S
serdi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.621
kızlaaaarrrr adetten 8 gün önceden bişey çıkarmı testte idrar testinde????? ne dersiniz???
çıkmaz hayatım boşa uğraşma gününün geçmesi lazım kanda bile çıkmayabilir yani düşün bekle bu ne acele benim 6 gün geçti bişey çıkmadı bekliyorum ama ilk hamileliğimde 1 gün geçmişti hemen silik cizgi vardı
canim oncellikle hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, gecen sayfalarda yazdim bilmem okudunmu ama bende bu ay gunumden 1 gun once adet oldum ilk 3 gun hic bi degsiklik hissetmedim (dikkat etmedim) 4.gun kesilmeye basladi ve dun 5.gunum cok ucuk kahverengi kesik kesik gibi akintim vardi pede bisey gelmiyordu sadece silince geldi (gelen akinti az sayilmazdi) normalde 7 gun gorurum ve son gun kahverengi akinti gelir ama sekli boyle olmazdi esimde bugun test yapmami istedi ilk defa basima geldi ama negatif cikti ustune gorme nasil oluyo biraz anlatabilirmisin canim
ADETİNDEN 6 GÜN GEÇTİYSE ZATEN YAPTIRMAN GEREKMEZMİ YA BENDE SIK TEST YAPAN BİRİ DEĞİLİM AMA BU SEFER YAPMAK İSTİYORUM NE BİLEYİM NEYSEEEE:içelim::içelim::içelim:
kızlaaaarrrr adetten 8 gün önceden bişey çıkarmı testte idrar testinde????? ne dersiniz???
herkese merhaba arkadaşlar günaydın.
canım benim haziranın 27 sinde başladı.2 gün boyunca leke leke geldi.sonra 3 gün boyunca çok fazla ve kıpkırmızı geldi.sonra azaldı.ama devam etti.iğne ile kesmeye çalıştık.leke leke devam etti.sonra kesildi şu anda.normalden fazla sürdü.çünkü hamile olduğum için düşük tehlikeside varmış kanamalı o yüzden hala iğne kullanıyorum.
bu arada arkadaşlar kana 15 günde idrara 21 gün dolunca yansıyor hamile olduğumuz.ben 3 kere test yaptım çıkmadı.adet günüm geçti kanamalı iken test yaptım pozitif çıktı.öptüm hepinizi.
Kizlar benim asilamamin 10.gunu bugun idrarda cikarmi
kaç gün geçince yapmıştın birde iki adet arası kaçgündü senin normalde?
Benim son regl tarihim 25 hazirandi bugun 23.gun idrarda cikarmi kizlar
asilamaminda 10.günü
23.gun cikti diyorsun idrar testindemi cikti benimde bugun 23.gunum
şuan normalde kanda yapsam cikar 7.gun bile cikiyormus ama uzak oyuzden idrar yapmak istiyorum
Kızlarrr ben aranızda yeniyimmm birşey sormak istiyorum adetime az kaldı ve bende 1 haftadır ateş basması varrr sizce belirti olabilirmi?
Kızlarrr ben aranızda yeniyimmm birşey sormak istiyorum adetime az kaldı ve bende 1 haftadır ateş basması varrr sizce belirti olabilirmi?
hoşgeldin canım.ateş takibi yapan arkadaşlar belirtisi diyorlar ama ben hiç kontrol etmedim canım.yani dikkat etmedim ateşe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?