Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenazcım hoş geldin aramıza vallahide özledim seni canım geçmiş olsun öptüm seni canım :1hug::1hug:a.s.a.s.

sudenaz canım hoşgeldin.iyiki geldin özledik seni.iyi olmana ve dinlenmene sevindim canım.hadi hayırlısı bakalım inşallah kistler küçülmüştür.sen yokken listeyi yapmak kadriye ile bana zor oldu.bu işin ustası sensin canım.çok öpüyorum inşallah bir daha ara vermezsin canım.

a.s.SUDENAZCIM HOOŞ GELDİN BEN UZUN SÜREDİR TATİLDE OLDUĞUM İÇİN GİREMİODUM NETE ANTALYADAYIM AİLEMİN YANINDA BURDA ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİM ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM BURDA AMA ÖNCE SABIRLA BEKLEMEYİ BENİ TANIMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ANLATAYIM BENİM 5.5 AYLIK HAMİLELİĞİM SONLANDIRILMIŞTI BEBEK GELİŞMEDİĞİ İÇİN 1.5 SENE SONRA ŞUBATTA DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM KENDİLİĞİNDEN ERİDİ AMELİYAT OLMADIM SAĞ TÜPÜMDE Bİ TIKANIKLIK OLABİLECEĞİNİ SÖLEMİŞTİ DOKTORUM HİÇ ARA VERMEDİM 1 AY BEKLEYİP NİSAN DA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK 1 HAFTA ÖNCEDE HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA İNŞŞALAH SONUDA MUTLULUKLA BİTER ALLAH HEPİMİ ZE NASİP ETSİN HAYIRLI EVLATLAR ÇOK MUTLUYUM VE SİZLERLE PAYLAŞIRKENDE DAHA MUTLU OLUYORUM ...SADECE SABAHLARI MİDE BULANTIM OLUYO ÇOK AZ AMA BÜTÜN GÜN UYUYORUM HALSİZLİK VAR O KADAR BELİRTİLERİMDE SADECE ADET OLCAKMIŞIM GİBİ 15 GÜNDÜR SANCIM VARDI BN BİRA Z TAHMİN EDİODUM BİRDE TA KOLLARIM ALTINDAN BAŞLAYAN GÖĞÜS AĞRILARIM VARDI GÖĞÜS UÇLARIMDA KOYULAŞMIŞTI AMA HERKESTE BELİRTİLER FARKLI OLABİLİO KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN HİÇ MORELİNİZİ BOZMAYIN GEÇEN AY ADET OLDUKTAN SONRA SUDENAZA TEMMUZ LİSTESİNEDE HAMİŞ LAZIM DEMİŞTİM ŞİMDİ TEMMUZ LİSTESİNDEYİM ŞİMDİ DE AĞUSTOS LİSTEMİZE DE HAMİŞLER LAZIM DİYORUM ÇOK ÖPÜYORUM a.s.a.s.a.s.

Burser canim tebrik ederim seni allah tamamini erdirsin sağlikli bir hamilelik gecirirsin inşallah kendine ve bebişe iyi bak öptüm :dance::dance::dance::dance:

arkadaşım hayırlı olsun, Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. çok üzüntüler yaşamışsın ama inşallah bebeğini büyütürken bunları hatırlamazsın bile. dualarımız seninle...

eylül01 canım ben sana demedim mibak herşey yoluna girdi.hadi bakalım hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin canım.öptüm

Sağol canım a.s. Ellerine sağlık süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…