Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

valla sudenazcım sen bunu söyleyince bu karar daha da saçma bir hal aldı. şimdi bunların amacı üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?

bu devirde iş bulmak da zor. bir de yeni bulacağın işte internete girebilmen ve çok yorucu bir iş olmaması gerekiyor. ne de olsa bebişin her an gelebilir di mi annesi?

çok üzüldüm ya bu iş verenler böyle işte boşver takma kafana bencede sen eve baglat tel en güzeli üzlmeee

kablo tv kablo net gibi bir seçeneğin varsa bence hiç kaçırma. en düşük bağlantısı bile çok verimli, hem de telefona muhtaç olmuyosun

ya olmaz ya sensiz.saçmalık olmus bencede.bir iş yeri nası netsiz olur.heryerde var artık.

gerçekten çok ilğinç olmuş bu kadar sudenazcım.neyse hayırlısı olsun sen biraz sakin ol baakalım.gün doğmadan neler doğar.boşver sen canım sıkma canını.haberlerini bekliyorum.

slm arkadaslar yenı katıldım aranıza bende bebek isteyenlerdenım 3ay oldu henüz düşüneli ama insan yıne de sabırsızlanıyr RABBİM hepimize yardım etsin .fazla stres yapmamak gerekıyrmus

slm arkadaslar yenı katıldım aranıza bende bebek isteyenlerdenım 3ay oldu henüz düşüneli ama insan yıne de sabırsızlanıyr RABBİM hepimize yardım etsin .fazla stres yapmamak gerekıyrmus

canım sende hoşgeldin.hayırlısı olsun.sende adet tarihini yaz listeye kayıt ol.bol şans canım.

aaaaaaaa:1shok:delirdimi canım ya bu senin işverenlerkötükedihüso, sen bu sitenin hem DOKTORU,hem PSİKOLOĞU,hem TEKNİKERİ,en önemlisi MORAL KAYNAĞIMIZSIN...bak valla adetim zaten sinirlerim zıp zıp üşenmem gelirim o patronu klava:klava:.yani kendini düşünmüyosan bizi düşün cicişim,naparız sensiz...küserim vallaha bak:dilcikar:..sen bi yolunu bul canım...sevgiler.

merhaba arkadaslar...kayıt olalı epey oldu ama su an gelisim siteye.....bir kızım var 5 yasında ve ikinci bebegimizi dusunuyoruz....temmuz ayında denedik ama olmadı....11 agustos adet tarihim baslangıcı yani....adetim bittigi gibi calısmalara basladık...stres yapmaya basladım artık ..her gece bi gorev gibi illa olcak bu is...inşallah eylule bende iki cizgi bekliyorum:)

inşallah bengiii hayırlı haberler verirsin burdan. Sudenaz'cım senin de internet sorunun çözülür umarım. Benim de adet günüm 27 ağus. beklemedeyim. Herkesten hayırlı haberler bekliyoruzzz

gunaydin kuzucuklarr

canim benimde 28 agustos bende bekliyorum ama bu ay hic mi hic belirti yok hafif bir kasik agrisi harici..sende durumalr nasil.

Sudenazcim ya internet sorununu mutlaka cozlemeli ve bizleri yalniz birakmamalisin((

inşallah bengiii hayırlı haberler verirsin burdan. Sudenaz'cım senin de internet sorunun çözülür umarım. Benim de adet günüm 27 ağus. beklemedeyim. Herkesten hayırlı haberler bekliyoruzzz

kızlar benimde 27 ağustos göğüslerimde şişlik ve ağrı var ve de belimde eğilemiyorum.Adet belirtileri de olabilir tabi.Bulantılarımda var ama onları belirti sayamıyorum çünkü benim migren nedediyle hep midem bulanıyor

CAnim bendede ayni sorun var yani migren:
INs hamis haberleriniz aliriz benimde senden bir gun sonra ins bende hamisimdir..
BEklemek kadar zor bi sey yok yaa bugun beni uyutsalar adet gunumde uyandirsalar:tomato:

sudecim çok üzüldüm:1shok: ya ama sensiz burası mümkün deil olmaz bence hemen eve alıp net bağlatmalısın
daha burdan senin hamiş haberlerini alcaz:lepi:birbirimize müjdeler vercez ona göre:1hug:
hadiii iii haberlerini beklioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…