Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

enel çok teşekkür ederim Hayırlısı böyle imiş diyorum. dualarınızı bekliyorum.
bu olaylar sırasında senin mesajlarından çok pozitif enerji aldım . umarın senin hamileliğin sağlıklı geçip nurtopu gibi çocuğun olur. ben bir ay ara vermeyei düşünüyorum zaten ikinci denememizdi oldu. umarın 2 ay sonra tekrar bende hamiş olurum hayırlısıyla

inşallah canım.bende sana teşekkür ederim çok pozitif düşünüyorsun ki mesajlarım sana destek oldu.canım herşeyin başı sağlık siz eşinle sağlıklı olun inşallah gerisi gelecek.nasıl istersen canım ara verin ama başlayınca eminim sen bu kadar pozitif düşünüyorsun stres yapmıyorsun ya yine başaracaksın canım.çok öpüyorum dualarım her zaman sen ve diğer arkadaşlarımla canlarım.

sağol güzel annecikk beklicem artıkkk. Bende bugünde o mutlu haberi almak istedim ama olmadıı bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızdaaa....

canım benim sizlerde en kısa zamanda güzel anneler olacaksınız.yürekleriniz bu kadar güzelken bunun olmaması mümkün değil.hepinizi öpüyorum.dışarıda işlerim var biraz çıkıyorum ben kızlar.akşamüstü görüşürüz. :1hug:

merhabalar arkadaşlar bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun şu müberek günde rabbim el açiğda rabbimden ne isterse rabbim inşallah kabul eyler kandilimizi boş geçirmeyelim arkadaşlar herkez bol bol dua etsin ve dualarimiz hepimiz için olsun
sevgilerimle

selam kızlar bugün kandil herkezin kandili mübarek olsun benim adet günüm e az kaldı agustosun birinde inşallah olmam bu sefer yaaaaa hamiş kalırım ve veririm size müjdeli haberi öptüm

herkeze hayırlı kandıller
kızlar bugun test yaptım tek cızgı cıktı dıye onemsemedım bılgısayarın bası gectım sonra ıcerı gıttım bıde ne görim ikinci cizgide cıkmıs ama hafıf acep hamılemıyım
ılk hamılelıgımdede aynen bole olmustu doktora gıttıgımde 8 haftalık hamıleydım

:dance:
AY CANIMCIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BENİM İKİ HAMİLELİĞİMDEDE SİLİK ÇIKMIŞTI VE HAMİLEYDİM ŞU MÜBEREK GÜNDE NE GÜZEL Bİ HEDİYE RABBİMDEN SANA ÇOK MEREK EDİYORSAN YAKINLARINDA KAN VEREBİLECEĞİN BİYER VARSA GİR BAKTIR EŞİNEDE ŞU MÜBAREK GÜNDE ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE OLUR:dance::dance:

ınsallah canım ınsallah rabbım dualarımızı kabul buyurur su mubarek gunde hayırlısı olsun ınsallah
yakınımda özel hastane var ama çok pahalı param yok malum ay sonu ay bası maası alınca esım gıderım allahın ıznıyle:asigim:

SAĞLIK OCAKLARI YAPIYOR DİYE DUYMUŞTUM AMA HİÇ GİTMEDİM İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR CANIM VALLA HAMİLE HABERLERİ ALINCA HEYECANDAN ÖLECEK GİBİ OLUYORUM RABBİM HERKEZE NASİP ETSİN:teytey:

ayyy bence hamilesin kız..limon testini yapmış mıydın sen canım.onda nasıl olmuştu.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…