- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.361
bugun doktorumu aradik ama ulasamadk bu hafta hep dogumda olacakmis hafta ici size geri donecek dediler bekliyorum yani haplarimada devam ediyorum bu ayda son zaten 3 aylik hap verip 6 ay sonra gelin demisti hic yumurta takibi yapilmadi belkide haplardan dolayi boyle oldu diyorum kafam cok karisik bi test 7,50 euro parasini gectim insan cift cizgi gorse dunyayi verir ama o tek cizgi herseyi bitiriyobelki doktor arayip gelmemi isteyecek o yuzden bekliyecem biraz daha hayirlisi neyse o olsun
bu arada ben bu yumurtlama için tedavi hakkında bir bilgim yok.yani sizler yumurtlama sorunu olduğu içinmi bu tedaviyi görüyorsunuz.yani bende ilk düşüğümden sonra 5 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra gebe kaldım.hiçbir sorun olmamasına rağmen ancak benim o sıra adetlerim düzensizdi.2.düşüğümden sonra kist olduğunu öğrendim.küçükmüş epey sorun olmaz dedi doktorum.ekime kadar hamile kalamzsan gel dedi.yani eğer gebe kalamzsam bende bu tedavidenmi olacağım.şimdide hergun akan sulandırıcı iğne vuruluyorum.
kızlar yardım lütfen ayın 20sinde regl olmam lazım ama ben çok halsizim ayaklarım falan ağrıyodu off neysee bugün test yaptım ikincisi silik çıktı ve biz bu saatte gidip hcg yaptırdık ve gebelik yok dedi ordaki bayan ama dr.sorun dedi offf çok moralim bozuldu sonuc 2 çıktı negatif dimi? bide adetime 3gün var daha acele ettim sizce nasıl bu değer çokmu düşük artarmı bilen varmı yardım edin kızlar şu mübarek kandili akşamı çok kötüyüm
merhaba
bende hamile kalmak istiyorum bu ay :CüvCüv:listenize benide alın hihoyyyt
selamlar benide eklesyinnn olur olur belki bende hamile kalirim 17 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?