Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlarım,,,bu ay nedense bıçak gibi kesildi değil mi hamile haberleri.....
haziran da yazmaya yetişemiyordum
bu ay ilk defa adetim bir tuhaf geldi.çarşamba bir damla
perşembe çok hafif sıyrıklarla geldi yani silindikçe
bugün cuma yeni yeni silindikçe koyu kırmızılaştı.
gelde şimdi hangi gün adet oldum anla
ee böyle olursa ben nasıl yumurtamı hesaplıycam
hepden pusulam şaştı
allah hayır etsin sonumuzu

evet canım yaa çok haklıısnn. bu ara hamiş haberleri az.. adetine gelince.. azda olsa leke bile osa ilk geldiği gün sayılıyor canım.. oradan hesaplayabilrisn.. Rabbim gönlümüze göre versin inşş..amin:))

Kızlar sanırım ben bu ay yumurtlamıyorum. O yumurta akına benzeyen sıvı geldi bir gün sürdü kesildi. Normalde bu pazar yumurtlamam lazım ama hiç bişey yok görünürde. Galiba regli geciktirmek için kullandığım hapla dengemi bozdum. Kasım ayına kadar hamile kalamicam şimdi ...

merhaba arkadaşlar evet ya temmuz 12 oldu hiç hamile haberi yok.benim de umudum yok atık 16 ve 18.günü kaçırdım eşim rahatsızdı.

anne karnından yolculuk videosunu yaklaşık 50 dk izledim.bebeğin cinsiyetini öğrendikleri ana kadar izleyebildim çok güzeldi.hele başında milyonlarca sperm yol alıyor ya ama yumurtanın yanına yaklaştıklarında sayıları ne kadar azalıyo,işte şansımız okadar,tesadüflere kalmış.tek inatçı sperm girebildi yumurtanın içine.demekki bizimkiler okadar inatçı değil.dimi ya

hayatım şunu unutmayın ki,sizlerde ben de o yolculuktan geçmişiz.biz başarmışız.o da başaracak....ben yürekten inanıyorum.video yu bende izledim.....problem tutturabilmekte.

evet hala umutluyum ama bazen korkuyorum işte.ne zaman olacak diye sabırsızlanıyorum.hadi bekletmesinler artık bizi.

tabi ki hepimiz aslında artık olsun diyoruz.......haklıyızda.....bilemiyorum canım,,,bir eksik mi var,nerde yanlış yapıyoruz.ama şunu ciddi söylüyorum...........BU BEBEK KONUSU YANİ KADINLARIN DOĞURGANLIĞINI İSTEMEDEN SEBEPSİZ YİTİRMESİ.bence şehirlerde %90 oldu.....bu elektrik statik etkileşimden kaynaklanıyor.10 yıl dır bilgisayar cep telefonu,elektronik işleri,,,,,aslında dr.lar da bizlerin sırtından güzel paralar kazanıyorlarda işlerine gelmiyor bazı şeyleri açıklamak,konuya dokunmak...şimdi bit yeniği gibi her yer tüp bebek merkezi.talep var ki çok güzel kazanıyorlar.........

işinin ehli olsun olmasın..........tüp bebek merkezleri
işte laborantı dr.u falan oh...bizlerin umut dünyası
belki de o bir kerelik parayı nerelerden borç bulupta biriktirmişiz umurlarında mı?
benim arkadaşım sırf 1 yıldır eşşek gibi afedersiniz gece gündüz çalıştı.
tüp bebek parası biriktirdi
yemedi içmedi
giymedi
şimdi işten çıktıda hemen işlemleri yaptırdı.........herşey elektrik ve bütün sağımız solumuz yüklüce, baz istasyonları falan doldu.
kolaylık anladıkta insan sağlığı daha önemli değil mi

selam kızlar nasılsınız haziran hamilelerinde rekor kırıldı ama temmuzda bir duraklama var benim size sormak istediğim bir şey var normalde benim regl tarihim 17 temmuz ama benden bugun kahverengiyle başlayan bir akıntı oldu akşam saatlerinde hafif kırmızıya döndü ama fazla değil gün boyunca sadece 3 4 damla neden bukadar erken oldum bilemiyorum bu ay antibiyotik kullandım acaba ondan olurmu diyorum yardımcı olursanız sevinirim

KADRİŞ.canım.göğüsler aslında önemli sinyal.dikkate almamız gerekiyor........
bel ağrısı,kasık ağrıları,mide bulanmaları,iğne gibi batmalar
bunlar hep adet belirtileri olsada aslında yumurtladığınızı gösteriyor
göğüslerde eğer meme başlarındaki bezeler bile şişiyorsa,çok daha dolgun ağır hissediyorsanız damar belirginliği arttıysa
biraz dikkatlşi olun hamile olabilirsiniz demek
göğüsler hemen süt hormonları devreye girdiğinden hamilelik başladığı andan itibaren
hamileleğin en önemli özelliklerinden

kadriyecim ne tesadüfkü benim kuyruk sokumu kemiğimde doğuştan kırık,tedavisi yok sadece çok dikkatli olunması gerekiyor, ortopedi dr bana normal doğum yapmamın mümkün olmadığını söylemişti..hakkımızda hayırlısı olsun...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…