Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

herşeyden önce ENEL cim..............allah yardımcın olsun..meğer biz burda habersiz yazışırken sen orda neler atlatmışsın.olsun bizlere yazamasanda...okuyamasanda yeter ki sen iyi ol.......biz senin için görmesende iyi dileklerimizi hep söyliycez.adını sık sık anıcaz..........iyi ol sen aramıza dön ..............

BRİSLİNG...............ah güzel arkadaşım.............hepimizin hikayeleri birbirine o kadar benzer ki...........sakın üzülme....daha ilk aylardan bahsediyorsun.......hep beraber bu sıkıntılı zamanları atlatıcaz.....sende bizleri teselli edersin.........sakın ayrılma bu siteden.çok şey öğreneceğine eminim..........bizler bilgimizide paylaşıyoruz......anneme bile sormadan ilk sizlere soruyorum.............olsun senin sağlığın yerinde mi..elin ayağın tutuyor mu..gerisi önemsiz.....bizleri yarattığı gibi yüce allah,elbet bizlerden de o canlılara hayat verecek........olmaması diye birşey yok.sadece zamanlarını bilmiyoruz.oldu mu güzel kardeşim..hep yazışma içinde olalım.........

GİRİŞİMCİ DEĞİL GELİŞİMCİ :roflol:

diş çilesinden kurtulmana sevindim canım ilaç konusuna gelince bebek hemen ilaçtan etkilenmezmiş içini rahat tut Allah büyüktür yaşanılacaktan kaçış yok zaten şmdiden bunun stresini yapma geçmiş olsun arkadaşıma.s.

Kadriyecim canım çok teşekkür ederim..dün sonucu alınca şaşkınlık içinde kaldım ne hissedeceğimi bilemedim..hesap kitap yanıldı..Allah'ımızdan ümit kesilmez..sağlık sorunları olmasın da elbet birgün nasip eder diyorum..çok sağol ilgine arkadaşımmm..kocişte üzüldü dün internetten okumuş gitmiş çinko almış vitamin..faydası oluyomuş erkeklere bilene bilmeyene duyrulur..sabah kahverengi leke geldi kan testi yaptırmasaydım derdim ki yerleşme lekelenmesi..ama bugün gelir sanırım reglim..sana tarihi veririm canım..bi gelsinde..bugün gidip ovulasyon testi alıyım bari kendimi dinlemektense somut bi veri olur belki elimde ..adetin ilk günü başlanıyormuş galiba..

Allahım:Saruboceq:a.s. isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı nasip et..

ÇOK SAĞOL ARKADAŞIM HEERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN HEPİMZ İÇİN a.s.

kadiyecim hiç belli olmaz erkendi geçti derken..bir kısmettir oluverir..çalışmaktan zarar gelmez..
ben kırmızı kartı yedim canım şimdi==))
yeni tarihim 8 eylül hadi hayırlısı..senin SAT ın ve periyodun nedir??

canim bzi kaç zmandir o sekild bi takip yapmiyoruz adet başlangicindan 14 gun sonra diyoruz ole devam ediyoruz işte ama bi bakayim simdi

aaaa.olurmu kadriyecim..ya erken yumurtluyorsan..sen bana son adet tarihini ver..bir de kaç gün sürüyo adetin ebn sana 3 aylık bir tarih hesaplayımm netten

Canlar hepinize gunaydinlarr..
KAdriyecim kanaman durmus oh cok sukur cok sevindim.Artik calismalara baslarsin tum hiziylayerimseniben

brisling canim yazilarini okudum hic canini sikma olurmu.Vucudumuz, belirtiler surekli bizi yaniltiyorr dusundukce dahada artiyor bu durum..INs bu ay olmadi gelicek ay hemis kaliriz hepucugumuz yerimseniben

şimdi 30-14=16 gün diye hesaplıyorum
30ağustos en yüksek gebelik görünüyor öncesindeki 2 gün ve sonraki 2 gün ama yumurtlama 30 diye görünüyo takvimde
29-30-31 temmuzda 31 temmuzu en olasıklı göstermiş
sonrada 29 eylül ..
tabi önceki 2 gün ve sonraki 2 gün de hesaba katılabilir

saol canım iyi dileklerin için evet bu ay kendimi fazla dinledim ve yanıldımmm..inşallah bir dahaki aya hepimize versin

Canim girilmiyo siteye

okudun mu canım..ben o siteden senin yumurtlamanı böyle hesapladım..ama tabi 100 bir milyon güvenirlilik olsa ben bu ay hamile kalırdım..ama o civarda denemekte fayda var sanırsam..ben şimdi çıkmak üzereyim sana..yumurtlama linkinden yaparım ama adetin gelirse (inşallah gelmez) öyle ..çünkü zaten yumurtlaman geçmiş geçen ay için..

sevgiler canımm..babam beklyor kaçıyorum..

oooo kızlarrrr bşy yazdık hiç bşy yazmamışınız aşk olun yniii bu konuya yeniler gremiyor mu acaba aranızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…