- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.081
Oluyo mu kizlaaaarrr merak ediyorum???? Beni unuttunuz
Neslihan Rona merhaba... Önce klomen kullanarak yumurtaların sayısını çoğaltıyorlar ve kalitesini arttrıyorlar. sonra da yumurtlama gününde çatlatma iğnesi vurarak çatlamasını sağlıyorlar. Genelde yumurta takibi yapıp belli bir büyüklüğe ulaşınca yapıyorlar çatlatma iğnesini. Sevgiler...
kızlar ya benimde 2 3gündür arada gögsume agrı giryo sızlı oluyor önceden sağ gögsumdeydi şimdi solada olmaya başladı birden giriyor agrı sızlıyo sonra bi fıkrı olna varmı adetime daha10gün var nerdeyse yaaa
Canim ben burdan dowland yapamiyorum işteyim yasak bunu bana koplayan arkadaşim linki verdi
BULDUM KIZLLLLLLLAAAAAAAAARRRRRRRRR BULDUM İŞTE:lepi:http://www.fulldepo.com/2007/11/28/anne_karnjenda_yajuama_yolculuk_18.html ŞİMDİ KIZLAR BURAYA ÜYE OLUNUNCA İNDİREBİLİYOMUŞSUNUZ ARKADAŞIMDAN YARDIM ALDIM O BULDU LİNKİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM SPERMLERDEN BAŞLAYIP ÇOCUĞUN OLUŞUMUNA KADAR GÖSTERİYOOO ÇOK HOŞUNUZA GİDECEK EMİNİM TEK BEBEK, İKİZ, DÖRDÜZLERİ GÖSTERİYO
CANIM BUNU BENDE İNDİRMEK İSTİYORUM ÜÇRETLİ Mİ? BENDE UYE OLDUM SİTEYE ŞIMDI NASIL İZLEYECEGIM? BANA YARDIM LITFENNN:1shok:
kızlar ya benimde 2 3gündür arada gögsume agrı giryo sızlı oluyor önceden sağ gögsumdeydi şimdi solada olmaya başladı birden giriyor agrı sızlıyo sonra bi fıkrı olna varmı adetime daha10gün var nerdeyse yaaa[/QU
canım bi kaç gündür aynı sıkıntı bende de var adet tarihim 22 temmuz, göğsüme birden bi sancı giriyo,bi kaç saniye içinde geçiyo ama çok şiddetli bi şekilde giriyo bıçak kesiyo sanki,bi kaç gündürde özellikle sabah uyandığımda sırtım ve belimde ağrı oluyo,bunların sebebi ne olabilir acaba...bu arada benim tatilim geldi ::teytey:yarın çıkıyorum yola,ay sonu gibi dönücem umarım güzel haberlerinizi alırım ve güzel haberler veririm döndüğüme,hepinizi sefiyooma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?