Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

oleeeeeeeeeeeyyyyyyyy herkes burda ne bileyim çok sıkıldım bugünlerde hava da çooooook sıcak zaten hep kocama sarıyorum yani kızıyorum stresli de değilim ama dün televizyondaki 3 habere ağladım çok kötüydü biri bu ceza mahkemesi kadın yalan söylüyo ceza alacaktı ama kızının fotoğrafını biri ona getirince ağlayarak doğruyu anlattı ceza almadı diğeri bi hastanede birsürü bebiş ölmüş enfeksiyondan diğeri şehit haberi kadın tabuta sarılmış yüzüğümüzü hiç çıkarmıcam diyodu yaaaaaa:a015::a015::a015:

kızlar bişi sorcam ben en son 23 temmuz gece adet kanamam başladı, ilk kanama olarak tabiki çok az geldi, şimdi gece gelen bu kanamadan sonra sizce benim son sat tarihim 23 temmuz olarakmı geçere 24 temmuzmudur...

canim kafan karişiysa başka doktora git bence ihmal etme ozel olazsa bsi sorsam yara var demilerya ilşkide kanama oluyormuydu

hayır ilişkide kanama olmuyor.ben düşükten sonra parça aldırdım ama ilk bakan yara var haberin varmı dedi sonra rahim darmıs sanırım yapamadı başka bi doktor cağırdı oda miyom var sende dimi dedi evt dedim.ama ilişkide kanamam olmuyor.ancak iğnelerden önce ilişkide cok fazla ağrım oluyordu sağ tarafımda miyomda sağ tarafta o yuzden üzerinde durmamıstım.ama yara olunca gebe kalınmaya engel dye okuyunca sizden kafam karıştı.o yuzden sormustum

ya acaba biz gebeliği bekliyoruz adet olmayalım diye beynimize donduruyoruz.o yuzden adetimiz geçikiyor olabilir mi?CADIARZU sonr test yapıyoruz tek çizgi yada negatiif cıkınca ertesi gun adet oluyoruz.hamiş olmadığımızı anlayınca yani.acaba piskolojikmi bizimkisi bende öyle olmustuda.test yaptım akşamında adet olmustum:sm_confused:

yok artık düşünmeyeceğim zaten ramazan geldi.11 eylülde hastalanacağım normalde ama ben 10 gun gececek ve ondan sonra yapacağım test velkide 2 hafta beklerim.bi koşturmaca başlıyor.iş başvurusuda yaptım alınırsam aklımda dağalır.düşünmem şimdiki kadar.oyalacak bişeler bulalım kendimizi en iyisi bu.

sudenaz ben senin yazdıklarını okurken ağlıyorum hep.çok üzülüyorum ve senin için dua ediyorum.inşallah en kısa sürede hamiş kalırsın.sağlıklı bir evlat nasip etsin AllahIm sana.insan arkadaşlarının bebelerini severken bile benimde olabilirdi diye düşüyor.kendi bebeğimi kucağımda olacaktı şimdi diyor.ama yapacak bişey yok mecburen katlanıyoruz.bu acılara sağlığımız bedenende gidiyor ruhende.çok üzülme artık diyeceğim ama olmuyor.biliyorum.

slm arkadaşlar :teytey: uzun zamandır yoktum özlemişim bayaa size haber veremedim benim adet tarihim 28 ağustos beni listeye eklermisiniz hepinizi öpüyorum a.s. a.s.

selam arkadaşim nasilsin bakalim
nerelerdeydin....

eşimle güzel bi tatil yaptık canım kafamızı boşalttık biraz iyi geldi bebişimiz olursa yapamayız böyle tatil dedik bu ayın sonunda tedaviye gidiyorum aslında onun içindi daha cok dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin olurmu a.s
siz nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım yeni listemizi görmedim henüz merak ediyorum yeni hamişlerimizi listeyi gördükçe umudum artıyo

Benim kizrmizilar 2 gün geçti gelmedi daha
şu sira işlerde durgun , devamli internete bakiyorum.
Erken belirtiler falan ...

Kafayi yicem, bu gidişle idrar testi yapacam herhalde
negatif çikmasindan korkuyorum.

12.01.2008
15.02.2008
16.03.2008
13.04.2008
16.05.2008
19.06.2008
18.07.2008

adet tarihlerim yukardaki gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…