Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

MERHABA....................
evet..ADET oldum..beni listeden silebilirsiniz............ağustos ve eylül de çift çizgiyi görmek isteyen diğer arkadaşlarım.....sizler yola devam........ben 36 aydır deniyorum..........aslında kendi kendime almış olduğum kararlar var..........sizlerle her zaman yazışıcam.......sıkıntıda olan arkadaşlara cevap vericem...........ama benden pek birşey beklemeyin......açıkcası olmuyor işte...............elimden birşey gelmiyor........

canim inşallah bi dahakine kalirsin sen yeterki çalişmalari aksatma

canim ya neyse bende hala tikalilar sandim....aynene canim bende aşilama düşünüyorum...zaten özellerden ssk kalkinca her ay taksit gibi hastaneye eczaneye para bağliyamiycam..bu ay son..olmazsa bi kaç ay kendi halime birakicam..sonrasinda aşilama istiycem...yoksa bu işlere parami dayanir valla...kafamçokkarıştı

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (09,08,2008)

***************AĞUSTOSSSSSSSSSSSSS***************

sen ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 agustossss
aytug08:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 agustossss
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustossss
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustossss
bebeklik::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustossss
drgunay:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustossss
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustossss
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::13 ağustossss
naz&pıtırcık:::::::::::::::::::::::::::::13 ağustossss
morboncuk::::::::::::::::::::::::::::::14 ağustossss
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustossss
delikizin türküsü:::::::::::::::::::::::15 ağustossss
angeleyes_3::::::::::::::::::::::::::::16 agustossss
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::16 ağustossss
kadriye24::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
beren35::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
mimoza77:::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
:beyazmelek:::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
şirvan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustosssss
istiridyeyim_incimsin:::::::::::::::18 ağustossss
cucu_pete::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
btrklc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
semra84:::::::::::::::::::::::::::::::::20 agustossss
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
denizkutlar:::::::::::::::::::: :::::::::21 ağustossss
_asli_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
sultanim83:::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
nevrosky:::::::::::::::::::::::::: :::::21 ağustossss
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
aylinam:::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
esrako23:::::::::::::::::::::::::::::::23 ağustossss
gozdem:::::::::::::::::::::::::::::::::25 ağustossss
esma_memo_12::::::::::::::::::::26 ağustossss
sudenaz222::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
scaarlet::::::::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
suaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ağustossss
duygu2008::::::::::::::::::::::::::::29 ağustossss
ankakuşu::::::::::::::::::::::::::::::30 ağustossss
vahim::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ağustossss

*******************EYLÜLLLLLLLLLLLLLL************* *****

hüzün_yili::::::::::::::::::::::::::::1 eylülllllllllllll
handecik81::::::::::::::::::::::::::2 eylülllllllllllll
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::2 eylüllllllllllll
nilhan::::::::::::::::::::::::::::::::::2 eylüllllllllllll
asi_melek_::::::::::::::::::::::::::2 eylülllllllllll
gelişimci::::::::::::::::::::::::::::::3 eylüllllllllllll
maranda::::::::::::::::::::::::::::::4 eylüllllllllllll
handefe:::::::::::::::::::::::::::::::4 eylüllllllllllll
açelya:::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylüllllllllllll
sefamolsun::::::::::::::::::::::::::7 eylüllllllllllll
pinar77::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylülllllllllll

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARRRRRRRR (durumlarınızdan haberdar edin bizleri)

aslimmm:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ağustossss
klmro::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:2 ağustossss
iipekk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ağustossss
sadolin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustossss
evrimmm:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustossss
brisling:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ağustossss
gözek:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 agustossss
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::8 ağustossss

TEMMUZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*duygun _________________hamiiişiiimiizzzzz
*lemis81_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umudum01______________hamiiişiiimiizzzzz
*apexnasip_______________hamiiiişiiimiiizzzz
*nalan82_________________hamiiişiiimiizzzzz
*burser__________________hamiiişiiimiizzzzz
*mts____________________hamiiişiiimiizzzzz
*çiğtanesi________________hamiiişiiimiizzzzz
*fato____________________hamiiişiiimiizzzzz
*betul19_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umutyaren______________hamiişiimizzzzzz
*ekim29_________________hamiişiiimizzzzzz

AĞUSTOSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*meral 83________________hamiiişiiimiizzzzz

PAPATYA0606 VE KIRMIZIBEYAZ SİLDİM KIZLAR İSTERSENİZ TEKRARDAN YENİ TARİHLERİNİZİ VEREBİLİRSİNİZ...

BU ARADA ABLAMIN TÜPBEBEK SONUCU BUGÜN BELLİ OLDU MALESEFKİ NEGATİFLE SONUÇLANDI..HİÇ BEKLEMİYODUK...ÇOK ÜZGÜNÜM VE MORALİM ÇOK BOZUK..ABLAM BENDEN BETER..senağlama .senağlama

HAYALLERİMİZ BAŞKA BAHARLARA KALDI ARTIK

:a015: :a015: :a015:

sudenaz.........ablanın tüp bebek tedavisini biraz anlatsaydın bize.............neden tutmuyor bu işlemler...bizden mi kaynaklanıyormuş........yoksa labaratuvar dan mı yani hastaneden mi başarısızlık..........özel de kaça maliyeti oldu ablacığına..........çünkü yakında bizlerde bu işlere denemye başlarız gibi geliyor..........

