Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sakakli ipten banyo paspasi oruyolarmiş duydunzmu bende başlaim mavi benim kinin rengi sade olcak tekrank yapcam ama belimin agrisndan yapamiyorum dun başladim ole duruyo bakaim

valla bende kizima çarşaf kenari başladim herkez benle dalga geçiyor sen biraz geç kalmadinmi diye ama olsun kiz bebişte çeyiz sandikta derler o kadar çobuk büyüyorlarki zaman o kadar hizliki yapmak gerekiyo

bi ömürsün canim yapmiş kadar oldun sağolasin valla ben yazin dantel kişin örgü örerim çok güzel stres attiriyo onlarida yapmasam kaynana yüzünden kafayi siyiririm zaten

oooo canim nerden başlayayim kaynanam erzincanli ben kastamonluyum eşimle severerek evlendik kaynanam başindan beriş beni istemedi başka memleketten gelin istemezmiş eşimime dedi ya o ya ben diye eşimde beni tercih edince tam kafayi takti bana sonra evlendik ama kaynana hiç susmadi oğluma bu kadin büyü yapti falan filan her gittiğimizde sudan sebebplerden evden kovdu biz yine büyüktür dedik gittik 2 sene nişanli kaldim 5 senelik evliyim elinde olsa hala bizi ayiracak

Bak canim mesela en basiti bizim arabamiz var eltimlerin yok bu hafta hep beraber bikniğe gidelim dedik kaynanam eltimler falan arabada öene binmek istiyormuş tabi benim haberim yok gittik pikniğe zaten çene hiç susmaz dir dir akşam oldu geri dönüyoruz bzizim araba arizalanmöasinmi eşim bizi başka bi araçla eve yolladi arabayi servise çektirdi neymiş ben öne oturmuşumda ondan araba ariza yapmiş iyi olmuş önde oturup sefa sürdü cefasinida çeksin o pik kastamonulu dedmiş attiğim adim bile kadini rahatsiz ediyor

Eşim beni çok tutar hiç ezdirmez işte o yüzden büyü yapmişim büyü yapmasa oğlu onun sözünü dinlermişte beni almazmişbu zamana kadar hiç saygisizlik yapmadim eşim hatta dediki sana laf söylediğinde saygisizlik yapmadan lafini esitrgeme içine atacağina söyle konuş dedi ama ben hiç karşilik vermedim

Amannn canim 1 sene öncesine kadar çok takiyordum geceleri uyku yoktu bana hep ağliyordum ama artik takmiyorum takamadiğimi anlayinca daha da fena oldudaha çok hirslandi ama valla ben rabbimden kim benim hakiimda ne düşünürse 2 katini versin diyorum benim büyük bi derdim yok büyük bi allah im var diyorum artik ohh oda orda çatlasin patlasin

vallah hic kimse dort dortluk degil niye alinayim canim hemserim diye babamin oglu degil ya
benimde esimin ailesiyle sorunum yok ama esimin abisi bekar evlensin onuda gorecekler dedigim oluyo yani esiyle iyi olsun keske ama gelen gideni aratirmis genelde boyle oluyo yeni gelin gelince oncekinin kiymeti anlasiliyo terside vardir tabii istisnalar kaideyi bozmaz

kaynim haziranda evlendielr yaklaşik 2 ay oldu yani.kayinvalidem bana yaptigini eltime yapmiyo ona hiç ses çikarmiyo bend ebuna deli oluyorum yaaaa

aynisi canim benim eltimde benden sonra evlendi ama o memleketlisi o yüzden çok iyiler anlatamam biricik gelini o bak 2 sene falan önceydi eşim sigara kullanmaz bende gizli kaçamak arasira içerdim kayinpederim vefat etmişti bi tane içeyim dedim oda görmüş hemen o akşam eşime beni şikayet etti senin karin sigara içiyor diye ya kadin eşin vefat etmiş onun yasiyla ilgilensene benle uğraşacağina ama eltim geldi gelin olrak o sigara devamli kullanuyordu ona sigara paketini bile aliyordu beni kocama fişekliyo ona sigara aliyo düşün yani

Bak bunlar basit gelebilir ama ben ilk gelinim ve ilk torunu doğuranim ben doğurdum kaynanam bana bişey almadi kizima bilezik takti eltim doğurdu oda kiz doğurdu ama onun kendisine bilezik aldi bebeğe değil yani her zman fark var

Yukaridaki yazida 2 sene yazmişim kayinpederim vafat edeli 4 sene oldu yanliş olmuş çünki kaynana hanim bekarliğa dayanamadi 2 sene önce tekara evlendi gensim güzelim neden evlenmeyeyim dedi

aman bosverin kizlar gunahlari ustlerinde kalsin icten ice onlar aslinda biliyodur kimin ne oldugunu islerine oyle geliyo soz gumusse sukut altinmis konussunlar dursunlar yerlerine herkesin derdi kendine yetiyo bide kayinvalde kayinpeder tasasi cekecek olursa yandiik

Doğru valla ama biraz farkiana varmalari lazim artik oğullarininda bir evi bir ailesi var artik seskisi gibi oğullarina hükmedemezler o günler mazide kaldi

bide bizde boyle diyolar ya sinir oluyorum arkadaslar Allah size sabir versin
ben kaciyorum yatacam artik bu ara uykuya doymuyorum cok fazla uyuyorum en iyisi yatmak hepinize Allah rahatlik versin kayinvalde magdurlarinada Allah sabir versin

Allahtan uykuyu fazla sevmiyorum ben pazar gününkü olyadan kaynanaya taktim yatağa girince kadinin yüzü aklima geliyo kalktim sbahda bzizim kiz uyanir ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…