K
kırmızıbeyaz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.161
kizlarrrrrrr kan testi sonucumu faksladilar...!!!
Negatif:)))) ay sinirlerim bozuldu..ama neyseki öğrendim belkide adetim da böyle kafama takmaktan gelmiyor...
.varya her türlü belirti takip hikayee..ben size söyliim..olacağı varsa olur diyorum artık..bu ayın 15 inde tatile çıkıyorum ve koyveriyorum bu işi takip etmeyi..hay allahım ya şaka gb..hcg 1 yazıyor sanki karne gb bişi bu test:))..sınıfta kalmışım gb
neyse kızlar hayırlısı olsun hepimiz için herşeyin zamanı var demek ki... Ilk ayımdı..cortladık.bakalım ne olacak..
şimdi çıkıyorum kızlar ...yarın girip okucam yazdıklarınızı sevgilerrr
sudecim teşekkür ederim...yeni değil film. Nisan ayında çekilmiştim tüpler tıkalı idi o ay film sırasında açıldı ama o aydan beri de denk gelemedik koca ile bi türlü :) görevi ya da nöbeti çıktı sürekli yumurtlama günlerimde. Kışı bekliyorum. Kilo vereyim az doktora gidicem yine. Ekimden sonra aşılama yaptırmayı dülşünüyoruz. Kış boyu beraberiz umarım o zaman olur. Ama sizin yazdıklarınızı da okuyorum her gün... :) [/font]
sudenaz.........ablanın tüp bebek tedavisini biraz anlatsaydın bize.............neden tutmuyor bu işlemler...bizden mi kaynaklanıyormuş........yoksa labaratuvar dan mı yani hastaneden mi başarısızlık..........özel de kaça maliyeti oldu ablacığına..........çünkü yakında bizlerde bu işlere denemye başlarız gibi geliyor..........
BU ARADA ABLAMIN TÜPBEBEK SONUCU BUGÜN BELLİ OLDU MALESEFKİ NEGATİFLE SONUÇLANDI..HİÇ BEKLEMİYODUK...ÇOK ÜZGÜNÜM VE MORALİM ÇOK BOZUK..ABLAM BENDEN BETER..senağlama .senağlama
HAYALLERİMİZ BAŞKA BAHARLARA KALDI ARTIK
:a015: :a015: :a015:
sudenaz.........ablanın tüp bebek tedavisini biraz anlatsaydın bize.............neden tutmuyor bu işlemler...bizden mi kaynaklanıyormuş........yoksa labaratuvar dan mı yani hastaneden mi başarısızlık..........özel de kaça maliyeti oldu ablacığına..........çünkü yakında bizlerde bu işlere denemye başlarız gibi geliyor..........
Günaydın arkadaşlar.Arkadaşlar son reglim 15 temmuzdu.28 temmuz yumurtam çatladı.bi dahaki reglim 12 ağustos.30 temmuzdan ihttibaren göyüslerimde şişkinlik ve agrılar başladı.Vücud cıcaklıgım.38.8-37 arası değişti.8 ağustosda benden pembe selikli akıntılar geldi.Artık hastalandığımı düşündüm.Çünki ben her reglimden 3 ve ya 4 gün önce pembe akıntılarım oluyor bir de sırtımda ağrılar.O yüzden regl olacagıma emindim bu sabaha kadar.Ama bu gün erkenden ıdrar testi yaptırdım.15 dakka sonra solgun cift cizgiyi gördüm.
Arkadaşlar ıdrar testleri ne kadar güvenli sizce?Umutlanayımmı yoksa .....Kafam çok karışık lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?