Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

benim aslında 28.gün adet olursam 21i ama düzensizliğim oluyo emin oluyim diye 25ini verdim.ben 25ini baz alıyorum canım.bazen 30 gün olduğu zamanlar oldu.

gözdemcim çok iyiyim sağol canım.semacım sende çok sağol inanın ben başka başlığa kaymadım.sizler benim ilk sitede tanıştığım arkadaşlarımsınız.sizleri bırakamam bana uğur getirdiniz.sizleri takip ediyorum elinden geldiği kadarda yardımcı olmaya çalışırım izmire geleniniz olursada yanında olurum.bu sitede tek girdiğim başlık sizlerin grubu sizi çok sevdim.güzel haberleriniz beni çok mutlu edecek.sizlerde kimsede göremediğim bağlılığı gördüm ben bunu asla unutamam.kucak dolusu sevgiler.

bu arda benim reglim 20sinde progestan dün bitti beklemedeyim gazım var çok.gögüs uçalrım hayatımda ilk defa acıyo.ben klomen tedavisindeyim 2.ayım.bakalım nolcak.kasıklarımda da belli belirsiz ağrılar oluyo ama geçen ay belim ağrımıştı bu ay hiç yok.yani adet olcak gibi deiğilim.
kızlar bi de rüyamda hamileydim geçen hafta.eşim doğuma götürüyodu.ama doğumu görmedim.sonra kucağıma bi kız bebek bırakıyolarda kokluyodum ağlıyodum eşimde ağlıyodu.bebk bana benziyodu.mis kokusu hala burnumda .öle geçekçiydiki sabah uyandım yastığa sarılmış ağlıyodum inanamadım.acaba diye bi tek o beni düşündürüyo.... ilk defa oldu bu rüyaaa

canım bende rüyamda görmüştüm hamile olduğumu.hamile olunca insan hissediyor diyorlar.inşallah hamişsindir.ama yinede sen adet günü bekle.sakın strese girme ama canım.tamam mı.

inşallah canım allahım görüyor.allaha şükür mide bulantılarım yok.sadece iştahım azaldı meyve dışında bişey yemiyorum canım pekte bişey çekmiyor.bakalım sonra neler olacak?

her hamilelik birbirine benzemiyomuş,hatta insan 2-3 çocuğu olduğunda o hamilelikleri bile birbirine benzemiyomuş.mide bulantılarının olmaması güzel.ilk zamanlar bir iştahsızlık oluyor genelde ama sonra bi açılıyo tam açılıyo.ikişer tabak yersin her yemekten.sen güzel bir hamilelik geçirirsin bence,öyle görünüyo canım.inşallah böyle devam eder iştah meselesi hariç tabi.iştahın açılsınki kocanı dolandır bunu istiyorum,şunu istiyorum diye.yani ben öyle yapıcam bilmiyorum .biraz zevkini çıkartırım.gerçi gerek kalmaz.biliyosun düşük yapmıştım amile olduğum o bir hafta eşim harikaydı ya neler neler her dakika yemek yediriyodu bana.gerçi normalde de öyledir çok yardımcı olur bana,o yüzden hamile olunca rahat etceğimi biliyorum. sen de azıcık keyfini çıkar.:dance::dance:a.sa.s

benim aslında 28.gün adet olursam 21i ama düzensizliğim oluyo emin oluyim diye 25ini verdim.ben 25ini baz alıyorum canım.bazen 30 gün olduğu zamanlar oldu.

canım sen öğretmendin dimi.alanın ne?ben liseden sonra sürekli özel matematik dersi verdim öğrencilerim var.hatta hamile olmasam bu senede ders isteyenler oldu verecektim.ilk okuldan beri sevdiğim meslek öğretmenlik.o kadar kutsalki.çocukları bir fidan gibi eğitmek büyütmek.

swettbaby haklısın canım.ama inan eşim soruyor ama canım hiçbirşey istemiyor.neden bilmiyorum.eşim merak ediyor hatta neden bişeey istemiyorsun diye bende zamanı var sanırım diyorum.iyi dileklerin için çok sağol.sen çok harika bir anne olacaksın.hatta hepiniz kalplerinizin güzelliği satırlarınıza yansıyor.

canım ben ingilizce öğretmeniyim.matematikde iyi olanlara hep hayran olmuşumdr.çok kıtım matematik konusunda en son lise 1 de gördüm. ve o problemleri çözerken başım ağrırdı hep.

canım bende rüyamda görmüştüm hamile olduğumu.hamile olunca insan hissediyor diyorlar.inşallah hamişsindir.ama yinede sen adet günü bekle.sakın strese girme ama canım.tamam mı.

