- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.661
bu arda benim reglim 20sinde progestan dün bitti beklemedeyim gazım var çok.gögüs uçalrım hayatımda ilk defa acıyo.ben klomen tedavisindeyim 2.ayım.bakalım nolcak.kasıklarımda da belli belirsiz ağrılar oluyo ama geçen ay belim ağrımıştı bu ay hiç yok.yani adet olcak gibi deiğilim.
kızlar bi de rüyamda hamileydim geçen hafta.eşim doğuma götürüyodu.ama doğumu görmedim.sonra kucağıma bi kız bebek bırakıyolarda kokluyodum ağlıyodum eşimde ağlıyodu.bebk bana benziyodu.mis kokusu hala burnumda .öle geçekçiydiki sabah uyandım yastığa sarılmış ağlıyodum inanamadım.acaba diye bi tek o beni düşündürüyo.... ilk defa oldu bu rüyaaa
inşallah canım allahım görüyor.allaha şükür mide bulantılarım yok.sadece iştahım azaldı meyve dışında bişey yemiyorum canım pekte bişey çekmiyor.bakalım sonra neler olacak?
benim aslında 28.gün adet olursam 21i ama düzensizliğim oluyo emin oluyim diye 25ini verdim.ben 25ini baz alıyorum canım.bazen 30 gün olduğu zamanlar oldu.
canım bende rüyamda görmüştüm hamile olduğumu.hamile olunca insan hissediyor diyorlar.inşallah hamişsindir.ama yinede sen adet günü bekle.sakın strese girme ama canım.tamam mı.
canım ben ingilizce öğretmeniyim.matematikde iyi olanlara hep hayran olmuşumdr.çok kıtım matematik konusunda en son lise 1 de gördüm. ve o problemleri çözerken başım ağrırdı hep.
kız benim eşimde beden eğitimi öğretmenliği son sınıf ve ege de yüzme hocası.bu arada kızlar ben matematiğe aşığım.
ya öle tabi canım yaşım küçük ama eşimin yaşı o kadar da küçük değil adamcağızın öğrencilerini çocukları oldu hesap et ani.kociş çok istiyo her ay sonu 4 gün mutsuz geziyo benden beter ama yasakladım artık konuşmayı sormayı dedimki hamile olunca sölerim sorma artık doktora gidiyom eeeee işte bu kadar.bu ay hiç konuşmadık bakalımmmm
canım benim eşiminde basketbol branşı.bende matematiği çok severim hayatım herşeyim ama artık bitsin istiyorum okul.vallahi biz hem matematik bölümü hemde öğretmenliğinden daha çok mat. görüyoz gerçekten bitsin artık hyaaaaaaaaa
yaşın genç derken hamile kalabilecek en güzel yaşlardan birindesin demek istedim canım.
ben bu sene devam edecegim maliye yazıp 4 yıllık okuyacagım.aklıma koydum.hesaplama işini severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?