Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

beklemedeyim.15 gün sonra belli olacak benimde
herkes dua etsin ne olur.2 yıldır hep bi ümit bekliyorum.inş. bu kez rabbim yüzüme güler.Allah herkese gönlünden geçeni versin mübarek kandil akşamı.amin....

pilastık bardagı elınıze alıyorsunuz
ıcıne ıdrarınızı yapıyorsunuz
uzerıne yarım lımonu sıkıyorsunuz
eger dıbe cokerse pozıtıf
eger yukarıda kalırsa negatıf bukadar

şeffaf bir bardağa idrarını yap.yarım limou içine sık dibe çökerselimon pzitif yukarı çıkarsa negatif oluyomuş.dene hemen yz sonucunu merak ettim şimdi

Kizlar ben geldim.hepimize limon testimiz hayirli olsun diyorum öncelikle. :)
hüzün yili inşallah hamişsindi canim bu mübarek günde harika bir haber olucak ailenize.haberlerini bekliyoruz.
Esra_memo canim inşallah önümüzdeki aylar aliriz güzel haberini.üzülme emi canim herşeyde bir hayir vardir.
Kizlar bişey soracağim sizlere progestan kullanan varmi içinizde?

Sağol canım benim ya sen bitanesin valla Şeniz napalım bende demekki bu ay hayırlı değilmiş diyorum kandil günü adet olduğuma üzüldümm bide..(( geçen kandildede hastalanmıştım (((

Sağol canım benim ya sen bitanesin valla Şeniz napalım bende demekki bu ay hayırlı değilmiş diyorum kandil günü adet olduğuma üzüldümm bide..(( geçen kandildede hastalanmıştım (((

CANIM GÜZEL SÖZLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HİSLER KARŞILIKLI DEMEKKİ.ÇOK SAĞOL.SANIRIM KANDİLLERDE SANA BAŞKA BİR HAYIR VAR ODA YÜCE ALLAHIMIN TAKDİRİ TABİKİ.SEN YİNEDE KUR-AN OKUMASAM BİLE BOL BOL DUA ET CANIM.ÖPÜYORUM SENİ ÇOK ÇOK. :1hug:

Allah'im su mubarek 3 aylarin ve mubarek gecenin hurmetine biz aciz kullarinin gunahlarini affet dualarini kabul et Ya Rabb,
cekirdege orman, yilanin zehrine derman, tahil tanesine harman, mubarek gecelere Cennet gizleyen Rabbim bizleride nimetlerinle nimetlendir kucaklarimizi bos birakma hayirli saglikli evlatlar nasip et
Allah'im insallah bizlerin sesini duyar ve dualarimizi geri cevirmez Amiin

ağzina sağlik arkadaşim ne güzeül dua etmişsin inşallah yarabbim herkesin dilerklerini kabul etsin

günaydın kızler nasılsınız alo ben iyi değilim hemoroid ameliyatı olucam beniniçin dua edin bu ay bebişi erteliycez mecburen gerçi bu güne kadar korunmadık ama inşallah birşey yoktur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…