Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

am iyi olmuş evelnmiş yoksa hp sorun olurdu size en aznindan eşiyle oturur herzman gelelemz size

tencere yuvarlanmiş kapağini bulmuş bulduğu kocada kendi gbi kötü düşünceli a adamda gelinlerini sevmiyo kaynanamda sevmiyo ya birbirlerini dolduruyorlar işte kaynanm diyor zaten ben yeni koca gördüm bu kadar iyi kismetimin çikacağini bilseydim kocami 20 yaşinda boşardim diyo bide severek evlenmiş kayipederimle

Hatta maddi durumuda iyi oturduğu ev kendinin emeklide kalmiştim babamdan ee bide dükkan işletiyo bayan giyim üzerine yani maddiyata ihtiyacai yoktu tek derdi .... Neyse onuda buldu

Yine birgün benimle çok uğraşiyordu eşimde dediki anne bu da gelinin öbürüde neden bizimle uğraşiyorsun demiş oda seninde karinninda ağzina ......... Demiş

Tabi şükret canim valla ben anlaşan gelin kaynan görünce içim aciyo neden benimki böyle diye ama allahtan eşim çok iyi beni sakinleştiriyo üzülmeme için elinden geleni yapiyo

Diyorum ya anlatmayayim ağza alinmayacak şeyler bile var anlatsam roman olur valla ronamin adida bir gelinin kaynanadan çektikleri olurdu heralde

Allah aranizi bozmasin canim kaynanayla ara bozuk olunca ne kadar takmasakda ailemizi etkiliyo o yüzden allah böyle sorunu olan herkese sabir versin yardim etsin

güzelim sana doyum olmuyo ama yatsam artik iyi olacak hiçde uykum yok ama kiz sabahin köründe uyaniyo anne uyan diye başliyo sikintimi paylaştiğin için telekürler valla içim bi nebze rahatladi iyiki varsin ve varsiniz arkadaşlar burasi çok güzel valla kendimi çok rahatlamiş hissediyorum sizlerle yazişirken hadi tatli rüyarlar allah a emanet olun

selam arkadaşım.. listeye beni de eklermisiniz... yeni adet tarihim 5 eylül... inş isteyen herkes en kısa zamanda görür çift çizgiyii..:)kaydirigubbakcemile5

Bende bu ay (Ağustos)hamişliği istiyorum inş. Listeye ekleyin beni dee..
Hepimiz müdeli haberleri veririz inş ay sonundaa...

Kızlar gece ne kaynana dedikodusu yapmışsınız ööle ya. Çok güldüm burda okurken. Bu kadınlar bilmiyo mu sizi mutlu ederse siz de oğullarını mutlu edeceksiniz. Walla gidip kendi kayınvalidemin elini öpesim geldi. :) Hadi bırakın edikoduyu da çalışın bol bol da hamişler listemiz kabarsın :) Sevgiler hepinize...

Yaa beni de ekleyin lütfençÖbür listede adım vardı.Eylül 6:)İnşallah bu listenin hepsi pembeye boyanır.

evet kızlar kırmızılar göründü. Bu ayda umutlar suya düştü. Moraller bozuldu. Beni Ağustos listesinden silip 11 Eylül olarak yeni listeye ekleyebilirsiniz. Teşekkürler. Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…