Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlaaaarrrr adetten 8 gün önceden bişey çıkarmı testte idrar testinde????? ne dersiniz???

çıkmaz hayatım boşa uğraşma gününün geçmesi lazım kanda bile çıkmayabilir yani düşün bekle bu ne acele benim 6 gün geçti bişey çıkmadı bekliyorum ama ilk hamileliğimde 1 gün geçmişti hemen silik cizgi vardı

ADETİNDEN 6 GÜN GEÇTİYSE ZATEN YAPTIRMAN GEREKMEZMİ YA BENDE SIK TEST YAPAN BİRİ DEĞİLİM AMA BU SEFER YAPMAK İSTİYORUM NE BİLEYİM NEYSEEEE:içelim::içelim::içelim:

herkese merhaba arkadaşlar günaydın.
canım benim haziranın 27 sinde başladı.2 gün boyunca leke leke geldi.sonra 3 gün boyunca çok fazla ve kıpkırmızı geldi.sonra azaldı.ama devam etti.iğne ile kesmeye çalıştık.leke leke devam etti.sonra kesildi şu anda.normalden fazla sürdü.çünkü hamile olduğum için düşük tehlikeside varmış kanamalı o yüzden hala iğne kullanıyorum.
bu arada arkadaşlar kana 15 günde idrara 21 gün dolunca yansıyor hamile olduğumuz.ben 3 kere test yaptım çıkmadı.adet günüm geçti kanamalı iken test yaptım pozitif çıktı.öptüm hepinizi.

ADETİNDEN 6 GÜN GEÇTİYSE ZATEN YAPTIRMAN GEREKMEZMİ YA BENDE SIK TEST YAPAN BİRİ DEĞİLİM AMA BU SEFER YAPMAK İSTİYORUM NE BİLEYİM NEYSEEEE:içelim::içelim::içelim:

canım inan adet olacağım gün bi başladım test yapmaya tam 5 kez ayrı ayrı günlerde test yaptım sonuç hep aynı yok yok yok artık sıkıldım ya bide hamile değilsem değilim kısmet bir dahaki aya derim ama benim günüm hiç şaşmazdı bu bekleyiş sinir ediyo insani ::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:::çok üzgünüm:

kaç gün geçince yapmıştın birde iki adet arası kaçgündü senin normalde?

kaç gün geçince yapmıştın birde iki adet arası kaçgündü senin normalde?

iki adet arası 26 gün benim.tam lekelenmem geldi 21 dolmasına ragmen test yaptım çıkmadı.23.günde yaptım pozitif çıktı.tam kanamam yogunlaşınca çıktı.

Kızlarrr ben aranızda yeniyimmm birşey sormak istiyorum adetime az kaldı ve bende 1 haftadır ateş basması varrr sizce belirti olabilirmi?

Kızlarrr ben aranızda yeniyimmm birşey sormak istiyorum adetime az kaldı ve bende 1 haftadır ateş basması varrr sizce belirti olabilirmi?

belli olmazki hayatım belkide belirtidir belkide değildir . şimdiden umutlanıyo insan işte ama en iyisi adet gününü beklemek.

hoşgeldin canım.ateş takibi yapan arkadaşlar belirtisi diyorlar ama ben hiç kontrol etmedim canım.yani dikkat etmedim ateşe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…