Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sğl canim inş hamişsindir ee yapmayi düşünüyomusn test hemn yoksa bikaç gün gecsinmi diyosun hep gününde oluyosan yap testi yok bikaç gün kuyma oluyosa 2 3gün dayha bekle canim

benım bellı olmuyo bazen gunum gecebılıyo yarın test almayı dusunuyorum ama ya cıkmazsa dıye korkuyorum bıraz daha beklıyeyım en ıyısı

benım bellı olmuyo bazen gunum gecebılıyo yarın test almayı dusunuyorum ama ya cıkmazsa dıye korkuyorum bıraz daha beklıyeyım en ıyısı

bence 2 gün bekle canım benim reglimde 1 gün bile şaşmazdı bu ay 2 gün geç oldu olacakmı olmayackmı diye sters yapıyoruz ondanda oluyo ama inşallah seninki bebekten dolayı olmamışsındır

dayına çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin ayrca sizdede ama misafir bolluğu var oh oh ne güzel valla

canım bıde ben sole bısey duydum seffaf renkte akıntı olunca yumurtlama oluyomus bugun benden ole bı akıntı geldı hem seffaf hem uzuyo acaba olemıdır?

bide kzın var dimi senın ee nasıl oluyor hep merk etmsimdir.cocuklu insanları yanlış anlama sakın emı canım yanı ne bılım :a015::uhm::asigim:ayy utandım şimdi bunu sorunca yaaa

eee güelim kızı uyuttuktan sonra kocişi uandırıyorum sen çok uyudun tembel kalk diyorum antraman zamanı diyorum :asigim:

ayyyy pardon canım yanlış anlamışım annene çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın inşallah

kociş yattı benımde ee biz 15gün kardeş kardeş yaşıycaz evde :) onun pek uykus varmış biz devam edelim kızlarr uyumasa gitcektim yanına ama napem hakkını kaybettı dimi ama

eeeee 15 payriz yapsın öbür ayyy o 15 günün acısını çıkarıorsınız o özlemde çocukta yaparsınız kariyerde :roflol:

ne kadar beklemede olan arkadaşlar var inşallah hepsi hamiledirde haziran ayının rekorunu kırarız inşallhhhhhhhhhhhh allahım duy biziiiiii

ben yaramı dondurttuktan beri korunmuyorum bakalım ne zaman olacak gerçi şu iki aydan beri dikkatli çalışmalar yapıyoruz diğer aylar hiç yumurtalama günleri falan sesaplamdım ama bakalım bundan sonrasına ben korynmayı bırakınca hemen kalırım belki diyordumki kızımla kardeşinin arası fazla olmasın istiyordum kısmat bakalım

kadrişcim bal çörek otu tarçın karışımı yaptım ama biraz geç yaptım yumurtladığım gün yedim sonrada yemedim dedimki bu ayda olmazsa adetimle beraber başlarım bakalım hayırlısı inşallah tadınıda bazı arkadaşlar çok kötü demişti ayy ben yemem dedim ama çok güzrl oldu tatı

arkadaşlar tüp bebek yaptıran varmı aranızda benim bu gün kan tahlilim yapılacaktı hayallerim kabusa dönüştü ve adet oldum 12 gün

valla bi bilgim yok ama tüp bebkle ilgili topikleri inceleyip bilgi edinebilirsin canım ayrıca regli oldun diye üzülme allah zamanı gelince vercektir üzme tatlı canını allah a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…