Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Selam kizlar.bakiyorum hamişler çoğalmiş hepsini tebrik ederim.darisi diğer tüm arkadaşlarimin başina.
Bugün pek giremedim.doktora kontrole gittim.hala düşük tehlikemiz ve kanama bölgemiz devam ediyor.8+3 olduk.doğum tarihimiz 13\03\2009 olarak çikti.inşallah sağlikla büyür.diğer tüm hamiş arkadaşlariminkide inşallah sağlikla dünyaya gelir.
Eylül01 canim tam durumunu anlamadim.doktorun ne dedi canim.çok merak ediyorum seni haber ver.
Ekim.29 canim biz seninlemi konuşmuştuk.eşimin yaşi geçiyor inşallah olur benim yaşim daha genç diye.tebrik ederim canim.

nasil yani canim marttan beri adet görmedinmi eevt sen analt hikayeni nasil yumurtlama problemimi var canim sende beklediğin adet arihini ver onu ekleyelim

canim bende pcos var,normalde bu kadar gecikmezdim,doktorada gittim,sorun yok senin icin normal dedi,bakalim bekliyorumm...normalde temmuz 19 olmam gerekiyordu ama bu ayda gecti,agustos 19 diyelim.ama herseye ragmen yarin yinede bir test yapicam bakalim ne olcak...:çok üzgünüm:

birde kizlar,simdiden kandiliniz mübarek olsun,bol bol dua edelim,Allahim hakkimizda ne hayirliysa onu versin...bazen cokta üstüne düsüp stres yapmamak gerekiyor diye düsünüyorum ama gel gör ki kalplerimiz dayanamiyor iste minik bir bebek gördügümüzde...
hepinizi cooooook seviyorum,iyi geceler tatli anne adaylari:))

kadrişcim hamilelrimizin yazilişlari çok çirkin gözüküyo onlari hep ayni siraya alsan hatta ben almiştim istersen onu al

TEMMUZZZZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİ
RABBİM ARTTIRIR İNŞALLAH

*DUYGUN ..::::::::::::::::HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
LEMİS81 :.::::::::::::::::::HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
EYLÜL01 .:::::::::::::::::::HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
UMUDUM01 ::::::::::::::: HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
APEXNASİP:::::::::::::::::HAMİİİİŞİİİMİİİZZZZ
NALAN82 : ::::::::::::::::::HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
BURSER :::::::::::::::::::: HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ ( 3.ayda hamile)
MTS :::::::::::::::.:::::::::: HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ ( 1.ayda hamile)
ÇİĞTANESİ::::::::::::::::: HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
FATO:::::::::::::::::::::::::: HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
BETUL19::::::::::::::::::::: HAMİİİŞİİİMİİZZZZZ
BRİSLİNG ::::::::::::::::::..HAMİİİŞİİİMİZZZZZ
UMUTYAREN :::::::::::::::HAMİİŞİİMİZZZZZZ
EKİM29:::::::::::::::::::::::::HAMİİŞİİİMİZZZZZ ]

değerim 185ten 79 a düşmüş yani beni listeden silebilirsiniz.

dooktotla görüşemedim . ne yapmam lazım kendi kendine düşermi acaba?

değerim 185ten 79 a düşmüş yani beni listeden silebilirsiniz.

dooktotla görüşemedim . ne yapmam lazım kendi kendine düşermi acaba?

eylül canım inan çok üzüldüm.bilmiyorum ki kendi kendine düşermi.sana konu bilgisi olarak yardımcı olamıyorum ama bugün kandil dua edeceğim.sende şöyle düşün canım kandil gününde oldu bunlar demekki gerçekten bir hayır varmış.biz yine bugün sana dua edeceğiz inşallah en kısa zamanda yine anne olma yolunda ilerleyeceksin canım.çok öpüyorum seni.
herkese günaydın kızlar.

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.bugün dualarımız göğün yedi kat yukarısını bile geçecek.allah dualarımızı kabul etsin.amin.

Inşallah bu ay dualarimiz kabul olur kizlar...
Allah büyüktür elbet olacak...dualarimiz kabul olacak ben buna inaniyorum

kızlar ya benim bugün regl günüm ve ben sabah test yaptın tek çizgii olsaydı silik çıkardı dimii yada daha erken miiii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…