- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.641
Asilama sayfalarina bak canim orda gorursun yaptiranlar var ve cikmis hamilelikleri
kızlar ben ilk sizden duyuyorum bu 21. gün idrarda gözükür diye eminmisiniz hep doktorlar adetiniz geçikince tahlil yaptırın diyolar kafam karıştı şimdi yapsam mı acaba adetimden bu yana 24 gün oldu ama ben 11 gün önce iğne yaptırdım farklı mı olur :uhm::uhm:fisfisfisfisfisfis
hoşgeldin canım.nasılsın.
günaydınnnnnnnn arkadaşlar.yazdıklarınızı okuyorum da ayın sonu yaklaşıyo.herkesin adet tarihleri yaklaşıyo ya da az kaldı ve herkesi heyecan basmış bakıyorum da.aynısı bende de var.benim de az kaldı bugünü saymazsak 4 gün kaldı ama göğüslerim sızlıyo,o yüzden pek umudum yok sanırım adet olucam ,rahat olmaya çalışıyorum.Allah hepimize hayırlısını versin.bence daha o kadar çok kişi var mutlaka ay sonuna kadar hamiş haberi alıcaz.umarım biri de ben olurum.
hb. ben iyiyim bebişimiz ve güzel annesi nasıllar acaba:1hug:
günaydınnnn canım iyiyim.gece çok geç yattık 5'e geliyodu.film izledik.geç kalktık işte.sen de iyisindir inşallah.mide bulantısı filan çekiyomusun.ya herkesi gördüm heyecan basmış hamile olabilirmiyiz diye.Allahım hepimizin sesini dysun da hepimizi hamiş yapsın.
çok iyiyiz canım sağol.haberlerinizi 4 gözle bekliyoruz.sizleri çok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?