- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.121
canımmm inşallah hepimize kısmet olur da dünyalar bizim olu..
dün idrar testi yaptım ama yarım saat sonra çıktı silik çizgi güvenmedim..yarın gelmezse artık kan testi yaptırıcam..
morboncuk hala geçmedimi arkadaşım son durum nedir ???allah şifa versin diş ağrısıda öyle böyle değildir((
ben dayanamdım sudenaz gittim kan verdim
canim inşallah haamilesindir rabbim seni bu müberek günde yüzünü güldürür inşallah bizi merekta birakma alir almaz bizi haberdar et allah a emenet ol
canım inşaallah hamiş haberlerini alır , hep birlikte seviniriz.
sonuçu ne zaman alacaksın, bizleri merakta bırakma
merhaba arkadaşlar. bende bu ay çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim.rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. bu ay ilk defa yumurtlama testi kullandım. reglime daha bir hafta var. bakalım, hayırlısı olur umarım
HADİ BAKALIM İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM..NE ZAMAN ALACAN SONUCU? HEMEN YAZ BİZE OLURMU? kaydirigubbakcemile5
Selam Kızlar,
Ben bu ayı boş geçiriyorum sonraki 2 ayı da öyle eşim burada olmadığı için... Bu arada da zayıflamaya çalışıyorum. Hamile kalmak isteyen arkadaşlara önerim önce doktora gidip ultrasonla muayene olun. Reglinizin 3. günü gerekli hormon testlerini yaptırın. Bir süredir deniyorda hamile kalamıyorsanız rahim filmi çektirin. Benim 8 aydan sonra tüple tıkalı çıkmıştı boşuna denemişiz şimdi de eşim yok 1 yılımı kaybettim. Onun için gerekli tüm testler tahlilleri yaptırın eşinizin sperm ölçümlerini alın sorun yoksa denemek istiyorsanız deneyin ama sorun varsa da bir an önce halledin. ZAman geçiyor. Sevgiler...
hadi hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur..bu ay olmazsa ben de önümüzdeki ay ovulasyon testi alıcam..
kızlar selam.
artık aranızdan ayrılıyorum.2 gün hastanede yattım.kontrolden çıkar çıkmaz kanamam berbat bi şekilde başladı.hastaneye yattım.kanamam durmazsa bebeği alacaklardı.çok zor zamanlar geçirdim.radyoloji uzmanı bebeğiniz ısrarla size tutunmuş yoksa bu durumda düşmüş olurdu dedi.rahmin %60 kanamayla doluymuş.artık ayakta olmam yasak.yazdıklarınızı okuyamayacağım.durumum düzelince size yazarım.
kendinize iyi bakın sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?