CANIM ABLAM İZMİR SMYRNA TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRTTI...ENİŞTEM AZOSPERM...TESE AMELİYATI OLDU..ÇOK ŞÜKÜR SPERM VARDI DONDURACAK KADAR BİLE ALDILAR...BU AMELİYAT 1600 YTL..SPERM DONDURMA İÇİNDE 500 YTL ÖDENDİ...SONRASINDA ABLAMIN KULLANACAĞI İLAÇ İĞNELER TOPLAM 1700 YTL TUTTU..AMA SORUN KADINDAYSA İLAÇLAR 5000 YTL Yİ BULUYORMUŞ...SMYRNA TÜP BEBEK MERKEZİNEDE 2900 YTL ÖDENDİ... ABLAMINDA YUMURTALIKLARINDAN BİRİ ÇALIŞMIYORMUŞ ONUDA TEDAVİ SIRASINDA ÖĞRENDİK..SADECE TEK TARAFTA 4 YUMURTASI OLUŞTU..BİRİ KÜÇÜKTÜ ZATEN....3 Ü TRANSFER EDİLDİ...BUGÜN SONUÇ NEGATİF senağlamasenağlama

canım çok geçmiş olsun yaaa inş en kısa zamnda veriri alllah ablana bu arada özeline bşy yazıcam canım oku bi istersen

ABLAMIN ANLATTIĞI KADARIYLA HASTANE ÇOK İYİ VE İLGİLİYMİŞ....HERŞEY TİTZLİKLE YAPILDI...TRANSFERE KADAR HERŞEY İYİ GİTTİ TRANSFERDE BAŞARILI GEÇTİ....FAKAT DR. 3-4 GÜN ŞEHİR DIŞINA ÇIKILMIYCAK DEDİ...ABLAMLAR MUĞLADAN GİTMİŞLERDİ..ANCAK 1 GÜN KALABİLDİLER....GERİ MUĞLAYA GELDİLER....BEN BUNA BAĞLADIM AÇIKÇASI..BİDE NASİP TABİ AMA NE BİLİYİM ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜM VALLA...TRANSFERDEN SONRA 4 SAAT HİÇ KIMILDAMADAN SIRT ÜSTÜ YATIRDILAR..SONRASINDADA DR. YİNE 3-4 GÜN YATICAK SADECE YEMEK VE TUVALET İHTİYACINA KALKICAK DEDİ..HEPSİNE UYULDU YANİ...AH BİDE ŞU MECBURİ YOLCULUK OLMASAYDI...

ŞİMDİ TAM Bİ ÇÖKÜNTÜ..MADDİ AÇIDANDA 2. Sİ İÇİN EN AZ 3-4 AY BEKLİYECEKLER....RABBİM ONLARA Bİ MUCİZE GÖNDERSEDE HAMİLE KALSA DİYORUM :Saruboceq: :Saruboceq:

evet sudenaz...........açıkcası kendini bir kenara bırakmış.ablana bayağı üzüldüğünü anladım...........çok masraf edilmiş....kolay kolay kimse bu yüke giremezde kaldıramazda.......inan üzüldüm şimdi.detayı öğrenince....işte dr.lar ilk aylar için ilişki ve yolculuğu böyle zor gebeliklere yasaklıyorlar
ama dr.umda demişti.artık teselli için mi bilemem.......tutacaksa o hücre pıhtı.tutar .tutmuycaksa bağlasanızda olmaz diye......kendinizde şunu yaptımda mı olmadı diye kusur aramayın demişti

vallahi şimdi kendi adet olmamı bir kenara bıraktım.....doğrusu ablanı derinden hissettim...........çok üzüldüm.........

geçmiş olsun sudenaz222. ablana üzüldüm gerçekten.Allah aratmasın cok zor.gerçekten maddi manevi sarsılıyor insan.inşallah bidahaki sefer olur.rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

sudenaz inş.ablan emeklerinin karşılığını alır meleğine kavuşur.ve bu yaşadıklarını bi dahada hiç hatırlamazlar.allah hepimizin gönlüne göre versin

Rabbim tez vakit ablanında kucağını doldurur inşallah Allah yardımcısı olsun yinede bunada şükürki derdini paylaşacağı destekçisi lan sizler varsınız yanında hamdolsun

Günaydın arkadaşlar.Arkadaşlar son reglim 15 temmuzdu.28 temmuz yumurtam çatladı.bi dahaki reglim 12 ağustos.30 temmuzdan ihttibaren göyüslerimde şişkinlik ve agrılar başladı.Vücud cıcaklıgım.36.8-37 arası değişti.8 ağustosda benden pembe selikli akıntılar geldi.Artık hastalandığımı düşündüm.Çünki ben her reglimden 3 ve ya 4 gün önce pembe akıntılarım oluyor bir de sırtımda ağrılar.O yüzden regl olacagıma emindim bu sabaha kadar.Ama bu gün erkenden ıdrar testi yaptırdım.15 dakka sonra solgun cift cizgiyi gördüm.
Arkadaşlar ıdrar testleri ne kadar güvenli sizce?Umutlanayımmı yoksa .....Kafam çok karışık lütfen yardım edin.

Son düzenleme:

canım genelde doğru çıkıyor adet günün olan 12 temmuzda tekrar yap eğer varsa mutlaka daha belirgin çıkacaktır hayırlısı inşallah kendine buarada dikkat et ne olur ne olmaz bide ilişkiye ara ver istersen eğer pembe geldiyse dikkat etmen lazım. Birde 12 temmuzda yapıncada çıkarsa çizgi hemen doktoruna gitmeyi ihmal etme.........:teytey:a.s.

Teşekkür ederim canım ya.Ama hastalanıyorum.Karnımda ağrılar başladı.Pembe akıntılarım da yoğunlaştı.Bu ay da böğle gitti yani.Çok mutsuzum ya çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…