- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.521
2kilo bala 20gram miski amber karıştırlıyomuş ve kar koca yiyomuş onu biz onu dnıycez şimdi miski amber i buldukta bal ılıcaz cörek otuda çok faydalıymış canım bide bak 7gün aç karnına uzum sirkesi içmek te iyiymiş
geldım kızlar bı sey sormak ıstıyorum bu konuda bılgınız varmı acaba
normal yollardan en fazla ne kadar zamanda hamıle kalınır?
canım bunun cvp ını bence kimse veremez rabbimin bileceği iş hem kadında hemde erekete hiç bir sorun olmadan senelerce bebeği olmayanlar var
3senelik evliyim canım 15ay once duşükyaptım bitane 10ay sonra olmuştu oda zaten korunmayı bırkalıişte hala düşükten kalan seylerle ugraşıyoruz canımyaaa
günaydııııııııııııııııııııııın.kimseler yok muuuuyerimsenibenarkadaşlar benim c.tesi hapım bitti artık ...hadi hayırlısı 1 ağustosu sabırsızlıkla bekliyoruuum.:sm_cool:
günaydın canım. Hayırlısı olsun hakkındaa. Cumadan beri hamişlerimiz artmış maşallahh.. İnşallah böyle devam eder. Hamiş arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. Allah kucaklarına almayı nasip etsin inş..Allah bizlerede nasip etsinn. Benim 1 günüm kaldı regl olmama bakalım artıkk...:dance:
esmacım inş rabbim yüzümüzü güldürecek.kaç yaşındasın .çok mu korunmuştunuz siz de..... kaçıncı denemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?