kere cok etkilenmistim..izlemeyen herkes izlesin derim ....

Evet gözdem seyrettim. Daha öncede görmüştüm. Süper birşey .Seyretmeyen arkadaşlar varsa göz atmadan geçmesin derim.

canim ilgine cok tesekkur ederim.

canim devam ederse belirtiler ve buna bile kasik agrisi eklenirse bence bir test en azindan oyle yada boyle icin rahatlar

Sanirim artik dusunmekten ve beklemekten bizim vucutlarda olmadik belirtiler cikiyo.

Benim de adetim 2 gun once bitti ve sanki goguslerimde bir sisme ve sizi var ve kasigima agri giriyor.peki sence ne olabilir bu ya ustune gorme denilen olay olabilir mi??

CANIM BUNU BENDE İNDİRMEK İSTİYORUM ÜÇRETLİ Mİ? BENDE UYE OLDUM SİTEYE ŞIMDI NASIL İZLEYECEGIM? BANA YARDIM LITFENNN:1shok:

CANIM BUNU BENDE İNDİRMEK İSTİYORUM ÜÇRETLİ Mİ? BENDE UYE OLDUM SİTEYE ŞIMDI NASIL İZLEYECEGIM? BANA YARDIM LITFENNN:1shok:

üyeliği ücretsiz yazıyo ben pek anlamadığım için arkadaşım indirmiş daha önce o benim bilgisayara kopyaladı hiç anlamıyorum indirmelerden canımCADIARZUCADIARZUjeyyarjeyyar

kızlar arkadaşım dedi ki ilk linki indirebildilerse diğerleri de inermiş bence yakınlarınızdaki birinden yardım alın ben anlamıyorum keşke anlasamda daha çok yardım edebilsem kızlaaaarrrrrrr :çok üzgünüm:ama anlayan birileri yapabilir

Son düzenleme:
kızlar ben bunu kkde izlemiştim başka bölümde çok güzel ne engellerden geçiyo spermler çok ilginç biz zannediyozki şıpbidik yumurtaya ulaşıyo diye ama öyle deyil izleyin çok güzel ben eşimle birlikte izledim eşimbile hayret etti izleyin izleyin

ama indiriyom açılmıyor ya benim bil. ingilizce bişiler diyo herşeyi denedim olmuyo işimden etti beni bugün yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…