yok cicim bu ay sıfır stres herşey olacağına varır.nisan ayında regl olmadım tam 7 hafta sonra regl oldum kaç kere test kaç kere negatif bilmiyom.sonra mayıs ta tedaviye başladım sani ilk ay olcakmış gibi nasıl heveslendim bebişe yelek örmeye bile başladım.ama sonu hüsan regl olduğum gün iiki kere test yaptım belki hamişlikten dir kanama diye biraz değişikti.ama negatiff.sonra ağla ağla ağla......sonra doktoru arayıp randevu aldım tekrar.kk daki arkadaşlar olamasa 10gün ağlarrdım kendimi biliyom.sonra dedimki allah bi dert vermiş sende hemen kahretme hamd et şükür et ki sonunda bu derdin dermanı olsun...ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım olmadı.eşimin ikinci eşiyim.ben 24 eşim 37 yaşında.ikimizinde henüz çocuğu yok.bende pko var.eşiminde spermleri normalden biraz az yani ikimiz dede elle tutulur bi rahatsızlık yok.elbet bi gün olcak hasretle bekliyorummmmm:1hug:

canım ben ingilizce öğretmeniyim.matematikde iyi olanlara hep hayran olmuşumdr.çok kıtım matematik konusunda en son lise 1 de gördüm. ve o problemleri çözerken başım ağrırdı hep.

canım ben istatistik öğrencisiyim.benim matemetik bilgim süperdir ama inan ben bile iğrendim artık çalış çalış çalış.bu ne ya...6ncı sınıfım bitcek inşallah hafta sonu sınav var banka sınavı ona gircem lise mezunları için sınav ama diploma olmayınca mecbur böle yaptım.eşim öğretmen benimde beden eğitimi öğr.i .:dance:

semacım her zaman dediğim gibi derdini veren allah dermanıda verir daha gençsin.inşallah olacak.bak bizim arkadaşlarda 1 sene oldu evleneli hala olmadı koruma kullanmadılar.doktora bile hiç gitmediler.çünkü ilk evlendikren sonra 1.5 sene olmaması normal dedi bizim aile hekimi.sinir stres yapmıyorlar.herşey allahımdan kudreti çok büyük.sen kendine ve eşine iyi bak sağlığınız yerinde olsun bebekte olacak inşallah.

kız benim eşimde beden eğitimi öğretmenliği son sınıf ve ege de yüzme hocası.bu arada kızlar ben matematiğe aşığım.

ya öle tabi canım yaşım küçük ama eşimin yaşı o kadar da küçük değil adamcağızın öğrencilerini çocukları oldu hesap et ani.kociş çok istiyo her ay sonu 4 gün mutsuz geziyo benden beter ama yasakladım artık konuşmayı sormayı dedimki hamile olunca sölerim sorma artık doktora gidiyom eeeee işte bu kadar.bu ay hiç konuşmadık bakalımmmm

hizmet veren 'ask.com' isimli arama motoru, dünya genelinde en çok kullanılan sitelerden bir tanesi. Bu siteye hergün milyonlarca soru geliyor. Bu sorular tek tek incelendiğinide, cevabı en çok merak edilen sorunun 'Hamilemiyim?' olduğu, onu takip eden diğer sorunun da 'Kaç aylık hamile olduğumu nasıl anlarım?' olduğu belirtildi.

İlginç araştırmada ayrıca 'Sabah bulantılarının nedeni nedir?' sorusu da oldukça fazla sorulmuş.

Ask.com'a bu soruları sorduğunuzda önünüzde size yardımcı olabilecek binlerce site açılıyor. Kullanıcı istediği kaynaktan ihtiyaç duyduğu bilgileri alabiliyor.
http://www.ask.com/

kız benim eşimde beden eğitimi öğretmenliği son sınıf ve ege de yüzme hocası.bu arada kızlar ben matematiğe aşığım.

canım benim eşiminde basketbol branşı.bende matematiği çok severim hayatım herşeyim ama artık bitsin istiyorum okul.vallahi biz hem matematik bölümü hemde öğretmenliğinden daha çok mat. görüyoz gerçekten bitsin artık hyaaaaaaaaa

yaşın genç derken hamile kalabilecek en güzel yaşlardan birindesin demek istedim canım.

ben bu sene devam edecegim maliye yazıp 4 yıllık okuyacagım.aklıma koydum.hesaplama işini severim.

ben bu sene devam edecegim maliye yazıp 4 yıllık okuyacagım.aklıma koydum.hesaplama işini severim.

canım allah kolaylıklar versin de bebişle nasıl olcaek zor olmazmı valla benim 6 dersim kaldı artık ona bile nasıl çalıışcam diyom bebek olursa eylül de bütler var inş seneye kalmazda mezun olurum.ben banka istiyom bankacı olcam hehehehesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…