Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Benim kirmizilar gelmeye başladi.
Bu ayda hastalandim

beni 18 ağustos olarak yeniden yazabilirsiniz.

Bu arada bir horman testi ve sperm analizi yaptirim diyorum.

Bunlarin fiyatlari konusunda bilgisi olan varmi acaba?

BANA NEDEN KİMSE CEVAP VERMİYOR
HASTALANDIM DİYE KÜSTÜNÜZ MÜ BANA :1no2:

4 aydir deniyorum. Olmuyor. Günlerimi tutturamiyoruz anlamadim.

Bu arada ben doktora gitmeye karar verdim.

Yarin için randevu aldim saat 14:00

bu ayda doktor kontrolünde yapalim ;
gerçi gitçem şimdi bana kesin 1 sene dene olmazsa gel diyecek.
Bunu bile bile genede yarin gideceğim.

Medicalpark - göztepe - yeni açildi.

Aranizda bu hastane hakkinda bilgisi olan varmi?

eğer sen her şeyin yolunda gideceğini düşünür için rahat gidersen gerçekten herşey yolunda gidecek demektir
iyi düşünelim iyi olsun kendini kasmadığın sürece acı vermiyormuş o yüzden rahat olucaz dua edicez bi problem olmasın herşey yolunda gitsin ben buna inanıyorum sende inan :1hug:

Ben (AVİKAP) 15 Temmuz itibariyle regl olup, buraya da listeden silinmem için yazmıştım..
Gözden kaçmış sanırım..
Temmuz listesinden silip, 15 Ağustos'a yazar mısınız lütfen...
Temmuz ayı pek uğurlu gelmedi hiçbirimize, umarım Ağustos uğurlu gelir... :çok üzgünüm:

selam kizlar benide eklermisin listeye rici etsem.
sanirim isimlerin yanindaki tarihler muhtemel adet gununuz
29 temmuz da adet olmam gerekli.

Ama cok ilginc sanirim hamileyim.bu kadar erken hissedilirmi bilmiyorum ama.ben gene 3 4 gun sonra bir test yapicam.Siz de cikar mi o kadar erken??

çoooook sağol ya canım doğru söylüyosun ben neden kasıyorum ki sonuçta bu olması gereken bişey olacak ve bitecek sağol arkadaşımmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug:

Allahım inşallah tüm isteyenlere bebeği sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Allahım delikızımın dualarını boşa çıkarma yalvarıyorum sana

ayy canım bak ben duydum sesini:1rolleyes: ama yardımcı olamıycam canım o hasteneye giden hiç yakınmda yok nasıl olduğunu bilmiyorum umarım bir problem falan yoktur adet oldun diyede üzülme sakın napalım bidaki ay çok çalışırsın yeterki sağlık sıhatin yerinde olsun demekki herşeyin vakti zamanı var öle düşünelim güzelim

Işte budur benim arkadaşlarim.
Hiç birinizi tanimiyorum ama ;
o kadar moral oluyorsunuz ki anlatamam ...

Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk
seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmm..

Iyi ki buradayim; iyiki sizler varsiniz.........

Allahim duy sesimizi bu mübarek aylarda
temmuz zaten uğursuz geldi. Hepimize

canim bende burayi sürekli takip ediyorum fakat pek yorum yazmiyorum.4aydir deniyorus yazmişsin nekadarlik evlisin bilmiyorum ama ben 6aylik evliyim 6aydir istiyoruz fakat olmadi.her ay adet olduktan sora doktora gitmeye niyetleniyorum fakat bitürlü firsat olmadi gidemedim eşimde saten çok kiziyo gitme diyoo bi dur acelesi yok allah verdimi olucak diyo ama ben korkuyorum bi problemmi var die. Bu ayda tam 7gün günümü geçtim ve oakdar adapte ettimki kendimi hamile olduğuma kan testi yaptridim ve sonuç hüsrann ilkkez bu ay çok üzüldüm ama artik takmicam kafama inan herşeyi düşünce gücümüzle yapiyoruz.sende takma bence ama doktora git gitki için rhatlasin...

kızlar herkese merhaba.beklemede olan çok arkadaşlar var.inşallah ay sonuna doğru hamişler çıkar.diğer tüm arkadaşlarım üzülmesin.önümüzde çok güzel ve umutlu bi ay daha var.
sudenazcım sağol canım açıklaman için yerimde kalmam en iyisi.teşekkür ederim.
mts canım ben 6 haftalık hamile olmama rağmen alttan ultrasonla bakılıyor bebeğe.çünkü görünmüyor normal ultrasonda.iki farklı doktora gittim ikiside alttan baktı.bi sakıncası yokmuş çünkü alttan bakılmada en küçük ses dalgaları bile olsa görüntü ses dalgaları ile elde ediliyormuş.daha sağlıklı bir görüntü oluyor.asla sakıncası yokmuş.
hepinize mutlu günler arkadaşlar.

canım benimm seni sevmez olur muyuz hiç sanırım ipek arkadaşımız gitmiştii orayaaa geldiği zaman sorarsın yada yazılarımızı okuyup sana mutlaka cvp yazıcaktıkk.. Şeniz

Arkadaşlar bugün adet oldum sayilir :) gelmiyo fazla ama hayirlisi geçen ayda gelmemişti. Neyse beni ağustos 18 yazin bakim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…