Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

valla ben ilk hamileliğimde bunların hiç birini yapmadım bilmiyordum gerçi bu site bana çok şey öğretti eşim ballı karışımı gördü benimle daalga geçiyor mr mesir macunumu yaptın hahah falan diyo uyuz oldum sen anlamazsın ağrı kesici bi karışım o dedim aman onun diliylemi uğraşacağım canım

hatta eşimin yengesinin 25 sene önce bi bebeği olmuş 15 gün yaşamış ve ölmüş ve bir daha olmamış kadındada sorun yokmuş adamdada ama olmamış bütün tetkikleri yaptırmışlar ama vermeyen allah vermiyo

ben ilk hamileliğimde ilk ayda hamile kaldım ama düşük oldu ikinci bebğimdede 7 .aayda hamile kaldım canım valla tam olarak başka bi biligim yok

canm benmde günm geçti bugn test alcam hayırlısı inşş hamişizdrrrrrr yaşasınn o kadar mutluyum ki gece uyyamdm :teytey: :sm_cool: :lepi:

günaydııııııııııııııııııııııın.kimseler yok muuuuyerimsenibenarkadaşlar benim c.tesi hapım bitti artık ...hadi hayırlısı 1 ağustosu sabırsızlıkla bekliyoruuum.:sm_cool:

günaydın canım. Hayırlısı olsun hakkındaa. Cumadan beri hamişlerimiz artmış maşallahh.. İnşallah böyle devam eder. Hamiş arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. Allah kucaklarına almayı nasip etsin inş.. Allah bizlerede nasip etsinn. Benim 1 günüm kaldı regl olmama bakalım artıkk...:dance:

günaydın esmacım.ben günüme 4 gün kala öğrendim.herkeste çıkmayabiliyo ama ben evde test yaptım öylesine ve silik çıktı.iki gün boyunnca teste devam ettim ve silik çıkınca hep doktora gittim.daha adetime 2 gün vardı öğrendiğimde.varsa gebeliğin kanda çıkar istersen kandan baktır canım

esmacım inş rabbim yüzümüzü güldürecek.kaç yaşındasın .çok mu korunmuştunuz siz de..... kaçıncı denemen?

amin canım inşallah hepimizin yüzü güler. 22 yaşındayım ben bu 3. ayımız daha erken diyebiliyorum çünkü burda senelerce uğraşan insanlar ve şükrediyorum. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur.Ama bu ay biraz farklı sankii nerdeyse 1 haftadır Belim ve kasıklarım çok ağrıyo normalde adet sancısı gibi ama önceden 1 gün sürer ve ertesi gün olurdum. Psikolojikde olabilir tabii.. Hayırlısı olsun artık. Senin kaçıncı denemen canım???

selam kızlar herkeze bol şanslar bende bugünlerde yumurtlma zamanındayım bakalım ödevi yerine getiriyorum hayırlısı inşallah beklentilerimiz gerçek olur ay bu aralar hamile kalsak doğum süper zamana geliyor yaaaaaaaaaaaaaaa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…