- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.261
canımm hayırlı uğurlu olsun evinize neşe getirsin inşallah...
cnm allah yardımcın olsun inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsındarısı başımızasırnaşık şey
Günaydın arkadaşlar,
Benim regl tarihim 15'ydi..
Ama dayanamadım ve şüphelerim yüzünden dün gidip kan testi yaptırdım....
Evet HAMİLEYİİİİİMMM, 4 haftalık...
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... :Saruboceq:
Çooook mutluyum..
Dualarım sizinle....
Rabbim bebiş isteyen herkese nasip eylesin, aratmasın, kucakları boş bırakmasın inşallaaaahhh... :Saruboceq:
Sağol Şirvancım...
Allah razı olsun..
Aslına bakarsan benim durum ilginç..
Ben en ileri evre endometriozis hastasıydım, 2 yıl önce ameliyat olmuştum..
Her kontrolde doktorum hamile kalmamın zor olduğunu, denemeye başlamamı söylerdi..
Haziran ayında artık bebiş istediğimize karar verdik..
Ama hemen olacağı gibi bir umudumuz da yoktu açıkçası..
Ama Allahım aratmadı çok şükür, 2. ayımda hamiş kaldım..
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapın inşallahhh.. :Saruboceq:
yumurtalıkda iltihap varmış
dr fitil verdi
ama kutuda cok fitil var
geceleri atıcam
sizce fitili attıktan sonra ilişki olur mu arkadaslar?
i
canım cok tebrik ederim.darısı başımıza.bişey soracağım su endometriozis enfeksiyonmu.yani bendede endometrium enfeksiyon vardı ama bana tek kullanımlık ilaç verdi doktor.eskisi kadar yok ama biraz var yıne sankı ama bene normal dir diye fazla üzerinde durmadım.bu enfeksiyon düşük sebebide olabiliyor ve bebek sahibi olmayada engel olabilir dedin.merak ettim canım ne ameliyatı geçirdin.CADIARZU
yumurtalıkda iltihap varmış
dr fitil verdi
ama kutuda cok fitil var
geceleri atıcam
sizce fitili attıktan sonra ilişki olur mu arkadaslar?
i
Sağol Şirvancım...
Allah razı olsun..
Aslına bakarsan benim durum ilginç..
Ben en ileri evre endometriozis hastasıydım, 2 yıl önce ameliyat olmuştum..
Her kontrolde doktorum hamile kalmamın zor olduğunu, denemeye başlamamı söylerdi..
Haziran ayında artık bebiş istediğimize karar verdik..
Ama hemen olacağı gibi bir umudumuz da yoktu açıkçası..
Ama Allahım aratmadı çok şükür, 2. ayımda hamiş kaldım..
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapın inşallahhh.. :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar,
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... :Saruboceq:
Çooook mutluyum..
Dualarım sizinle....
Rabbim bebiş isteyen herkese nasip eylesin, aratmasın, kucakları boş bırakmasın inşallaaaahhh... :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar,
Çooook mutluyum..
Dualarım sizinle....
sudenazciim hosgeldin tekrar aramiza, ben yazdim ama atlamissin herhalde ben adet oldum her ne kadar kirmizilari gormesemde adet oldum sayilir 4 gun boyunca akintim ve parcalar geldi bugun 5 gunum ve tamamen kesildi beklemede degilim yani umudum bi daha ki aya
hosbulduk canim sagol... evet cok zor bir dönemden gectik.. ama ilahi takdir.. senağlama
canim aslinda hep 6 sinda kirleniyorum, ama bu ay ilk defa gecikmem oldu ve 8. agustos da kirlendim..
sen 6 eylül ü yaz bir zahmet..
uyyy usagum neresindensun? ben sürmene balikli danim :)))))) cok cok memnun oldum
merhaba kızlar;
Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamını erdirir inş.
Çok sık giremesemde sizi takip ediyorum yinede. Bu arada bende yarın ilk defa doktor muayenesine gidicemm.Doktor ilk muayenesini altdan mı yoksa ultrasonla mı yapıyoo İlk defa gidiceğim için biraz tedirginim.İnş. bi sorun çıkmaz herşey temizdir.
canım mutlaka vajinal ultrasonlada bakar...hazırlıklı ol...bakmasa bile baktırt yani...diğer türlü bişey anlaşılmaz.....inşallah herşey yolunda gider canım....gelince yaz mutlaka kaydirigubbakcemile5
tamam canım baktırıcam bakalım artık hayırlısıyla bi sorun çıkmaz inş.Bide bildiğim kadarıyla adetin 3. günü gidiliyo ama ben 29 ağt. olmuştum bu hafta yumurtlama haftasıydı en azından herhalde yumurtlama zamanımıda tam söyler... Yarın gelince yazarım artıkkŞimdi iş görüşmesine gidiyorum. Güzel bi firma dua edin bana inş.hayırlısıyla alınırım işeee:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?