Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım bu korunmayalı 3. ayımız ve ben bu iki aydada hep önceden kanda baktırmıştım merakımdann ve çıkmamıştı bu sefer adet tarihimi beklemek istedim. Bu zamana kadar dayandım testi yarın sabah yada olmazsam ertesi gün yapmayı düşünüyorum.İnşallah hayırlısıyla çıkar. Sanada çok sevindim inan.Allah bizede bigün nasip eder inş.. :dance:

herkese merhaba iyi haftalar

ben bir gun gecikmeli olarak ctesi gunu adet oldum listeden silebilirsiniz.
yeni tarihim 23 agustos
tum hamile arkadasları kutluyorum allah hepimize nasip eder insallah,

çok tesekkurler

ben 5 yıllık evliyim 3 senedir olmuyor:çok üzgünüm:ama inş olcak hiç umudumu kaybetmek istemiyorum...

Arkadaşlar merhaba;
dün öğleden sonra kanamam geldi epey fazlaydı 3-4 cm lik kan pıhtısı şeylerde geldi. bugünde çok az miktarda devam ediyor kanamam. bugün sabah bhcg verdim sanırım akşama dooğru çıkacak sonu.i

Sanırım dün gebeliğim sona erdi. çok üzmek istemiyorum kendimi çünkü ben hep hayırlısı olsun diye dua ettim belki hayırlısı budur.

durumum kimyasal gebelikmi dış gebelikmi tam bilmiyorum sizin bir yorumunuz varsa alabilirmiyim. ve sizce yeni çalışmalara ne zaman başlamalıyız? yoksa ara vermemiz gerekiyor mu?

Ağustos 18 i bekliyorum.............geçem 3 aydir çok umutluydum ama bu ay çok heycan yok içimde..........
üstelik bu ay klomen kullandim ama
ben bu ay hamile kalmayacağimi düşünüyorum

bence kimyasal gebelik çünkü bende yasadım.3 ay ara vermen gerekiyor.kanaman gittikçe çoğalır adete benzer ve parçalı ve sancılı adet geçirirsin.40 gün sonrada diğer adetini oluyorsun.hakkında hayırlısı inşallah.

merhabalar kadriyecim nasılsın bakalım cicim yara olayını halletmene sevindim hadi hayırlısı sana kolay gelsin.

şu an samsunda ezan okunuyo allahım tüm bebek isteyenlerin duasını kabul etsinnnnn.....

tez zamanda biz de hamişler listesinde olalım inşalllah

Allah listede olan ve hamilelik isteyen herkese versin benim idrarda 2 çizgi çıktı kan verdim 3 te çıkcak sonuç hayırlısı...

kadriyecim selam canım bende bizim bende bu ay bekliyorum inşallah benide ekle canım listenize

kızlar bişey sorucam..
benim regl tarihime 1 hafta 10 gün var..ve benim kasıklarım davul gb şiş..sanki regl olucam hiç bu kadar erken ağrı hissetmedim.. belime de sanki yük koydular ama göğüslerimde bir belirti yok.. bu kadar erken zamanda bunları yaşayan var mıdır..psikolojik mi(

Hayırlısı olsun canım. Demekki böylesi daha hayırlııı Allahın izniyle yine olur. Bide bekle bakalımm sonucunda çıksın İnşallah hayırlısıyla düşmemiştir değerin..Şeniz

eylulllcum ordamisinnnnnnn

işteyim zaman zaman girebiliyorum.

sitede kimyasal gebelik ilgili arama yaptırıdım çoğu kişi; 1 ay sonra tekrar hamile kalmış çoğunundoktorları beklemeye gerek olmadığınız yazmış.
akşama test sonucu çıkınca yazarım. o zaman listeden silebilirsin beni (HAYIRLISI)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…