- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.621
kızlar ya benim bugün regl günüm ve ben sabah test yaptın tek çizgiiolsaydı silik çıkardı dimii yada daha erken miiii????
eylül canım inan çok üzüldüm.bilmiyorum ki kendi kendine düşermi.sana konu bilgisi olarak yardımcı olamıyorum ama bugün kandil dua edeceğim.sende şöyle düşün canım kandil gününde oldu bunlar demekki gerçekten bir hayır varmış.biz yine bugün sana dua edeceğiz inşallah en kısa zamanda yine anne olma yolunda ilerleyeceksin canım.çok öpüyorum seni.
herkese günaydın kızlar.
günaydın canım.benimde erken çıkmıştı ama belli olmuyo bazılarının bir hafta sonra idrarda çıkıyo.bence biraz beklemelisin.işallah vardır canım.
enel çok teşekkür ederim Hayırlısı böyle imiş diyorum. dualarınızı bekliyorum.
bu olaylar sırasında senin mesajlarından çok pozitif enerji aldım . umarın senin hamileliğin sağlıklı geçip nurtopu gibi çocuğun olur. ben bir ay ara vermeyei düşünüyorum zaten ikinci denememizdi oldu. umarın 2 ay sonra tekrar bende hamiş olurum hayırlısıyla
sağol canım benim inş.. Bekliyelimmmm bakalımmm ama bence yok gibiii olsa çıkardı herhaldee....:1no2:
canım biraz daha bekle bakalım şu mübarek günde hayırlısı neyse o olsun canım benim.
sağol güzel annecikk beklicem artıkkk. Bende bugünde o mutlu haberi almak istedim ama olmadıı bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızdaaa....
herkeze hayırlı kandıller
kızlar bugun test yaptım tek cızgı cıktı dıye onemsemedım bılgısayarın bası gectım sonra ıcerı gıttım bıde ne görim ikinci cizgide cıkmıs ama hafıf acep hamılemıyım
ılk hamılelıgımdede aynen bole olmustu doktora gıttıgımde 8 haftalık hamıleydım
:dance:
AY CANIMCIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BENİM İKİ HAMİLELİĞİMDEDE SİLİK ÇIKMIŞTI VE HAMİLEYDİM ŞU MÜBEREK GÜNDE NE GÜZEL Bİ HEDİYE RABBİMDEN SANA ÇOK MEREK EDİYORSAN YAKINLARINDA KAN VEREBİLECEĞİN BİYER VARSA GİR BAKTIR EŞİNEDE ŞU MÜBAREK GÜNDE ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE OLUR:dance::dance:
ınsallah canım ınsallah rabbım dualarımızı kabul buyurur su mubarek gunde hayırlısı olsun ınsallah
yakınımda özel hastane var ama çok pahalı param yok malum ay sonu ay bası maası alınca esım gıderım allahın ıznıyle:asigim:
evet canim olsaydi cizgi çikardi ee keska 1gundaha bekleseydin test yapmakta
herkeze hayırlı kandıller
kızlar bugun test yaptım tek cızgı cıktı dıye onemsemedım bılgısayarın bası gectım sonra ıcerı gıttım bıde ne görim ikinci cizgide cıkmıs ama hafıf acep hamılemıyım
ılk hamılelıgımdede aynen bole olmustu doktora gıttıgımde 8 haftalık hamıleydım
LIMON TESTIMI ONEE BANADA ANLATINNNNN:uhm::teytey:
canım bende duymuşrum onu idrarını görünen bi kaba yapıyosun ve üzerine yarım limon sıkıyosun eğer yüzeyde kalırsa hamile dibe çökerse hamile değilsin oluyoo yanlış hatırlamıyosammmm :CüvCüv:
kizzz anaa hadi hayirlsi olsun inş bida yap test başka marka al ama bukezz ilk hamileiğn düştümü
ayyy bence hamilesin kız..limon testini yapmış mıydın sen canım.onda nasıl olmuştu.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?